If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Нямам нищо против полезното модериране, но вадейки нещо от контекста и поставяйки го просто да виси в пространството, не докарвате нещо особено удачно.
156-цата ти е с много як цвят! Евала! И мен ме тресе нещо бялата мания
Да бе и мене! И не знам защо и се чудя из между три цвята кои да избера. Защото и трите са безплатни пастел не са металик и за това са безлатни! Белия пастел на Алфа Ромео, червения Алфа Росо или Черния пастел?
Да бе и мене! И не знам защо и се чудя из между три цвята кои да избера. Защото и трите са безплатни пастел не са металик и за това са безлатни! Белия пастел на Алфа Ромео, червения Алфа Росо или Черния пастел?
бяло и червено, черното е прекалено анонимно, макар и стилно
бялото е модно, но не се знае докога ще издържи чара му
червеното е класика, лично на мен ми е един от любимите цветове
ако вмомента ми предложат безплатно боядисване, бих избрал бяло
бяло и червено, черното е прекалено анонимно, макар и стилно
бялото е модно, но не се знае докога ще издържи чара му
червеното е класика, лично на мен ми е един от любимите цветове
ако вмомента ми предложат безплатно боядисване, бих избрал бяло
Какво искаш да кажеш с това "бялото е модно, но не се знае докога ще издържи чара му" под чара какво по - точно имаш на предвид след като казваш, че ако ти предложат безплатно боядисване би избрал Бялото!
Браво Дилияне !!! Много хубаво GTV , много хубаво маце и не на последно място хубава рокличка !!! Дам може наистина да се позачисти темичката малко !!!
Браво Дилияне !!! Много хубаво GTV , много хубаво маце и не на последно място хубава рокличка !!! Дам може наистина да се позачисти темичката малко !!!
Comment