Известие

Collapse
No announcement yet.

ОТКРАДНАХА АЛФАТА МИ

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Регистрирани са и други подобни случаи, на кражби на по-евтини автомобили. Целта е колата да се използва за някое по-голямо престъпление, в повечето случаи - обири. С тази белисима, определено могат да разчитат на мощност.
    Не искам да прозвучи грубо, но ако целта, за която колата е открадната, вече е изпълнена, най-вероятно колата прави компания на раците.
    sigpic
    Alfa Romeo 156 2.0 TS - the current one
    Alfa Romeo 145 1.6 boxer - the second one
    Alfa Romeo 33 1.7 boxer - the first one

Comment

Абе к'вото и да са правили е трябвало да сипят бензин.Направи си сметка колко си имал и за колко път.След като изчислиш разстоянието почваш да обикаляш бензиностанциите в радиус от вас.Ако ти се занимава де.
      мене ме нема, в целата схема........

Comment

Първоначално публикувано от JAMAL Покажи съобщение
        Регистрирани са и други подобни случаи, на кражби на по-евтини автомобили. Целта е колата да се използва за някое по-голямо престъпление, в повечето случаи - обири. С тази белисима, определено могат да разчитат на мощност.
        Не искам да прозвучи грубо, но ако целта, за която колата е открадната, вече е изпълнена, най-вероятно колата прави компания на раците.
        Или ще я намерят неразпознаваемо обгоряла, ако е така де
        0888 232 484 - Бобо Extreme Service
        sigpic
        Alfa 145 QV Turbo VS Alfa GTV 3.2 24V 04'
        Alfa 156 05' 1.9 16V M-JET, Fiat Brava 1.9 JTD , Алфа 164 Super, Alfa 147 JTD малкото GTA, Alfa 155 2.0 16v Super

Comment

Аз скоро очаквам тема "Продавам 6-так" или "Нова бегачка на гонките в Чапръчане"...
          Алфа Ромео 146 1.6TS 1999
          Mazda 6 2.3 2005
          sigpic

Comment

На мене пък ми мирише на "Ааамет от Джулюница как си кара стара бангия със двигател В6"
            Alfa 155 1.8 TS 8V 129 hp '95 ....ех

Alfa 156 SW 2.4 M-Jet '04

Comment

Не искам да наливам масло в огъня, но за мен има нещо гнило в цялата работа. Тази кола е стояла 6 месеца без номера и никой не я е пипнал. Ргистрира се преди 5 дни, и веднага я крадат. Нека колегата обясни за какво става въпрос.
              Alfa Romeo 156 SELESPEED 09.99-EX, Alfa Romeo 166 06.01 & BMW E39 525tds Touring

Comment

Първоначално публикувано от nicks1 Покажи съобщение
                Не искам да наливам масло в огъня, но за мен има нещо гнило в цялата работа. Тази кола е стояла 6 месеца без номера и никой не я е пипнал. Ргистрира се преди 5 дни, и веднага я крадат. Нека колегата обясни за какво става въпрос.
                Е тука вече наистина нещата намирисват и то доста!!!
                Аlfa33 1.7 107hp- 132hp.RIPAlfa33 1.7 16v. 1??hp.-Бившата!Alfa145 1.7 16v.-EX!AlfaRomeo33 1.7IE-Rip!AlfaRomeo33 1.3DLRO40 90hp.-1.7 16v-totalAlfa33 1.7 16vQV-EX. Alfa33 1.7 16v 4x4

Comment

Във всеки пост намирамирам смислено обяснение, за това къде може да е колата ми и още повече се отчайвам.Колата когато беше с чуждите момера не е стояла пред входа, а беше в двора на близък приятел, съдружници са със баща ми и не се съмнявам в него.Следва че колата е открадната за да се вземе силното й V образно сърце и за др части или за да се върши мръсна работа с нея.Остава да обиколя по бензиностанциите вблизост, защтото се съмнявам полицията да го направи, въпреки че вече се чудя има ли смисъл и почвам да се отчайвам ....

Comment

Във всеки пост намирамирам смислено обяснение, за това къде може да е колата ми и още повече се отчайвам.Колата когато беше с чуждите момера не е стояла пред входа, а беше в двора на близък приятел, съдружници са със баща ми и не се съмнявам в него.Следва че колата е открадната за да се вземе силното й V образно сърце и за др части или за да се върши мръсна работа с нея.Остава да обиколя по бензиностанциите вблизост, защтото се съмнявам полицията да го направи, въпреки че вече се чудя има ли смисъл и почвам да се отчайвам ....

Comment

Много кофти колега,аз съм от Левски-Г и от известно време има някакви ологофрени дето тарашат доста коли,на едно приятелче му срязаха гюрука на кабриото и изгоря с ДВД и други неща,ама пък на теб цялата кола са ти взели,ако я чуя нещо ще ти сигнализирам,и несе отчаивай ще се намери.
                      Alfa Romeo 146 2.4JTD '00 230hp
                      Alfa Romeo 166 2.4JTD 175hp FL '04 - на части
                      Mercedes Benz ML270 CDI FL '03
                      Mercedes Benz A170 CDI FL '01
                      Yamaha FZ1 Fazer 150hp '08

Comment

Колега някакво развитие за колицата няма ли?Не я ли намериха кукерите?
                        sigpicАлфа 155 1.8 16V 96г.
                        Ако всичко ви е наред. Ако жена ви е прекрасна. Ако и любовницата ви е прекрасна. Ако заплатата ви не само стига, а и остава. Ако шефът ви е хубав човек. Ако нямате никакви проблеми със здравето. Кажете "не" на наркотиците!

Comment

Working...
                        X