Известие

Collapse
No announcement yet.

здр.доиде и моят ред да се похваля

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Ахаха.Аз се чудя защо по дяволите първото мнение изглежда като копирано от мобилето .............и после зацепих, че ти дадох линк към видео , което е правено за раздела "Продава".Както и да е
    Поне да има едно правилно представяне
    Да ти е честита.И един въпрос - пробва ли някоя 2,4 как върви преди тази или направо тази си хареса ?!
    мене ме нема, в целата схема........

Comment

честито колега ...
      Mercedes C 200 compressor

Comment

Честито и от мен колега,много положителни емоции ти желая с тази прекрасна италианка)))
        sigpicAlfa Romeo 155 1.6 16V 120hp Graduate-ex
        Lancia Kappa 2.0 20V 146hp-ex
        Alfa Romeo 166 2.0 V6 TB CF2 "PROGRESSION" 204hp-ex
        Fiat Brava 1.9JTD SX

Comment

Първоначално публикувано от sen7 Покажи съобщение
          Ахаха.Аз се чудя защо по дяволите първото мнение изглежда като копирано от мобилето .............и после зацепих, че ти дадох линк към видео , което е правено за раздела "Продава".Както и да е
          Поне да има едно правилно представяне
          Да ти е честита.И един въпрос - пробва ли някоя 2,4 как върви преди тази или направо тази си хареса ?!
          несам пробвал други тази си я харесах в началото нямах парите но тя взе че ме изчака около месец и отидох да я видя покарах я малко и я взех страшно много варви несам карал други но много варви тази иначе сам от раион пловдив някои беше ме питал
          Алфа 156 2.4 JTD-150hp - 2003

Comment

Добре дошъл в света на ALFA ROMEO.Само удоволствия да изпиташ с JTD-то
            ALFA ROMEO 159 2,4 JTD 210 PSsigpic

Comment

Аз съм малко кьорав.Мислех, че си взел бензинка и за това те питах за 2,4 , а то ти точно такава си взел.Иначе сега забелязах, че са и турнали шибидах - нещо , което винаги ми е липсвало.
              мене ме нема, в целата схема........

Comment

Working...
              X