Известие

Collapse
No announcement yet.

Проект 147 FaceLift тип Rosso 8C Competizione

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

сериозна машинка е

сори за оффа, но съм се загледал в една 159ка 2.4 Jtdmjjhyui последния да затвори вратата и се зачудих това от клипа 156 ли е 166 ли е 159 ли е... жалко не се нарадвах на 166цата и ще я пускам за да имам кинти за 159
    Добавките, тиксото и телта не ремонтират Вашата кола!!!

Comment

Първоначално публикувано от acko88 Покажи съобщение
      Само една забележка имам... Как можа този майстор да ти издокара страшен цвят и маисторлък и така келяво да ти залепи цифрите 147...
      Продължавай в същия дух,нека имаме повече достойни представители на марката!
      Това е бял кахър пич, оправя се точно за 5 мин.

Първоначално публикувано от titanium Покажи съобщение
      абе едно питане имам. Цифрите не са ли слагани малко 5 за 4? Смисъл леко ми кривеят! Иначе цвета е убиец! Евала
      Да колега леко на криво са залепени, но това както казах е много дребна работа и се поправя с минимум усилие...

Първоначално публикувано от qkimov Покажи съобщение
      Евала колега! Днес ти видях белисимата на живо и макар че беше малко мърлява си изглеждаше страхотно.
      Първоначално публикувано от Dodo 155 Покажи съобщение
      Змея минава много бързо и понеже малко попушва, не си личат цифрите
      Попушвам заради гадния чип брат....скоро, обаче вече няя да е така знаешш...

гледал съм едно две клипчета на тази кола и наистина впечатлява! Само да питам когато се дърпа с калибрата и се погаври с нея, каква беше колата отзад дето снимаше?
      Първоначално публикувано от digitalundgrd Покажи съобщение
      156 2,4 ЖТД Спорт Вагон
      Докторчето виж как знае...

сериозна машинка е

сори за оффа, но съм се загледал в една 159ка 2.4 Jtdmjjhyui последния да затвори вратата и се зачудих това от клипа 156 ли е 166 ли е 159 ли е... жалко не се нарадвах на 166цата и ще я пускам за да имам кинти за 159
      Както и да го гледаш 159 си е 159 !

п.п. Още веднъж благодарности на колегите за хубавите думи!
      Last edited by ЗМЕЯ!; d.m.y г., 18:24.
      SNAKE 147 1.9 JTD Z-Edition '05 - THE RED TORPEDO
      SNAKE 147 1.9 JTDm 8V '06 - Nero
      SNAKE 159 1.9 JTDm 16V '06 - Rosso

Comment

Какво може повече да се каже освен - "Иб*си Мам*та" червеното винаги е на мода при алфите (y)
        155 1.8 8v SUPER MY95

Comment

Working...
        X