Известие

Collapse
No announcement yet.

Още един влюбен в марката Алфа Ромео.

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Още един влюбен в марката Алфа Ромео.

Здравейте колеги,от София съм управлявам два автомобила - Сузуки Балено дизел и Ланча Делта 2 ,1.6,75к.с./която е на брат ми/.Познайте кой от автомобилите ми е на сърцето.Почитател съм на италианските автомобили,не само за неповторимия дизайн ,който притежават,но и за типичния средиземноморски темперамент и характер ,който носят със себе си.Макар,че изискват грижи като за дете ,винаги те радват и изненадват.Съжалявам ,че все още не съм си купил някоя трансаксиална Алфа,но и това ще стане във времето.Харесва ми сайта и се надявам да си бъдем полезни.Поздрави.

честито колега...много безаварийни километри
    Mercedes C 200 compressor

Comment

Първоначално публикувано от bojanski Покажи съобщение
      Здравейте колеги,от София съм управлявам два автомобила - Сузуки Балено дизел и Ланча Делта 2 ,1.6,75к.с./която е на брат ми/.Познайте кой от автомобилите ми е на сърцето.Почитател съм на италианските автомобили,не само за неповторимия дизайн ,който притежават,но и за типичния средиземноморски темперамент и характер ,който носят със себе си.Макар,че изискват грижи като за дете ,винаги те радват и изненадват.Съжалявам ,че все още не съм си купил някоя трансаксиална Алфа,но и това ще стане във времето.Харесва ми сайта и се надявам да си бъдем полезни.Поздрави.
      Добре дошъл във форума колега!
      www.t-auto.bg

Носачи ATEC, Авточасти, Масла Bardahl, Motul, Castrol, Mobil < - клик

Comment

Още един влюбен в марката Алфа Ромео.

Добре дошъл.
        мене ме нема, в целата схема........

Comment

мдааа добре дошъл ...и ти препоръчвам нещо старичко да вземеш да се накефиш
          Alfa 145 1.4 t.s

Comment

Добре дошъл колега. Харесва ми идеята ти за трансаксиална Алфа, но имай предвид, че си трябва смелост и отговорност(или безотговорност де, зависи как го погледнеш) за тая покупка. Аз още не ги намирам, въпреки че от години си мечтая!
            Както и да е, още веднъж добре дошъл и ти пожелавам да се похвалиш с някоя истинска Алфа в най-скоро време.
            ALFA ROMEO 156 SW SELESPEED - EX
            ALFA ROMEO 159 SW 1.9 Mjet - EX
            ALFA ROMEO 156 2.4 JTD-EX
            ALFA ROMEO 33 1.8TD -R.I.P.

Comment

Working...
            X