Известие

Collapse
No announcement yet.

Съвети за 156

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Съвети за 156

много ми харесва алфа 156! обаче много хора ме разобеждават окачването им било доста скапичко и въобще поддръжката.То всяка кола си има разходи.

взимаи алфа 156 1.9 ЖТД или 2.0 селе спиид, пък нека те разобеждават недеи ги слушаи ти

Comment

Първоначално публикувано от laboranta Покажи съобщение
      много ми харесва алфа 156! обаче много хора ме разобеждават окачването им било доста скапичко и въобще поддръжката.То всяка кола си има разходи.
      Харесай си една, качи се в нея, покарай я и сам ще разбереш... останалото е късмет при всякакъв автомобил

Comment

Каквато и кола да си вземеш с нашите пътища ще си имаш проблеми с окачването, ако съдиш по тази логика не ти трябва кола. Ако, не е окачването, то ще е нещо друго. Трябва да знаеш, че колата е постоянен разход а вида и се определя от дълбочината на джоба. Иначе 156 е много хубав автомобил, с прекрасна возия.
        Alfa Romeo 146 1.4Junior; Alpine 113BT; Hertz
        sigpic

Comment

Цялостно окачване ремонт на всички носачи+стабилизираща щанга с полиуретанови тампони е 400лв.
          Айде сега ми кажи скъпо ли е, спрямо Ауди, Бмв, ФВ.....
          Last edited by Jivko7777; d.m.y г., 22:41.
          156 2.4JTD 136+ PS

Comment

Има много подобни теми из форума.Потърси с търсачката и прочети правилата.
            мене ме нема, в целата схема........

Comment

Working...
            X