Известие

Collapse
No announcement yet.

Почва се отново

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Почва се отново

Здравейте,от днес пак съм в Джаза.Омръзна ми да карам само таксита, а и жената понамрази жълтия цвят и вече и в ново такси не се радва, та решихме да купим една кола за кеф и разнообразие и защото сме почитатели на класическите коли се спряхме на 156, тъй като 159 не са ни по джоба. За марката естествено нямаше спорове. Този път жената я избира, аз държах само да е дизел. Интересното е, че и аз гледах обяви къде ли не, но тази точно не я харесах защото е стара-12 годинки не са шега даже и за алфа, особено карана последните години по нашите пътища.Колата върви като по релси, остава да свети само лампата за аербек, няма син, черен или някъкъв друг цвят пушек след нея, салона е поносим въпреки пластмасовия махагон. Има си четири еднакви 16" джанти с еднакви гуми с грайфер 5-6мм, че и мишелин, нов акумулатор --човека си я караше до последно. На срещата вчера ме успокоиха, от този модел каляски на части се намират и реших да я взема въпреки трясъка от стабилизиращата и риска да се скъсам от ремонти . Утре ще кача и снимки. Ако някой има капаче за дупката на касетофона да свирка. На тази кола музика не и трябва въобще и защо ги правят с тази дупка не знам, на старата и навъртях 50-60 хиляди без да усетя липсата на радио точка.
    Last edited by 546; d.m.y г., 06:47.

Честито колега и добре дошъл обратно във лудницата.!!!Пойелавам ти много безавариини и само хубави моменти с белисимата!!!!!!
    Аlfa33 1.7 107hp- 132hp.RIPAlfa33 1.7 16v. 1??hp.-Бившата!Alfa145 1.7 16v.-EX!AlfaRomeo33 1.7IE-Rip!AlfaRomeo33 1.3DLRO40 90hp.-1.7 16v-totalAlfa33 1.7 16vQV-EX. Alfa33 1.7 16v 4x4

Comment

Със здраве и безаварийно
      156 AR67601 BN 1.6TS 16V CF2 BASE
      Bosch Motronic M2.10.4 MPFi

Comment

ето и снимки

Comment

Мммного арна. Много е красива с тия джанти . Евала!
          145 QV ex.
          146 Boxer TOTAL ex.
          147 T.S. Sele top

Lancia Dedra 2000 16

Comment

Честито колега, много е хубава

Comment

Честито колега! Със здраве да си я караш
              sigpic
              Alfa Romeo 156 1.9JTD '99
              BMW 316 Compact '95

Comment

Да ти е честита колега и много да те радва!
                Mercedes W202 - 200kompressor 99'
                Alfa Romeo 156 1.8 16V TS 99' - ex''
                Alfa Romeo 145 1.9JTD 99'

Comment

Че тя струна ве добре дошъл в кошарата отново
                  AR323.01 ALFA ROMEO 156 Selespeed 99' 180hp ->KILLED BY JACKAL
                  http://www.vbox7.com/play:547cada5d0
                  Z20LET OPEL ZAFIRA ОРС 03' 200hp
                  BAM SEAT LEON CUPRA R 04' 225hp

Comment

Айде честито
                    156 2.4JTD 136+ PS

Comment

Да ти е честита колега
                      Аlfa Romeo 156 2.0 16V TWIN SPARK '99 selespeed
                      Създадена, за да впечатлява

Comment

Айде със здраве , много хубави моменти с нея

Comment

Честито колега и добре дошъл!
                          Audi A6 3.0 TDI
                          Infiniti FX35

Comment

На тази кола музика не и трябва въобще и защо ги правят с тази дупка не знам, на старата и навъртях 50-60 хиляди без да усетя липсата на радио точка.[/QUOTE]

това беше много добро!

Comment

След 3000 км здраво скачане в дупките започва да се чува лагерче на предно колело,но още не мога да определя кое е-ляво или дясно.Странно е ,че маслото не мърда, а колицата е на 12 години- да не е с присадка се чудя. Харчи около 6.5 нафта, като е предимно извънградско, но с педал до ламарината и с клима.При 35 градуса навън и движение по баир на пълна газ с около 50-60 км/ч температурата отива малко над 90,но вентилаторите се ослушват и включват на мах малко късничко(вероятно радиатора е за смяна).Иначе при продължително каране (30-40км) със скорост 170-180 се държи нормално.Повече не съм я настъпвал въпреки ,че има хал за още.Това е за сега.Ремонти не съм правил никакви все още, само наливам и карам

Comment

Working...
                              X