Известие

Collapse
No announcement yet.

Мойто си е най-хубаво

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Мойто си е най-хубаво

Исках само да ви се похваля, че колата ми вчера навърши по документи 10г. и навъртях 99 999км. и съм сменил преден ляв маншон и други работи. Поддържал съм я колкото мога финансово. Колата е в България от 60 000км.
    Живот и здраве още толкова Не че се хваля, просто се позарадвах, случайно я мернах и отбих хихи
    Attached Files
    Alfa Romeo 147 1.8 Една сбъдната мечта!
    146 1.4 - Темпераментната друсалинда
    Fiat Punto 1.2 - Сефтака

Честито колега, със здраве да си я караш и занапред Ето още едно доказателство, че читавите Алфи са си супер коли, а реномето, което имат не е никак заслужено!
    Alfa Romeo 146 1.6TS '97 - ex
    Fiat Grande Punto 1.4 Dynamic - ex
    BMW 328i

Comment

Първоначално публикувано от Abar7h Покажи съобщение
      Честито колега, със здраве да си я караш и занапред Ето още едно доказателство, че читавите Алфи са си супер коли, а реномето, което имат не е никак заслужено!
      Напълно съм съгласен с теб аз карам алфа 146 1.9 JTD от 3г. нямал съм проблеми с нея ( с изключение на един кабел които недаваше добър контакт ) и та така една кола като се поддържа е кола като не се е барака
      ALFA ROMEO 146 1.9 JTD - "Alfonso Batista - BESNIQ"

Comment

Естествено, радвам се че има и други като вас (колеги), които са на това мнение и съм против типичните изрази, като "Талянска кола, боклук, ще те остави на пътя, чупи се, супер скъпи части" и незнам си какво. Просто никога няма да си купя италиянска кола от България, освен ако не е от някой колега от форума защото тук за повече от поддържани. Те са съживени!
        Весело посрещане на Новат Година колеги и много безаварийни километри през 2011-та
        Fiat Punto 1.2 - Сефтака

Comment

Първоначално публикувано от oTBpaTuTko Покажи съобщение
          Исках само да ви се похваля, че колата ми вчера навърши по документи 10г. и навъртях 99 999км. и съм сменил преден ляв маншон и други работи. Поддържал съм я колкото мога финансово. Колата е в България от 60 000км.
          Живот и здраве още толкова Не че се хваля, просто се позарадвах, случайно я мернах и отбих хихи

Да си я караш с кеф щом ти харесва
          155 2.0 16v МY95 Sport

Comment

Първоначално публикувано от oTBpaTuTko Покажи съобщение
            Това се казва любов. Поздравления колега. Все така да те радва
            146 1.6TS CF1 '98

sigpic

Comment

Още дълго да и се радваш
              156 2.4JTD 136+ PS

Comment

Дано, дано благодаря за пожеланията. Честита Нова Година и вас да ви радват колите дълги години още...
                Fiat Punto 1.2 - Сефтака

Comment

Да ви е честит юбилея.Дано да се наслаждавате на много дълги километри заедно,без аварий и без катаджий

Comment

Първоначално публикувано от go4eto Покажи съобщение
                    Да ви е честит юбилея.Дано да се наслаждавате на много дълги километри заедно,без аварий и без катаджий
                    Може да включите и без стационарни камери в пожеланието.
                    Alfa romeo GTVex
                    Alfa romeo 159 08"16V JTDmex
                    Audi A6 Avant 09" 3.0 TDI S-line Quattro
                    Аudi A3 1.8 20V 02"

Comment

Working...
                    X