If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Колата си ме кефи много,да,въпреки,че не съм фен на дизела и едва ли някога ще стана.Пък за шегичките,шегувкайте се,весело е.Дори според мен JTD означава Джиткам Твърде Дълго понеже горя твърде малко
Насе сподели малко повече първоначални впечатления. Аз дълго време исках GT 1,9 , даже щях да вземам едно GT 1,9 QV с бутон спорт na 42 хил. км от известен дилър на Алфа в Германия с една година гаранция , ама докато се наканя я отнесли .....и после търсих 164 QV , a накрая взех GTV то и твоята 155-ца
Аз между другото също бях анти-дизелар докато не видях какво може GT-to на колегата Dagi... А пък и като знам бензиновата алтернатива около тия коне при тоя модел каква е, дизела е просто задължителен избор...
И друго да добавя - това май е единствената кола в тоя клас, освен Астра Г Бертоне, на която и задната седалка си е седалка, и багажника си е багажник
Наистина от бензиновите алтернативи около тези коне не си струват . И аз съм фен на бензина , но 1.9 е по-разумният избор Много проповедници се навъдиха и почна да се купува предимно дизел ... Да бяха сложили италианците по едно 2.4 и 2.5 V6 да има малко разнообразие
Багажника наистина си е багажник , но Наско не беше съгласен , че отзад ще се събере някой Ако ми я даде някой ден да се разходя покрай дискотеките и университета ще разбера дали поне елегантни девойки се събират хихи Пък и въобще дали кълват на нещо различно от немско
Alfa Romeo 147 1.9 JTD 8v Distinctive
Fiat Punto Mk1 1.2 Fire
Ex: BMW E61 530 Xi
Comment