Известие

Collapse
No announcement yet.

Да бъдем полезни един на друг според професиите си!

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Първоначално публикувано от CEHATOP
    Ми и аз да кажа - Търговски представител на Каменица...
    Ми представлявай я по-активно де . От 2-3г. по главната нито едно кафене не я предлага. Трябва да се примирявам с Амстел Добре , че в складчетата има та спасяват положението поне у дома.

П.П. Може и да има 1-2 заведения де , не се връзвай
    166 JTD '02 ; 155 1.9TD BASE MY.95 ; 146 1.6TS Junior '98 - бракувана, продава се на части ; 155 1.8TS SILVERSTONE '94 -продадена

Comment

• Първоначално публикувано от PEPI-2ALFA
      Ми представлявай я по-активно де . От 2-3г. по главната нито едно кафене не я предлага. Трябва да се примирявам с Амстел Добре , че в складчетата има та спасяват положението поне у дома.

П.П. Може и да има 1-2 заведения де , не се връзвай
      Ех и аз искам, ама... Трудно ми е и то много... Както и да е това ще го говорим като се видим на по Каменица... А доколкото заведенията в Сандански, ето скромен списък, където има наши продукти (Beck`s, Stela Artoa, Staropramen) :
      1. Пицария "Планета Италия" - ексклузивно работи с нас.
      2. Гочис - само Stela Artoa 0.33
      3. Пицария "Санди" - само Beck`s 0.33
      4. Австрийския хотел - всички наши продукти
      5. Х-ел Медите
      6. Х-ел Панорама
      7. Х-ел Едиа
      8. Х-ел Бояна
      9. Резиденцията...
      Ми това мисля, че е достатъчно

Звънни някой ден да направим по бира
      sigpicAlfa Romeo 156 1.8, TS 16V, 98г.

Comment

• Айде,от утре и аз съм част от екипа на Екстриим тунинг заповядайте Ко праиме,ко струваме се на едно място се събираме
        Fiat Idea 05" 1.9 Mjet N tuning
        Lancia Ypsilon 00" 1.2 Elefantino blu
        Piaggio Liberty 05" 50cc 2T

Alfa 33 1.7 16v SW-ex,Alfa 145 1.6 Boxer-ex,Alfa 146 TI-ex,Alfa 159 1.9 JTDm SW-ex

Comment

• Ииии бaрус - какво ще правиш там ?
          Колите на крик ли ще вдигаш

Скоро ще ми трябва час за диагностика, да те имам напредвид да ме уредиш.
          Alfa 147 Q2 1.9 JTDm 16v @150++ 2007 червената злобичка ;;; Zafira 1.9 JTD@120++ - белият кенеф
          ex. Alfa 155 1.7 '93;;; ex. Alfa 147 1.9 JTDm 16v @140+ R.I.P. ;;; ex. Lancia Lybra 2.4 JTD@140HP+ 2001

Comment

• Скоро ще ми трябва час за диагностика, да те имам напредвид да ме уредиш.
            Бате с тея неща се занимава Нено,той е приемчик и записва часове
            Fiat Idea 05" 1.9 Mjet N tuning
            Lancia Ypsilon 00" 1.2 Elefantino blu
            Piaggio Liberty 05" 50cc 2T

Alfa 33 1.7 16v SW-ex,Alfa 145 1.6 Boxer-ex,Alfa 146 TI-ex,Alfa 159 1.9 JTDm SW-ex

Comment

• Браво , браво ! Любимия ми сервиз , с любимия екип Кога ще пием
              145 1.6 ТС '97 ех.
              145 1.9 JTD '00
              307 CC 2.0 '04

Comment

• Търговия на БФБ акции, облигации, компенсаторки . Ако мога да съм полезен на някого в тая връзка...
                С най-голям кеф !!!!
                :P
                AR 155 2.0 16V Never Forget You
                AR 166 2.4 JTD

Comment

• здр

Аз пък имам магазинче за накладки, съединители и сп. дискове(но за италянки не съм конкурентен мн. ментак има на пазара )А иначе съм production manager в една рекламна агенция.
                  sigpic 155 2.5 TD VM31B 07.03.1997
                  http://www.youtube.com/watch?v=r7_l0...6CE27&index=21
                  !!! http://vbox7.com/play:8b1da481&al=1&vid=1084993 !!!

Comment

• Айде и аз да се запиша: строителен инженер - нито първия, нито последния - ама ако имате нужда от професионален съвет и аз съм насреща с каквото мога.
                    Last edited by clockmaster; d.m.y г., 17:10. Основание: no reason
                    sigpicAlfa Romeo 146 1.4 TS / 11'99

Comment

• вече корпусник във КРЗ "Одесос" гр.Варна , едва ли ще съм от полза на някой ама такВос е...
                      Алфа 164 2.0Т.С. 95г. - на части !

Comment

• Експерт корпоративни комуникации и ПР на Алфа Финанс Холдинг.
                        Ако някой има нужда от ПР или организация на събитие да се обажда.
                        няма вече Алфи, няма вече тръпка...

Comment

• Първоначално публикувано от MaVrUt
                          вече корпусник във КРЗ "Одесос" гр.Варна , едва ли ще съм от полза на някой ама такВос е...
                          Пич, можеш ли да ми кажеш кво значи "корпусник", че ми стана интересно .
                          Ако ти е писано да се обесиш, няма да се удавиш
                          AlfaRomeo 155 1.8 TS 129 к.с. 1995 г., AlfaRomeo 166 2.4 JTD 140 к.с. 2002 г. , Volvo S60 2.4D Sport 163 к.с. 2008 г. - EX;
                          Opel Insignia ST 2.0 BiTurbo CDTI 194 к.с. 2014 г. (Алфа под прикритие)

Comment

• Първоначално публикувано от koolio
                            Първоначално публикувано от MaVrUt
                            вече корпусник във КРЗ "Одесос" гр.Варна , едва ли ще съм от полза на някой ама такВос е...
                            Пич, можеш ли да ми кажеш кво значи "корпусник", че ми стана интересно .
                            значи първо да ти преведа какво значи КРЗ - кораборемонтен завод , аз съм в корпусен отдел , демек всичко което е по корпуса на кораба го сменя корпусника , реже с оксижен и прихваща с електожен, останалото по ремонта на кораба не е негова работа , това е !
                            малко по добре сме от бластьори хаха
                            Алфа 164 2.0Т.С. 95г. - на части !

Comment

• здравеите и от мен.аз съм завършил електрообзавеждане на промишлени предприятия,в момента работя в ТЕСИ ООД гр.Смядово.Ако мога да бъда полезен пишете на мейла: stoian4o_86@abv.bg
                              alfa romeo 33 1.4ie '93

Comment

• Който работи като шофьор на тир или автобус и има въпроси,свързани с транспортното законодателство,може би аз мога да му помогна
                                Аlfa 164 Super 2.5TD

Comment

Working...
                                X