Първоначално публикувано от Tagareff
Покажи съобщение
Известие
Collapse
No announcement yet.
Да бъдем полезни един на друг според професиите си!
Collapse
X
-
Аз съм финансово-застрахователен консултант към ING Б-я /да не ни бъркате с AIG/.
Верно, основни спонсори сме на RENAULT във F1 /ING RENAULT от 2009/, но се надявам, че няма да ме изхвърлите от форума заради ренегатство))
Между впрочем, от февруари т.г. имаме специални антикризисни медицински и инвестиционни райдъри, разработени специално за Б-я. Сигурен съм, че мога да бъда полезен на много съфорумници.
Абе който иска да спи спокойно и накрая да излезе с една нова кола напред, да свирка.Last edited by hollyman_R; d.m.y г., 00:38.
Comment
-
Сега видях, че не съм писал тук
Работя във фирма с верига магазини и сервизи за моб. телефони и услуги на операторите; занимавам се със системи за сигурност и видеонаблюдение, пожароизвестяване, тел. централи, хотелски системи и контрол на достъп, цялостни решения за 'нисковолтови' инсталации, структурно окабеляване и пр.
За всяакви въпроси съм насреща!166 2.0 TS - back in the game - 10x 2 164td!!
x145 1.6 boxer
Comment
-
Първоначално публикувано от PEPI-2ALFA Покажи съобщениеАдминистратор в хотел http://www.hotel-sveti-nikola.ltd.bg/
П.П. Гледам доста дълга е темата и много хора сигурно са си сменили местоработата, та може да се ...ъпдейтнат166 JTD '02 ; 155 1.9TD BASE MY.95 ; 146 1.6TS Junior '98 - бракувана, продава се на части ; 155 1.8TS SILVERSTONE '94 -продадена
Comment
-
Аз съм от София и в момента съм студент в "УХТ" (Университет по хранителни технологий)
Не работя,но се занимавам с компютри,софтуър и разни програмки,ако някой има проблем,ще се опитам да помагам.sigpic
ex 147 JTD by Turbon
Giulietta multiair - the new passion
Comment
-
от пазарджик сам бакам в един сервиз автобояджия от 3 години вече тел.0894394844155 осем хиляди клапана 16 вериги
0884650778 токи4а
http://www.youtube.com/watch?v=JLPSY...eature=related
Comment
-
Аз пък съм от София и от скоро освен другите си дейности, с които не мога да ви бъда полезен, съм застрахователен брокер към Интерамерикан. Предмет на застраховането е почти всичко:
Застраховки Злополука (индивидуална, групова, фирмена, задължителна трудова злополука, злополука ученици), Каско, Гражданска отговорност и злополука на местата в МПС, Зелена карта, Пътна помощ, Оценка на МПС- УДС, Пожар и природни бедствия ( 20 % отстъпка до края на август), Карго застраховки, Обща гражданска отговорност на Адвокати, Лекари/Болници, Туроператори, Охранителни фирми, Хотели и ресторанти, Производители и дистрибутори на стоки, Строители, Проектанти, Строителен надзор, Отговорност на работодателя, Отговорност на превозвача (ЧМР), Медицински застраховки при пътуване в чужбина, Технически застраховки, Индустриален пожар, Земеделски култури, Животни, Застраховки "Живот".
тел: 0877 07 57 88 - МироGiulietta 1,6 JTDm 2013
156 SW 1,9 JTD 2003
Comment
-
Първоначално публикувано от RPWWD Покажи съобщениеАз пък съм от София и от скоро освен другите си дейности, с които не мога да ви бъда полезен, съм застрахователен брокер към Интерамерикан. Предмет на застраховането е почти всичко:
Застраховки Злополука (индивидуална, групова, фирмена, задължителна трудова злополука, злополука ученици), Каско, Гражданска отговорност и злополука на местата в МПС, Зелена карта, Пътна помощ, Оценка на МПС- УДС, Пожар и природни бедствия ( 20 % отстъпка до края на август), Карго застраховки, Обща гражданска отговорност на Адвокати, Лекари/Болници, Туроператори, Охранителни фирми, Хотели и ресторанти, Производители и дистрибутори на стоки, Строители, Проектанти, Строителен надзор, Отговорност на работодателя, Отговорност на превозвача (ЧМР), Медицински застраховки при пътуване в чужбина, Технически застраховки, Индустриален пожар, Земеделски култури, Животни, Застраховки "Живот".
тел: 0877 07 57 88 - Миро
Колага с тебе май сме адаши.Хубава работа имаш,кефи ме
sigpic
ex 147 JTD by Turbon
Comment
-
Първоначално публикувано от Turbon Покажи съобщениеКолага с тебе май сме адаши.Хубава работа имаш,кефи ме
Giulietta 1,6 JTDm 2013
156 SW 1,9 JTD 2003
Comment
-
Първоначално публикувано от RPWWD Покажи съобщениеЖив и здрав адаш, ако се видиш в нужда от някаква застраховка, можеш да се свържеш с мен
Мерси адашче,ще го имам в предвидsigpic
ex 147 JTD by Turbon
Comment
Comment