If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Колата е с 1.4 мулти двигателя със 170 к.с. и наистина е удоволствие да се кара а в режим Динамик е неузнаваемо различна сменя напълно поведението си а и допълнителните 30 нютон метра и 0.3 бара които получава я правят истински спортист. Все още не смея да и взимам душичката защото няма още 5000. Допълнително към нея има спорт пакет 1. Заради визията която има с този цвят се лиших от някой екстри. Имаше още една налична която беше тъмно лилава направо черна която нямаше такова излъчване но имаше лайт пакет (фарове чистачки автоматични и парктроник) единствено съжалявам за парктроника! А снимки скоро!
п.п. Благодаря на всички безаварийна и на вас колеги!
---------- Post added at 15:38 ---------- Previous post was at 15:35 ----------
За колегата fiore да с хасковска регистрация съм и аз видях МиТо-то на Драган Цанков!
Колата е мнооого приятна за каране с този двигател. На тестовата и врътнах 500 км един ден и доста понаписах. Честито отново.
Има и едно 1,75ТВ от месец в софия със същия цвят.
Колата е мнооого приятна за каране с този двигател. На тестовата и врътнах 500 км един ден и доста понаписах. Честито отново.
Да и го кара една кака,има и детелинки на калниците.
ALFA ROMEO 155 1.8TS MY95 SPORT -The Legend - бивша
Когато взимах моята тази с детелините беше на паркинга на Милано Моторс и си чакаше чинно новият собственик в случая собственичка. И понеже мойта беше в Бургас в салона когато избирах цвета гледах именно тази и една тъмно лилава която също обикаля в момента из София!
Оле... къде се намира тази красавица в Хасково ???? Специално ще дойда от Д-град за нея само да я разгледам от близо.Освен Хасковското червено GT друга по хубава алфа не съм виждал ама ти ме разби.....
Аз съм от Хасково но рядко се прибирам живея и работя в София от известно време! Ако правите някакво събиране пиши и ако мога ще се прибера! Иначе местоположението и е в Кенан махле
Аз съм от Хасково но рядко се прибирам живея и работя в София от известно време! Ако правите някакво събиране пиши и ако мога ще се прибера! Иначе местоположението и е в Кенан махле
Ееееее пу касмет...
В събота щях да идвам по работа и то точно до кенана ...
Иначе ще направим събиране специално когато ти си свободен !
И на Софийските сбирки има Хасковлии Ако имаш възможност,заповядай и ние да се порадваме на колата
Честито и със здраве!Страхотна е!
Mercedes ML 63 AMG 07'
159 TI 2.4JTDm SW 09'
156 2.0 20V Turbo
VW Phaeton 3.0 TDI 09'
sigpic
Заради този цвят се наложи да се лиша от някой глезотиики но си заслужава! Реших че колата освен удоволствие от карането трябва да ми гали и окото!
А ти знеш ли че сме съседи,аз живея на 50м. от теб,и почти всеки ден се радвам на хубавицата ти.Аз карам сива 159 комби,даже сме се разминавали няколко пъти по Ворино
---------- Post added at 15:54 ---------- Previous post was at 15:53 ----------
То ако става на въпрос има и още една червена 1.4,даже е на един приятел Иван,живее не Арсеналски,по диагонал на Сити центъра,освен нея има Ланча Делта/новата/и Фиат 500.Те тоа е болен мозък
Fiat Idea 05" 1.9 Mjet N tuning
Lancia Ypsilon 00" 1.2 Elefantino blu
Piaggio Liberty 05" 50cc 2T
Alfa 33 1.7 16v SW-ex,Alfa 145 1.6 Boxer-ex,Alfa 146 TI-ex,Alfa 159 1.9 JTDm SW-ex
[QUOTE=Mury;887988]А ти знеш ли че сме съседи,аз живея на 50м. от теб,и почти всеки ден се радвам на хубавицата ти.Аз карам сива 159 комби,даже сме се разминавали няколко пъти по Ворино Сещам се комбито страхотно е ..... преди карах един меган купе и често се загледах по него, даже като реших да сменям мегана исках такова комби да си взема но нямаше добри оферти по това време!
---------- Post added at 16:52 ---------- Previous post was at 16:43 ----------
А ти знеш ли че сме съседи,аз живея на 50м. от теб,и почти всеки ден се радвам на хубавицата ти.Аз карам сива 159 комби,даже сме се разминавали няколко пъти по Ворино
---------- Post added at 15:54 ---------- Previous post was at 15:53 ----------
То ако става на въпрос има и още една червена 1.4,даже е на един приятел Иван,живее не Арсеналски,по диагонал на Сити центъра,освен нея има Ланча Делта/новата/и Фиат 500.Те тоа е болен мозък
М/у другото на ворино има една Ланция Делта (нова) с уникална джанта!
Честито, колега! Аз съм на ул. Дойран и Гоце Делчев ! Виждал съм я няколко пъти красавицата с регистрация Х и даже си я снимах веднъж и я пуснах в темата "Видях те, ти ли беше?" Със здраве да си я караш и да те радва!
Alfa Romeo 155 8V MY95 SPORT 126HP Running on LPG Injection
Comment