If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Честито и много да те радва Чакането трябва да си е струвало . Понякога пътят докато придобиеш собствена Алфа е дълъг , но удовлетворението после е все по-голямо
Alfa Romeo 147 1.9 JTD 8v Distinctive
Fiat Punto Mk1 1.2 Fire
Ex: BMW E61 530 Xi
А такаааа, гледах я аз в неделя на автомивката в Младост и се чудех дали е форумна! Да ти е честита и много безаварийни километри!
Ако ти е писано да се обесиш, няма да се удавиш
AlfaRomeo 155 1.8 TS 129 к.с. 1995 г., AlfaRomeo 166 2.4 JTD 140 к.с. 2002 г. , Volvo S60 2.4D Sport 163 к.с. 2008 г. - EX;
Opel Insignia ST 2.0 BiTurbo CDTI 194 к.с. 2014 г. (Алфа под прикритие)
Благодаря на всички за пожеланията! Към колегата MUROMAN мерси за офертата но не зная дали ще мога да се организирам за сбирката а подфорума за 155 ми е като настолна книга от почти година .
Честито,колата е Бомбааа,супер изглежда,това 17-ки ли са?
Мдаа 17-ки са с гуми 215/40 Kumho, малко друса като каручка с тях но се преживява. Имам чувството, че малко са ми омекнали задните пружини защото е леко увиснала отзад иначе за сега не мога да се оплача от колицата има си някои от детските болежки за модела но пък под пластмасите на праговете и седалките седят найлоните хиихи дали е на реални 185 000км. не зная но времето ще си покаже.
Честите легенда! Много да те слуша и дълги безаварийни километри. Пиши на лично ако може колко пари я взима и други неща да те поразпитам ако е удобно.
Да Бъдеш Алфист Това Е Религия!!! Алфа Ромео - колата която харасваш, не заради това което прави, а заради начина, по които те кара да се чустваш!
Малко ъпдейт на темата след лятно обновяване и смяна на летите джанти от 17' на 15' че не се търпеше с това окачване а уж е семеен автомобил, вече изглежда така :
Comment