Известие

Collapse
No announcement yet.

станах капитан на кораб :)

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• станах капитан на кораб :)

Да ви се похваля... вече 2ра седмица се возя на корабеско .. и е голям кеф! .... Муцуната наподобява риба чук но аз си я харесвам... ))
    Малко данни.....

Алфа 166 2.4 жтд 136 к.с. '00 г. ,графитена,текстил тапицерия, 17ки с 225/45 гумета,които мисля да сменя с 225/50.... 6 скорости като всяко жтд... има и някъв ебаващ се чаина парктроник...
    ...Абе има си разни дреболии за отстраняване.. но аз и не съм очаквал друго...
    Иначе като първи впечатления - очарован съм от тихото купе..вози приятно,спира хубаво и управлението е директно.. (не ме кефят бавните реики )

Тоя ицс с касетка е голяма тъпня, по натам ще мислиме няква музика.. Тва че няма поставка за чаша също е ...нот куулл... но общо взето това са дреболии и не мисля да им обръщам внимание..

По-важното за мен е, че всеки път сядам в нея с удоволствие и не ме изморява, а напротив - кеф ми е да я карам!

Сигурен съм че и при вас това е водещия мотив да карате тая марка
    sigpic
    Alfa Romeo 146 JTD '01 - budget car
    Alfa Romeo 166 JTD '00 - unknown yet....
    Lancia Delta HF Turbo '92 - the old lady

Честито,колега! 166 е много добър автомобил. Нека ти носи много положителни емоции!
    sigpic33201
    930 Quattroporte

Comment

Да ти е честита!!!Цапни някоя снимка и ние да се порадваме на новия ти кораб

Comment

Добре дошъл във флота и само хубави емоции! Иии... по-добре да нямаш поставка за чаша, отколкото например да имаш нещо за ремонт по окачването или да не ти се заключва някоя врата
        ...
        155 1,6 TS 16V `96
        166 2,4 JTD `99
        147 1,9 JTDm 8V `07

Comment

Честито и от мене
          156 2.4JTD 136+ PS

Comment

Първоначално публикувано от lancia-martini Покажи съобщение
            .... Муцуната наподобява риба чук но аз си я харесвам... ))
            На мен тая физиономия по-ми харесва от по-новата
            С кеф да си я караш. Честито.
            166 JTD '02 ; 155 1.9TD BASE MY.95 ; 146 1.6TS Junior '98 - бракувана, продава се на части ; 155 1.8TS SILVERSTONE '94 -продадена

Comment

Благодаря колеги за пожеланията, както се казва от вашите усти в божиите уши...

Ето и малко снимков матрял... някои от вас може и да я знаят тъй като момчето от който я взех е от форума...
              Attached Files
              sigpic
              Alfa Romeo 146 JTD '01 - budget car
              Alfa Romeo 166 JTD '00 - unknown yet....
              Lancia Delta HF Turbo '92 - the old lady

Comment

Много приятно изглежда колега. Да те вози хубаво и да не ти прави проблеми ти пожелавам.
                Subaru Legacy 3.0R
                Ex: Alfa Romeo 156 Sportwagon 2.4 JTD 140+bhp
                sigpic

Comment

Дам колицата беше на колегата sanata ! Наистина е добър екземпляр , много лъсната и запазена ! Дано той продължи с алфите (например 159-ка) , а на тебе ти желая от все сърце да се слушате с корабчето и всичко да е ОК !
                  Alfa Romeo is a wonderful way of life!

Comment

Working...
                  X