If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
този модел ме кефи още от когато бях тийнеджър - не знам дали не пропуснах като не успях да си го купя навремето като бях студент ама беше яко скъп и майстори нямаше ... иначе и досега се заглеждам по такава кола като я видя.
да ти подаря моята !!!
155 осем хиляди клапана 16 вериги
0884650778 токи4а
вече с дупка в буталото ! ! ! на 18.01.2012 алфонсо изтропа но заради лошото време и снега чак днеска успях да го изровя и разглобя равносметката скъсан клапан и дупка в буталото
вече с дупка в буталото ! ! ! на 18.01.2012 алфонсо изтропа но заради лошото време и снега чак днеска успях да го изровя и разглобя равносметката скъсан клапан и дупка в буталото
чак да сам я хварлил на улицата не сам просто си седи паркирана иначе още не сам решил но едва ли ще го мача повече това сарце 3-та опепация ще му стане веднаж биела , после лагери , а сега и клапани явно не и варви на алфичката
чак да сам я хварлил на улицата не сам просто си седи паркирана иначе още не сам решил но едва ли ще го мача повече това сарце 3-та опепация ще му стане веднаж биела , после лагери , а сега и клапани явно не и варви на алфичката
След доста месеци чакане и нерви най-накрая си сложих ново сърчице двигатела е 1.8 ТС от 156-ца но колекторите и цялата електроника си е от моята количка
Comment