Това са най-хубавите и по точно онази.. може и да има някоя , ще изровя :P
Известие
Collapse
No announcement yet.
Кой, кой е в clubalfaromeo.com/forum
Collapse
X
-
Първоначално публикувано от RoMeO_156_GTA Покажи съобщениеДа вдигнем малко тематаКолежките с предимство
Comment
-
Първоначално публикувано от Yoko Покажи съобщениеКолежките с предимство, а ти самия не си качил снимка. Ей!!!
Ето малко стари ... не съм много за гледане
Ред е на колежкатаAlfa Romeo 147 1.9 JTD 8v Distinctive
Fiat Punto Mk1 1.2 Fire
Ex: BMW E61 530 Xi
Comment
-
Comment
-
Първоначално публикувано от Yoko Покажи съобщениеПрофесионално ли се занимаваш с музика?
Alfa Romeo GTV 2.0 16V Twin Spark 150hp
Fiat Bravo II 1.4 90hp
sigpic
Poor is the man whose pleasures depend on the permission of another!
Comment
-
Първоначално публикувано от Yoko Покажи съобщение)))
Alfa Romeo 146 1.6TS '97 - ex
Fiat Grande Punto 1.4 Dynamic - ex
BMW 328i
Comment
-
Първоначално публикувано от mochko1 Покажи съобщениеХаресаха ми много песните ти ,доста си добра ,бравоПрофесионално ли се занимаваш с музика?
---------- Post added at 07:39 ---------- Previous post was at 07:38 ----------
Първоначално публикувано от Abar7h Покажи съобщениеАмааа тва ти ли си - http://vbox7.com/play:74aa5617 Ако си ти РЕСПЕКТ!!!)))
Да - аз съм.
Comment
-
Първоначално публикувано от Yoko Покажи съобщениеМерси. Правя музика от 14 годишна, а професионално ли е....??? След като пари от музика трудно могат да се изкарат - по-скоро ми е хоби.
---------- Post added at 07:39 ---------- Previous post was at 07:38 ----------
Да - аз съм.
Това е плажната ивица на иракли,която често посещавам през лятото.Alfa romeo GTVex
Alfa romeo 159 08"16V JTDmex
Audi A6 Avant 09" 3.0 TDI S-line Quattro
Аudi A3 1.8 20V 02"
Comment
-
[QUOTE=Yoko;913346]Мерси. Правя музика от 14 годишна, а професионално ли е....??? След като пари от музика трудно могат да се изкарат - по-скоро ми е хоби.[COLOR="Silver"]
Ааааа Йоко,ти ме разби направо!!!! Ареее качвай Wosh в твоя Алфонсо и идвайте в Перник да забивате отново
Всички от The Top Stoppers бяха преди няколко месеца,само ти не успя да дойдеш
RESPECT !!!
Alfonso 1.3 Boxersigpic EX
Alfonso 156 2.4 140 -new breed
Comment
-
[QUOTE=KoRny;913447]Първоначално публикувано от Yoko Покажи съобщениеМерси. Правя музика от 14 годишна, а професионално ли е....??? След като пари от музика трудно могат да се изкарат - по-скоро ми е хоби.[COLOR="Silver"]
Ааааа Йоко,ти ме разби направо!!!! Ареее качвай Wosh в твоя Алфонсо и идвайте в Перник да забивате отново
Всички от The Top Stoppers бяха преди няколко месеца,само ти не успя да дойдеш
RESPECT !!!
Comment
-
Първоначално публикувано от Yoko Покажи съобщение
Да - аз съм.Кийп он гоинг и те такa!
Alfa Romeo 146 1.6TS '97 - ex
Fiat Grande Punto 1.4 Dynamic - ex
BMW 328i
Comment
-
Първоначално публикувано от sen7 Покажи съобщениеИзползвайте лични съобщения и се придържайте към темата !Нова съм!!!
Comment
Comment