Известие

Collapse
No announcement yet.

Моята 145 QV Selespeed...

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Моята 145 QV Selespeed...

Здравейте, колеги!

Представям се с моята 145 QV Selespeed! Пиша ви от другия край на Европа (Испания) където от 5 години съм алфист, следя и участвам ежедневно в тамошен форум. Бивш притежател съм на 156 2.0 ТС Пак Спорт и настоящ собственик на 5 автомобила от различни марки. В семейството имаме още 4 Алфа Ромео, така че отдавна съм "заразен с вирусът АЛФА".

Скоро ще публикувам подробна информация за целия проект по трансформация от ръчна към роботизирана скоростна кутия на 145 QV.

До скоро!
    Last edited by sen7; d.m.y г., 17:59.
    145 QV Selespeed
    GTV 2.0 TS ´01

Добра идея,Селето е супер!
    Alfa Romeo 159 2,4 Jtdm Q-tronic
    Citroen C2 1,6 Sensodrive

Alfa Romeo 156 GTA Selespeed - EX
    Alfa Romeo 159 SW 2,4 Jtdm Q-tronic - EX
    Alfa Romeo 156 2,0 TS Selespeed - EX

....расоф ат, дърта кранта без зоб не пука!

Comment

Със здраве да си я караш и хиляди безаварийни км.!
      Alfa Romeo 159 1.9JTDm 16v 150 07г.
      Alfa Romeo 147 1.6TS 16v 120 01г.

Alfa Romeo 145 1.4TS JUNIOR 16v 103 98г.-ex.
      Aifa Romeo 156 1.8TS 16v 144 99г. ех.

Comment

Благодаря!

От миналата година досега 30.000 км и нито 1 проблем.
        145 QV Selespeed
        GTV 2.0 TS ´01

Comment

супер е колега,хайде покажи проекта пък може и аз моята да е направя така
          Alfa Romeo 145 junier -на части/Alfa Romeo 2.0 QV НА ЧАСТИ/Alfa Romeo 156 2.0 TS GTA-Продадена/
          Аlfa Romeo 155 1.7ts-Продадена/Volvo V70 2.4 140 1999g-Продава се/Настояща Volvo V70 2.0 TURBO AWD 226(За сега)Кончета!

Comment

Хората се чудят къде да ги засилят, ти такава слагаш - евала за ентусиазма и най-важното много безаварийни и изпълнени с позитивни емоции километри!
            Alfa Romeo 147 "Selespeed"
            sigpic

Comment

Хората ги е страх от много неща без да знаят как функционират. На мен ми е интересно да задълбочавам докато изясня отговорите на въпросите си. По-сложните неща не ме плашат, те ме привличат!

Другата ми любима кола е Citroën XM TurboCT, хидро-активен, бензин с турбо. Ако разбираш от хидравлика няма никакви проблеми, както и при Selespeed.

Подарявам ви някоя снимка

145 QV Selespeed
              GTV 2.0 TS ´01

Comment

Първоначално публикувано от mik mik Покажи съобщение
                Хората се чудят къде да ги засилят, ти такава слагаш - евала за ентусиазма и най-важното много безаварийни и изпълнени с позитивни емоции километри!
                156 цата я държа само заради селеспийда, и ще ми е много жал да я засиля като дойде време. Ще се търси нещо с подобна кутия
                Гипотеза о боге дает ни с чем не сравнимую возможность абсолютно все понять, абсолютно ничего не узнавая
                sprint tropheo
                155/1.8
                156/2.0 Selespeed

Comment

Първоначално публикувано от 145selespeed Покажи съобщение
                  Хората ги е страх от много неща без да знаят как функционират. На мен ми е интересно да задълбочавам докато изясня отговорите на въпросите си. По-сложните неща не ме плашат, те ме привличат!

Другата ми любима кола е Citroën XM TurboCT, хидро-активен, бензин с турбо. Ако разбираш от хидравлика няма никакви проблеми, както и при Selespeed.

Подарявам ви някоя снимка

Уникално се е получило колега!
                  156 2.4JTD 136+ PS

Comment

Първоначално публикувано от fiore Покажи съобщение
                    156 цата я държа само заради селеспийда, и ще ми е много жал да я засиля като дойде време. Ще се търси нещо с подобна кутия
                    Въпрос на предпочитание, за мен селеспийда беше компромис, за който не съжалявам въобще, но със сигурност следващият ми избор ще е ръчка
                    Alfa Romeo 147 "Selespeed"
                    sigpic

Comment

Страхотно се е получило, давай натам да видим всичко. Явно си голям мераклия, браво!
                      Alfa Romeo 146 1.6TS '97 - ex
                      Fiat Grande Punto 1.4 Dynamic - ex
                      BMW 328i

Comment

Благодаря на всички за проявеното внимание!

След малко забавяне този уикенд ще започна нова тема където ще разкажа подробно цялата история и премеждията по трансформацията.

Доскоро!
                        145 QV Selespeed
                        GTV 2.0 TS ´01

Comment

Браво колега за начинанието,с нетърпение чакам да видя другата тема
                          Fiat Idea 05" 1.9 Mjet N tuning
                          Lancia Ypsilon 00" 1.2 Elefantino blu
                          Piaggio Liberty 05" 50cc 2T

Alfa 33 1.7 16v SW-ex,Alfa 145 1.6 Boxer-ex,Alfa 146 TI-ex,Alfa 159 1.9 JTDm SW-ex

Comment

Първоначално публикувано от Mury Покажи съобщение
                            Браво колега за начинанието,с нетърпение чакам да видя другата тема
                            И тя вече е на лице, макар и "ъндър констръкшън". Много интересно четиво се заформя. Евала на колегата!
                            Alfa Romeo GTV 2.0 16V Twin Spark 150hp
                            Alfa Romeo 159 2.4 20V JTDm Q-Tronic 200hp

Comment

Първоначално публикувано от b_angelov Покажи съобщение
                              И тя вече е на лице, макар и "ъндър констръкшън". Много интересно четиво се заформя. Евала на колегата!
                              ... И засега темата изглежда все едно, че ти я почваш...
                              към автора! Като прочетох въведението за КуВе-то, все едно аз съм го писал за моето бившо...

Comment

Working...
                              X