Известие

Collapse
No announcement yet.

Едно червено GTV

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Първоначално публикувано от dilian alfa gtv Покажи съобщение
    Честито още веднъж за колата,значи вярно е това със носталгията,толкова бях се затъжил за колата........мъкааа,от момента като отлетяхте по магистрала и нито помен от колата,сега съм щастлив че имаш регистрация тук и със нетърпение очаквам снимките да разгледам колата.
    Сърцето ми стопли да знаеш...........!!!
    А...привет и тук.....да ето ме ....и обещавам да направя на красавицата една сериозна фотосеся и да я пусна.... за теб /против носталгия/.
    GTV 1.8 TS

Comment

Колежке, надявам се да помогнеш да направим някоя ГТВ среща имаше няколко ентусиаста сред колегите... вярно, че и аз бях несериозна
      GTV 2.0 TS '95
      Alfa 145 1.6 Boxer '96 - ex

Comment

Първоначално публикувано от pinkmousy Покажи съобщение
        Колежке, надявам се да помогнеш да направим някоя ГТВ среща имаше няколко ентусиаста сред колегите... вярно, че и аз бях несериозна
        Ами, хайде де...никого не познавам все още тук ...време е да се запознаем...нали така?!?!
        GTV 1.8 TS

Comment

Имаше дори тема за срещи на собствениците на GTV/Spider в София... Може да излезем с предложение за ден и час?
          GTV 2.0 TS '95
          Alfa 145 1.6 Boxer '96 - ex

Comment

Давай предложението....аз като новак ще се съглася !!!
            GTV 1.8 TS

Comment

Колежке в София ли се движиш със алфетката? Ако да...мисля че съм те виждал на Баня Мадара...уникална красавица

Comment

честито колежке, много да те радва алфата

Comment

Благодаря!
                  GTV 1.8 TS

Comment

П.С. не ми отговори. Аз за теб говорех не за червената бамбина

Comment

Първоначално публикувано от _power_ Покажи съобщение
                      Колежке в София ли се движиш със алфетката? Ако да...мисля че съм те виждал на Баня Мадара...уникална красавица
                      Да в София!

---------- Post added at 07:16 ---------- Previous post was at 07:07 ----------

П.С. не ми отговори. Аз за теб говорех не за червената бамбина
                      П.П. Алфетката е готина дааааааааа...аз съм баба Яга и седвижа на метла из София....друга си видял значи....хи хи хи хи
                      GTV 1.8 TS

Comment

Първоначално публикувано от Lei-chery Покажи съобщение
                        Да в София!

---------- Post added at 07:16 ---------- Previous post was at 07:07 ----------

П.П. Алфетката е готина дааааааааа...аз съм баба Яга и седвижа на метла из София....друга си видял значи....хи хи хи хи
                        Хмм...е ще изакаме снимките

Comment

Хмм...е ще изакаме снимките
                          Ааааааа ....ми то няма нужда от снимки power-че ......всеки знае визията на баба Яга.....само метлата ми е по съвременна...иначе нищо ново!!!
                          GTV 1.8 TS

Comment

Не искам да се правя на псевдо-модератор, но раздела се казва "Представете се"... Аз на края на втора страница на тази тема сред чата разбрах, че колата е ГТВ, че е червена и че собственичката е жена. Дали не е по-добре наистина чата да става на ЛС-та а пък в този раздел иформацията да е по темата само..?

Eто ...с това съм започнала....че имам кола, че тя е червена и че е GTV.
                            Именно - това е в едно мнение, а дотук има към 30 в темата...
                            Last edited by badmadafaka; d.m.y г., 14:12.

Comment

Време е май да се представя....сдобих се преди време с едно червено GTV, което вие тук добре познавате благодарение на старият му собствник-Дилян от Варна.
                              Е, сега тази красавица я карам аз!
                              Eто ...с това съм започнала....че имам кола, че тя е червена и че е GTV.
                              GTV 1.8 TS

Comment

Честито, със здраве и безаварийно
                                Welcome to the real world

Алфа Ромео 156 2.4 JTD (01г.); Алфа Ромео 146 1.9 TD (98г.); Лада 21051 - Бивша.

Comment

Working...
                                X