Известие

Collapse
No announcement yet.

Гараж на форумните мотоциклети

Collapse
This is a sticky topic.
X
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• А ве момчета вие със сто ли карате? Моя под 9 не пада...

Comment

• Първоначално публикувано от Z:)m Покажи съобщение
      Какъв разход ти даде?
      За последните няколко засичания на извънградска езда, моя даде около 5 - 5,5 л/100км.
      Последното ми ходене до Сф и градско средно малко над 6л/100км . Пълно-пълно замервам. Преди да сменя филтъра даваше малко под 7л/100км.
      Първоначално публикувано от Доко Покажи съобщение
      А ве момчета вие със сто ли карате? Моя под 9 не пада...
      По принцип карам м/у 130 и 160км/ч извън града. Нямам повишаване повече от литър нагоре
      Alfa Romeo 156 2.4JTD '02, Fiat Punto 1.2 16V '00, Alfa Romeo 155 2.0 16V - ex, Сузуки Бандит 400 VC '94 - ex, Дукати S4 '02

Comment

• Първоначално публикувано от Доко Покажи съобщение
        9,8 ми даде разход почти на пълна газ по магисралата Ямбол-Пловдив
        Като под 220 не съм падал,средно държах 250-260
        Hyundai i40 - 13 - CRDI - Powered By TST Racing
        Suzuki Grand Vitara - 07 - AWD EX
        Alfa 156 - 1.9 JTD - 03 - Powered By TST Racing + K&N Filter - EX
        Kawasaki Ninja ZXR - 06 -The Fastest
        Honda PCX150 - 15 - The Cheapest

Comment

• Първоначално публикувано от Доко Покажи съобщение
          Ами с моторче дето е 50 к.с. и кубатура под 600 куб.см., с колко да караме ?! То максималната му скорост е 140 км/ч. Пък и спецификата на моторчето е такава, че в ниските и средни има добър запас от въртящ момент, а във високите само си бръмчи, без да има някакъв друг осезаем ефект.
          Замерванията на разхода са правени на база пълно-пълно в посока Гърция, през Маказа и изминати около 240-250 км.
          AR 155 1,7TS 8v, modified - http://www.clubalfaromeo.com/forum/s...ad.php?t=29433
          Здравословно общество е това, в което почтено и с уважение към мнението на другите и към човечността, несъгласните могат да изразят своето несъгласие.

Comment

• Защо под 600 кубика, до колкото си спомням ти нали имаше Дукати Монстър 600? Иначе моята V2-ка ми дава около 5/100, което не е малко за 70 коня мотор.

Comment

• Първоначално публикувано от Doomguy Покажи съобщение
              Защо под 600 кубика, до колкото си спомням ти нали имаше Дукати Монстър 600? Иначе моята V2-ка ми дава около 5/100, което не е малко за 70 коня мотор.
              Е, да... Карам Монстър 600, но реалната му кубатура е 583 см3. Затова в предишния си пост съм "казал", че е под 600 кубика. А и максималната скорост която производителя посочва за този модел, мисля беше около 180-185 км/ч.
              AR 155 1,7TS 8v, modified - http://www.clubalfaromeo.com/forum/s...ad.php?t=29433
              Здравословно общество е това, в което почтено и с уважение към мнението на другите и към човечността, несъгласните могат да изразят своето несъгласие.

Comment

• Доки, скив, кво изрових от архива
                Attached Files
                sigpic

Comment

• Гледам, че темата се е позанемарила та викам да взема и аз да се включа

П.С На заден план се вижда и другата моя радост
                  Attached Files
                  Alfa Romeo 147 1.9JTD 16v 140hp '04 The new Mistress
                  Alfa Romeo 156 1.9JTD 8v 105hp '98 еx

Comment

• Първоначално публикувано от automaniac Покажи съобщение
                    Гледам, че темата се е позанемарила та викам да взема и аз да се включа
                    Ми, то толкова явно сме мотористите във форума...

Comment

• Поради невероятно сухото време тази година и "малкото" лични ангажименти съм минал цели 500 км....
                      Основно до офиса и обратно.
                      Алфа Ромео 146 1.6TS 1999
                      Mazda 6 2.3 2005
                      sigpic

Comment

• Аз съм на 4000км този сезон и пак не ми стига... Все още гледам прогнозата за Времето за 10 дни напред Последната разходка бе до Пловдивският панаир.
                        Attached Files
                        Alfa Romeo 156 2.4JTD '02, Fiat Punto 1.2 16V '00, Alfa Romeo 155 2.0 16V - ex, Сузуки Бандит 400 VC '94 - ex, Дукати S4 '02

Comment

• Черно на бяло

пп. може ли някой да ми оправи снимката, че не излиза. Мерси предварително
                          Last edited by zx12r; d.m.y г., 19:14.
                          sigpic

Comment

• Първоначално публикувано от Lqnkata Покажи съобщение
                            Аз съм на 4000км този сезон и пак не ми стига... Все още гледам прогнозата за Времето за 10 дни напред Последната разходка бе до Пловдивският панаир.
                            Ееее... Лянка, ти направо си рекордьор . Аз този сезон минах около 2000км. Последния път се мотах по крайбрежието на нашия язовир.
                            Слагам те тук две снимки за нагледност...
                            Attached Files

Comment

• Първоначално публикувано от Z:)m Покажи съобщение
                              Ееее... Лянка, ти направо си рекордьор . Аз този сезон минах около 2000км. Последния път се мотах по крайбрежието на нашия язовир.
                              Слагам те тук две снимки за нагледност...
                              Прекрасно място Обмисля да организирам за неделя разходка до Перперикон. Ще видя колко моториста ще са навити, ако ли не ще дойда с Алфата Хем пак да се видим с теб и да направиш още някой друг километър за сезона

Comment

• Първоначално публикувано от Lqnkata Покажи съобщение
                                Прекрасно място Обмисля да организирам за неделя разходка до Перперикон. Ще видя колко моториста ще са навити, ако ли не ще дойда с Алфата Хем пак да се видим с теб и да направиш още някой друг километър за сезона
                                А има ли възможност да го организираш за събота?
                                За неделята съм се уговорил с друг мото-авер да отскочим до Александрополи/Макри...

Comment

Working...
                                X