Известие

Collapse
No announcement yet.

От Фиат към Алфа-Ромео:(R)elolution

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Честито, много е готина, изведнъж ми стана любопитно, а климатик има ли, че то там на север...?
    SUBARU OUTBACK 2.5i MY06

Comment

Първоначално публикувано от BLUE1 Покажи съобщение
      Честито, много е готина, изведнъж ми стана любопитно, а климатик има ли, че то там на север...?
      Аlfa-та си има климатик, даже може да е климатроник. Колата върви супер. Още в ниските доста добре дърпа, а като мине 4000-4500 оборота усещаш леко залепване за седалката. Кача ли се в колата после не ми се слиза. Единствено разхода на гориво не ми хареса.
      Alfa-Romeo 156 2.5 V6
      Yamaha MT-09 Tracer

Comment

Честито колега , то ако имаше как да караме 2.5 и да ни харчи 2.5 ... :Д:Д:Д ...много безавариини
        Alfa Romeo 145 1.4 16vEX
        Alfa Romeo 156 V6quadrifoglio EX

Comment

Казах ти на лично Харча е един от най-големите пробелми при този двигател хаха
          Всичко друго е КЕФ!
          Днес засякох още една по улиците на София с десен волан,но с бг регистрация! Ставаме повече
          Alfa Romeo 156 2.5 v6 - http://www.youtube.com/watch?v=nHSAAZqTID4

Alfa Romeo 2.0 - 2.5 - http://vbox7.com/play:m1d6507527

Comment

Супер! Много приятно изглежда

Alfa Romeo 146 1.6 TS '98 - EX ; Alfa Romeo 156 1.9 JTD '00 ; Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD 16v '03 - ex ; Alfa Romeo 166 2.4 20v '04 Alfa Romeo 159 SW 2.4 20v '07

Comment

Първоначално публикувано от Highvoltage Покажи съобщение
              Казах ти на лично Харча е един от най-големите пробелми при този двигател хаха
              Всичко друго е КЕФ!

Всичко това е 100% вярно. Преди да купя колата въобще не съм се сетил да проверя какъв е разхода на гориво. И по-добре , че не съм го направил , защото вероятно щях да се откажа от Алфа-та . Сега ако ме попитат дали искам да карам същата кола с разход 2 литра по-малко, но със звук на двигателя като на обикновена кола, бих отговорил: NEVER!

From Wikipedia: In August 2011 the EVO magazine wrote the original Alfa Romeo V6 was the most-glorius sounding six cylinder road engine ever.
              Alfa-Romeo 156 2.5 V6
              Yamaha MT-09 Tracer

Comment

Working...
              X