Известие

Collapse
No announcement yet.

Супер щастлив шофьор на 147

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Супер щастлив шофьор на 147

Здравейте!
    Казвам се Илко на 22. Чел съм няколко теми от форума и най-накрая реших да се регистрирам.

Карам 147 TS 1,6 вече 20 000 километра и не мога да повярвам какво усещане създава тая кола. Преди да се кача в Алфа съм чувал какви ли не глупости за тази марка, много хора ме убеждаваха да не мисля за Алфа Ромео щяла да ми създава много грижи.

Карал съм жигула като бях на 16, после старите форд ескортчета, после голф 1,6 4-ка, сега съм с bella и мога да кажа че правилото при малките двигатели че е за каране от тип "от точка А до точка Б" тук не важи. Возил съм се в стотици коли... просто не знам за кола на тия години комфорта е уникален.

Обичам комфорта, обичам звука на двигателя, но най-много обичам това че когато пътувам на дълъг път Варна-Софиа, ми се случва няколко пъти да ме поздравят други шофьори на Алфа, това не ми се е случвало с друга марка.

По магистралите ми се е случвало да изяждам по-големи двигатели от моя с лекота, а голфчетата 1,6 просто не искам да коментирам

Единствения минус е липсата на кадърни сервизи във Варна за тая красавица, както и това че не мога да си намирам лесно Selenia 20k, но Алфа е вече във сърцето ми !!!

Мечтата ми е да събера пари и да си намеря запазена 155-ца и да си летя с 2те

Това е от мен, радвам се че съм в клуба )

Първоначално публикувано от hann Покажи съобщение
    Здравейте!
    Казвам се Илко на 22. Чел съм няколко теми от форума и най-накрая реших да се регистрирам.

Карам 147 TS 1,6 вече 20 000 километра и не мога да повярвам какво усещане създава тая кола. Преди да се кача в Алфа съм чувал какви ли не глупости за тази марка, много хора ме убеждаваха да не мисля за Алфа Ромео щяла да ми създава много грижи.

Карал съм жигула като бях на 16, после старите форд ескортчета, после голф 1,6 4-ка, сега съм с bella и мога да кажа че правилото при малките двигатели че е за каране от тип "от точка А до точка Б" тук не важи. Возил съм се в стотици коли... просто не знам за кола на тия години комфорта е уникален.

Обичам комфорта, обичам звука на двигателя, но най-много обичам това че когато пътувам на дълъг път Варна-Софиа, ми се случва няколко пъти да ме поздравят други шофьори на Алфа, това не ми се е случвало с друга марка.

По магистралите ми се е случвало да изяждам по-големи двигатели от моя с лекота, а голфчетата 1,6 просто не искам да коментирам

Единствения минус е липсата на кадърни сервизи във Варна за тая красавица, както и това че не мога да си намирам лесно Selenia 20k, но Алфа е вече във сърцето ми !!!

Мечтата ми е да събера пари и да си намеря запазена 155-ца и да си летя с 2те

Това е от мен, радвам се че съм в клуба )
    Честито колега!
    А за сервиз в Варна не е така, има клубен там, бе момче Ето това е твоя човек - http://clubalfaromeo.com/forum/member.php?u=1288 и колата ще ти е винаги на 6- точки и Селения ще си купуваш колкото искаш
    156 2.4JTD 136+ PS

Comment

Първоначално публикувано от Jivko7777 Покажи съобщение
      Честито колега!
      А за сервиз в Варна не е така, има клубен там, бе момче Ето това е твоя човек - http://clubalfaromeo.com/forum/member.php?u=1288 и колата ще ти е винаги на 6- точки и Селения ще си купуваш колкото искаш
      Aбсолютно
      Alfa Romeo 147 1.9 JTD

Comment

Честито и от мен колега, както се казва вече си заразен с вируса Алфа

Comment

Честито, много хубави моменти !
          Не си първия, няма и да си последния, който стига до този извод !
          Всяко сядане зад волана да е удоволствие !
          Alfa Romeo EX 155 1.8SS,147jtd,156TS,156jtd,
          159 1.9 няколко. 2.4 няколко, Auto, ръчка - всичко
          NEW 159 2.0 JTDm Black TI

Comment

Благодаря ви

Jivko7777, ще се възползвам от препоръката Просто не съм родом от Варна и..

Comment

Наистина имам възможността да карам по-скъпи коли от моята , но няма това усещане направо все едно наистина е жива не знам как се получава така явно е "магия" !
              Радвам се , че и при теб е така колега
              Alfa Romeo is a wonderful way of life!

Comment

Първоначално публикувано от leketo84 Покажи съобщение
                Наистина имам възможността да карам по-скъпи коли от моята , но няма това усещане направо все едно наистина е жива не знам как се получава така явно е "магия" !
                Радвам се , че и при теб е така колега
                Мед капе от устата ти,колега
                156 2.4 JTD SW 140 подивели бизона -ex.
                147 1.9 JTDM 150 дивИ прАсци -ex.
                159 2.4 JTDM SW Qtronic 200 говеда

Comment

Working...
                X