Благодаря на всички! От Дупница я взех, с БГ регистрация е. Иначе е на 171 000 км, които се оказаха поне по ФЕС реални.
Известие
Collapse
No announcement yet.
Нова Алфа и за мен - 166 JTD
Collapse
X
-
Първоначално публикувано от ReLeFNIQ Покажи съобщениеКолега ако не е тайна за колко я спазариВиж Алфата ...
Comment
-
Първоначално публикувано от Bodom Покажи съобщениеЧестито Одисей
Много ме кефи как запълни подписада, има място само за 159 вече ... макар че след 166 едва ли ...
))
Виж Алфата ...
Comment
-
Първоначално публикувано от odisey Покажи съобщениеМерсида, има място само за 159 вече ... макар че след 166 едва ли ...
))
!
Голямо черпене имаш като се видим. Голямо благодарско за помощта на жена ми тая сутрин. Жив и здрав!
п.п. Дай си номера на телефона, ако искаш на ЛС, че ти имам само предишния.ALFA ROMEO 156 SW SELESPEED - EX
ALFA ROMEO 159 SW 1.9 Mjet - EX
ALFA ROMEO 156 2.4 JTD-EX
ALFA ROMEO 33 1.8TD -R.I.P.
Comment
-
Първоначално публикувано от bager Покажи съобщениеЕ, що не вземеш да сложиш и един Селеспийд в подписа си, найш кви са яки!
Голямо черпене имаш като се видим. Голямо благодарско за помощта на жена ми тая сутрин. Жив и здрав!
п.п. Дай си номера на телефона, ако искаш на ЛС, че ти имам само предишния.)
Виж Алфата ...
Comment
-
Той колегата и днес ви видя и се врътна обратно, ама само видях как правите обратен завой))
Гипотеза о боге дает ни с чем не сравнимую возможность абсолютно все понять, абсолютно ничего не узнавая
sprint tropheo
155/1.8
156/2.0 Selespeed
Comment
Comment