Известие

Collapse
No announcement yet.

черешка ... в rosso ecologico

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• черешка ... в rosso ecologico

Здравейте фенове на Алфичките. Отново има повод да кажа две приказки за пазарджишката група, и по-специално за известния на мнозина гоподин Токич. Разбира се, само суперлативи
    В последно време моята rosso белисима се бе превърнала в multirosso белисима (от светло червено та чак до лилаво на някои места). Освен това лакът по пластмасовите елементи започна да и се лющи, предната ми броня беше задрана, едно пиронче беше минало по цялата дясна страна, а най-накрая през януари една Дачия Логан ме нарами в задния ляв калник та се завъртях на 180˚. Така дойде моментът за влизане в „камерата” за цялостно. След Велигденските празници я оставих в Пазарджик. Казах му, каквото има нужда да се прави по фасона на Алфичката, нека бъде направено. Говори ми за бои, тонове на цвета, водни основи и т.н. Не че разбирах, но ми беше интересно да науча нещо ново. Имах си аз чувството, че оставям Алфетката в сигурни ръце. Същото както при Румен, същото както и при Веско (Вегата). След 3-4 седмици отивам аз да си взимам колата. Ами какво да кажа. Това не беше моята кола. Седя си аз пред нея и не вярвам, че е тя. Бях свикнал всеки ден да я гледам с олющения лак и различните отенъци на червено. А сега, една .... черешка в rosso ecologico. Наистина ми трябваше време да го осъзная. В допълнение, по идея на майстора – едно кастъм изпълнение: капачетата около фарчетата за мъгла станаха в черно. Също много ми хареса.

И така, голямо благодарско на Токича за вниманието, старанието и изпипването в детайли ... мисля, че си заслужаваше
    Attached Files
    Alfa Romeo 146 ti, K&N replacement
    Alfa Romeo 156 Arese

Напрегнах се... за малко да скъсам минискус...

ПП: ембУемката коги?
    Last edited by DMS; d.m.y г., 11:36.

Comment

Станала е супер колата Капаците на фаровете за мъгла да не ги е взаимствал от жълтата в галерията ми , че ще му искам авторско право на човек с тениска '' RAKIA '' Колата е страхотна , а Токича и Веско са големи пичове , как да не си пиеш с тях
      145 1.6 ТС '97 ех.
      145 1.9 JTD '00
      307 CC 2.0 '04

Comment

У-сле-пи-телна лепотица!

Comment

Евала на Токича,гоуем е
          Fiat Idea 05" 1.9 Mjet N tuning
          Lancia Ypsilon 00" 1.2 Elefantino blu
          Piaggio Liberty 05" 50cc 2T

Alfa 33 1.7 16v SW-ex,Alfa 145 1.6 Boxer-ex,Alfa 146 TI-ex,Alfa 159 1.9 JTDm SW-ex

Comment

Първоначално публикувано от DMS Покажи съобщение

ПП: ембУемката коги?
            Поръчах при Gogata една за предния капак. Тези дни трябва да е готова.
            Alfa Romeo 156 Arese

Comment

Браво! Много добре са се справили!
              Само едно питане, винаги съм се чудел защо на фейслифта при 146 винаги почти боядисват и лайсните на броните?

Comment

Бравос на Токича....колата е станала чудесно......
                Бре па е добър тоя Тошко .......
                156 2.4 JTD SW 140 подивели бизона -ex.
                147 1.9 JTDM 150 дивИ прАсци -ex.
                159 2.4 JTDM SW Qtronic 200 говеда

Comment

Първоначално публикувано от _power_ Покажи съобщение
                  Само едно питане, винаги съм се чудел защо на фейслифта при 146 винаги почти боядисват и лайсните на броните?
                  В моя случай лайсните бяха в цвета на колата още преди това боядисване. С Токича говорихме, че може да ги върне отново черни, но аз не държах и така си останаха червени
                  Alfa Romeo 156 Arese

Comment

Обикновенно червените коли не излизат добре на снимки с фотоапарат, НО тази е станала СУПЕР!!! Браво!

Даването на газ, води до пристрастяване!
                    Alfa Romeo 155 1.8TS by RuBig
                    Volvo V50 2.0D by RuBig

Comment

Това момче, дето е попаднало случайно в кадър, съм го виждал и друг път.

Браво за колицата. Много добре е станала! ЖТД ли е
                      Last edited by trustworthy; d.m.y г., 08:09.
                      _______
                      146 JTD - ex
                      Renault Megane II 1.5 dci - ex

Nissan Qashkai 2.0 CVT - current

Comment

Първоначално публикувано от trustworthy Покажи съобщение
                        Това момче, дето е попаднало случайно в кадър, съм го виждал и друг път.

Браво за колицата. Много добре е станала! ЖТД ли е
                        Може да си се припознал. Аз за пръв път го виждам...
                        Alfa Romeo 156 2.4 JTD...Alfa Romeo 155 2.0 8V TS Turbo... Alfa Romeo 75 2.0 TS...Powered By ...

Comment

Първоначално публикувано от _power_ Покажи съобщение
                          Щото е по лесно мисля
                          Alfa Romeo 156,2.0TS 98 г.
                          Нагоре по стълбата, която води надолу
                          sigpic

Comment

Браво бе Тока.Пипаш баданарката.
                            155 2.0 TS '93 + GTV 2.0 TS '96 - евридейките
                            1750 BERLINA '69 + SPIDER 2.0 S4 '91 - "ОТ НАЙ-ИСТИНСКИТЕ"
                            GTV2.0 GRAND PRIX '81 + 90 1.8 SUPER '85 - for джуро
                            ex:1750 BERLINA '67 + SPRINT 1.5 QV '86 + 155 1.8 '94 + 156 1.8 '00 - бившите

Comment

Виждал съм колата лично в сервиза при Румен. Знам какво представляваше преди боята, сега като я гледам на снимки наистина е друга кола...

Много добре се е получило! Честито
                              Ясно, че в тоя форум - слаб пияч, бияч, ебач и слаб шофьор няма, ма нема смисъл да се фалим..

FIAT Coupe 16VT
                              Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD

Comment

Working...
                              X