If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Тия дни взех една 147 1.9 JTD на жената, мдаа няма такъв кеф. Преди съм карал Ланча Делта и сега, след като покарах Алфата с абсолютна сигурност мога да твърдя, че да караш други марки е чист мазохизъм и естетическо самобичуване.
Тия дни взех една 147 1.9 JTD на жената, мдаа няма такъв кеф. Преди съм карал Ланча Делта и сега, след като покарах Алфата с абсолютна сигурност мога да твърдя, че да караш други марки е чист мазохизъм и естетическо самобичуване.
баща ми беше на същото мнение докато не се почна с поддръжката
Надявам се поддръжката да е като Ланча Делтата 1.8 която имах 2002-2006 -та , четири щастливи години само каране и един амортисьор. Между другото продадох я на един приятел, които има досег до служебен бензин (ако ме разбираш) и той само кара до сега.
Разбира се на нашия пазар втора ръка идват само най-изтърбушените кошници и човек никога не знае, но като цяло моите наблюдения са, че италянките имат прилично качество и най-много екстри за парите си.
Колите са си хубави, условията ни не са.
А и с всяко десетилетие стават все по-капризни... не само нашите.
Нали и в сервизите трябва хляб да ядат, нали нови трябва да се продават.
Е никой не ни слага нас в сметката...
А с колата, късмет и безаварийно
Welcome to the real world
Алфа Ромео 156 2.4 JTD (01г.); Алфа Ромео 146 1.9 TD (98г.); Лада 21051 - Бивша.
Comment