Честито и от мен и само да те радва!
Известие
Collapse
No announcement yet.
Леко представяне
Collapse
X
-
Първоначално публикувано от stelt Покажи съобщениеКолата е с добре познатия дизелов двигателМина и ти на тъмната страна , само чичо остана да си вземе нафтовоз
Първоначално публикувано от trustworthy Покажи съобщениеКакъв викаш бил двигателят...Добре познат бил някакъв...
Казах му аз да внимава да не го омаеш , но взе , че изгуби разсъдъка си
Alfa Romeo 147 1.9 JTD 8v Distinctive
Fiat Punto Mk1 1.2 Fire
Ex: BMW E61 530 Xi
Comment
-
ЧеститоМнооого безаварийни с красавицата. Не е тръпка като боксера (ако тогава бях със сегашния акъл, моя нямаше да го продам), ма пък дизелчето има други предимства
Абе май някой проповедник казваше, че рано, или късно всеки си купува дизел хихи166 2,4JTD 20V Sportronic Edizione collezionisti
ex 156 2,4JTD; ex 146ti; ex 145 1,6 boxer
Comment
-
Първоначално публикувано от tonov Покажи съобщениеЧеститоМнооого безаварийни с красавицата. Не е тръпка като боксера (ако тогава бях със сегашния акъл, моя нямаше да го продам), ма пък дизелчето има други предимства
Абе май някой проповедник казваше, че рано, или късно всеки си купува дизел хихиFiat Idea 05" 1.9 Mjet N tuning
Lancia Ypsilon 00" 1.2 Elefantino blu
Piaggio Liberty 05" 50cc 2T
Alfa 33 1.7 16v SW-ex,Alfa 145 1.6 Boxer-ex,Alfa 146 TI-ex,Alfa 159 1.9 JTDm SW-ex
Comment
-
Абе голям компромис е този дизел, ама...
Между другото, от вчера ЕГР-а ми остана в историята. Отне ми около 15 минути само, хахахахаха.AR 145 , 1.6 , 76 kw- ex; GT 1.9 JTD 110 KW
Posted by Bat Vas:Алфиста трябва да има минимум две коли, ако не иска да ходи с градски транспорт от време на време.
sigpic
Comment
-
Първоначално публикувано от stelt Покажи съобщениеАбе голям компромис е този дизел, ама...
Между другото, от вчера ЕГР-а ми остана в историята. Отне ми около 15 минути само, хахахахаха.Fiat Idea 05" 1.9 Mjet N tuning
Lancia Ypsilon 00" 1.2 Elefantino blu
Piaggio Liberty 05" 50cc 2T
Alfa 33 1.7 16v SW-ex,Alfa 145 1.6 Boxer-ex,Alfa 146 TI-ex,Alfa 159 1.9 JTDm SW-ex
Comment
Comment