Известие

Collapse
No announcement yet.

147 1.6ТС 120кс.

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

на мене ми излезе 350 лв с работата ремаци ролки филтри масло и водна помпа, но имам некво чукане като минава през по калпав път и сега ще търся начин да я оправя само да намеря проблема

Comment

Колега и на мен ми чукаше така като я взех !
      смених биалети и стабилизираща щанга и сега е пушка .
      Alfa Romeo GTV 2.0 JTS 165 hp

Comment

Хубава колица
        Колкото повече набира,толкова повече набира

Comment

Колега как става този номер, само частите ми ролки ремък и водна помпа бяха 300 лв.
          *една ролка е 110 лв близо а водната е 70 лв. само те са 180лв.
          Какво масло сложи Селеня Голд 10/40
          Ако караш до 4000 об/мин^-1 добре, но ако я настъпваш умната.

Първоначално публикувано от cyberkiss Покажи съобщение
          на мене ми излезе 350 лв с работата ремаци ролки филтри масло и водна помпа, но имам некво чукане като минава през по калпав път и сега ще търся начин да я оправя само да намеря проблема
          Alfa 159 1.9 16V JTDm Lusso (150)08'; EX Alfa 145 1.6 TS

Comment

Първоначално публикувано от flipz Покажи съобщение
            Колега как става този номер, само частите ми ролки ремък и водна помпа бяха 300 лв.
            *една ролка е 110 лв близо а водната е 70 лв. само те са 180лв.
            Какво масло сложи Селеня Голд 10/40
            Ако караш до 4000 об/мин^-1 добре, но ако я настъпваш умната.
            Ай кви глупости дрънкаш само...стига с тия митове за най-доброто масло селения и тва че по-евтини части няма.Само незнам защо се говори че като се вземе кола обезатело трябва да се сменят ролки,за ремъците да но здрави ролки да изхвърляте е грехота.Кара се докато не се развие нещо.И малко по-далеч от мисълта че карате супер скъпи за потдръжка автомобили.Със здраве!
            Mercedes W202 - 200kompressor 99'
            Alfa Romeo 156 1.8 16V TS 99' - ex''
            Alfa Romeo 145 1.9JTD 99'

Comment

Първоначално публикувано от ludkanar Покажи съобщение
              Ай кви глупости дрънкаш само...стига с тия митове за най-доброто масло селения и тва че по-евтини части няма.Само незнам защо се говори че като се вземе кола обезатело трябва да се сменят ролки,за ремъците да но здрави ролки да изхвърляте е грехота.Кара се докато не се развие нещо.И малко по-далеч от мисълта че карате супер скъпи за потдръжка автомобили.Със здраве!
              Недей така брат на Шефа пежото 1000 км от както я зе нов внос и скъса ангренаж от там знаеш ..... какво става .... Нека си я обслужи ..... така се прави някой даже ги отварят ....
              sigpic Алфа Ромео 156 1.8 ГИ T.S 98 г.by The Cleaner (Радко шарниро избивача , човека с големия чук!!!)
              Фиат Пунто 1.1 6 спид Агу Ex.

И да не забравим да сложим бяла роза върху кубчето скраб което ще остане някой ден от алфати ни ...
              Ramstein - Benzin
              https://www.youtube.com/watch?v=SEGLhUZRZdY

Comment

Първоначално публикувано от SandoOne Покажи съобщение
                Недей така брат на Шефа пежото 1000 км от както я зе нов внос и скъса ангренаж от там знаеш ..... какво става .... Нека си я обслужи ..... така се прави някой даже ги отварят ....
                Съгласен,че има и такива случеи но нека се види дали има нужда.При читави ролики няма смисъл да се набиват пари в ментетата които продават по магазините...
                Mercedes W202 - 200kompressor 99'
                Alfa Romeo 156 1.8 16V TS 99' - ex''
                Alfa Romeo 145 1.9JTD 99'

Comment

Working...
                X