Не ви влекат явно, няма смисъл да я има темата...
Известие
Collapse
No announcement yet.
Галерия със снимки на монтирани Aftermarket Daytime Running Lights
Collapse
X
-
Галерия със снимки на монтирани Aftermarket Daytime Running Lights
Last edited by badmadafaka; d.m.y г., 20:20.Тагове: Няма
-
Аз заложих на "SmartDrl",модул който управлява (в случая,при мен са дългите светлини). Може да се регулира мощсността на управление ( от 15~100 %) . Много е удобен,избягват се всичките игри с дупчене и т.н.
Има различни опцийки,една от тях е "Изпрати до вкъщи".
-
само нз тези днвени светлини защо са?
п.с. аз до колкото съм запознат тези светлини не ни освобождават от това да имаш включени къси светлини на фаровето целогодишноAlfa Romeo 1.4 TS 146 Junior
Alfa 147 1.6 TS Remapped by OEM
Alfa Romeo GT 1.8 TS
Yamaha R6
Comment
-
На мен лично тези дневни светлини,всичко що е афтърмаркет ми стоят изкючително грозно,никога не бих сложил подобни светлини.Някак си ми изглеждат различно от такива проектирани първоначално като дизайн на автомобила,та за това така,от друга гледна точка пък си е рашение.Last edited by dilian alfa gtv; d.m.y г., 13:19.Alfa romeo GTVex
Alfa romeo 159 08"16V JTDmex
Audi A6 Avant 09" 3.0 TDI S-line Quattro
Аudi A3 1.8 20V 02"
Comment
-
Първоначално публикувано от vladeto_ Покажи съобщениесамо нз тези днвени светлини защо са?
п.с. аз до колкото съм запознат тези светлини не ни освобождават от това да имаш включени къси светлини на фаровето целогодишноДве черни перли...
Alfa Romeo 156 1.6 Twin Spark '99 | Renault 19 1.4 Energy '93
Comment
-
Утре стига да не забравя ще щракна как седят на колата като цяло ,че странно или не нямам снимка на най същественото ...
http://clubalfaromeo.com/forum/showt...=72655&page=26 Тук има още няколко снимки не ми дава да ги кача втори път в форума.156 sportvagon 1.9jtd
Comment
-
Не мога да разбера защо българина толкова го влече селския тунинг?
Comment
-
Първоначално публикувано от badmadafakaЕ па оти ния сме си селяне ве...
За мен слагането на прилично качествени дневни светлини не е "селски тунинг", а начин възможно най-безболезнено да изпълниш предписанията на закона в тази държава.
Добре, че прилагащите закона и тези, които следят за това са почти напълно неграмотни (технически и във всеки друг смисъл), защото тези, които карат с "модул", който им включва дългите на незнамсиколко процента всъщност нарушават закона в сегашната му форма. Същото важи и за тези, които тарикатеят и карат постоянно на габарити...
Има си директива на ЕС, насочена към производителите на скрап (като "Фиат" например), в която е описано къде трябва да се поставят дневните светлини (ако решат да ги вграждат в скраповете, които произвеждат фабрично), както и на какъв стандарт трябва да отговарят самите светлини (показани са и означенията като букви/цифри, които трябва да има светлината за да отговаря на този стандарт, независимо дали е "афтърмаркет" или първоначално вградена)...
Интелигентен човек си, можеш да си я намериш директивата точно какво пише в нея, с две думи ако ги сложиш там, където искаш, няма да са монтирани правилно според тази директива, тоест ако случайно се намери някой по-грамотен прилагащ закона, може евентуално да те глоби основателно (и пак не е гаранция, ама за да не се налага преправяне после ако вземат да се осъзнаят и оправят дефинициите в закона)...Alfa Romeo 159 SW Q-Tronic JTDm 150hp '09
ex Alfa Romeo 147 JTDm 120hp '05
ex Alfa Romeo 145 TS 103hp '97
Comment
-
Първоначално публикувано от badmadafakaИдетяа ми с темата беше да няма в нея коментари за тези неща, но явно няма да го бъде...
Би ли обяснил защо дневните светлини са незаконни (като под "незаконни" аз разбирам да противоречат на закон, в случая ЗДП)..? За "модулите" ми е ясно защо са незаконни, но за светлините, поне от това, което аз знам, не бих казал, че са такива (дори и без маркировката за производителите, описана в директивата, за която говоря)...
П.С. Извинявам се, че развалям естеството на темата. Може да изтриете коментарите ми ако прецените.Alfa Romeo 159 SW Q-Tronic JTDm 150hp '09
ex Alfa Romeo 147 JTDm 120hp '05
ex Alfa Romeo 145 TS 103hp '97
Comment
-
Колите ви нямат ли фарове, че ги кичите с тея грозни диоди, дето всеки втори голф вече е с такива? Може би аз не разбирам за какво точно биха ви послужили въпросните светлини, но лично за мен, факта, че стоят грозно и неестествено, ми е достатъчен, за да ги определя като "селски тунинг". Нищо лично към никого!
Comment
Comment