Известие

Collapse
No announcement yet.

145 Autodelta

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• 145 Autodelta

Абе да взема най- накрая да се покажа и аз....
    Да се пристраша да напиша 2- реда на кръст, че от 5 месеца само чета като някаква читанка.
    Баш ми е драго да си покажа колицата, която си я гледам с много либофф.
    Я съм 3-ти собственик, купих я от един колега, от Варна на 126 хил. км и за 4000 дистанции, откакто съм навъртял, нямам по- съществени оплаквания.
    Алфичката е туинспаркова 1.4 16-винтила 103 коня, 97-ми набор.
    За 14-годишна машина, минала през 2 ръце преди това, е учудващо запазена: салона вътре е като нов- няма скъсано, няма ликьосано; за ръжда да не става дума; тракане- скърцане- няма.
    Откакто е в мое владение, алфата се сдоби с ново озвучаване; донякъде и с нова визия (пастиране&полирaне, освежаване на броните и предната решетка).
    Абе най- доброто, тепърва предстои
    Attached Files
    Last edited by AgentStormbringer; d.m.y г., 07:52.
    “Nothing great in the world was accomplished without passion.” ~ Georg Wilhelm Friedrich Hegel
    AR 145 1.4 TS 16v '97

Идваи на сбирките да се запознаеш със останалите маимуни..
    АлфаРомео 146 1.4 16V 103hp skype name billyboy2203/ ICQ: bili`- 166537162

Comment

айде честито с здраве
      156 2.4JTD 136+ PS

Comment

Първоначално публикувано от BillyBoy` Покажи съобщение
        Идваи на сбирките да се запознаеш със останалите маимуни..
        Ще трябва да огрея на 2 фронта- във Варна и в Пловдив.
        “Nothing great in the world was accomplished without passion.” ~ Georg Wilhelm Friedrich Hegel
        AR 145 1.4 TS 16v '97

Comment

малко да нахъсаме автора на темата : http://www.youtube.com/watch?v=Epj88...eature=related

enjoy it!
          Alfa 145 1.3 Boxer 96', Alfa GTV 2.0 16V 96'

Comment

Първоначално публикувано от alfonco147GTA Покажи съобщение
            малко да нахъсаме автора на темата : http://www.youtube.com/watch?v=Epj88...eature=related

enjoy it!
            Бре, бре- Алфа ГМО. Тоз грък "малко" е прекалил с конете.

Иначе аз да продължа със снимковия мат'риал.
            Вчера тъкмо я бях измил колата, и няколко часа по- късно изпра големият дъжд в Пловдив и в частност Перущица...
            Attached Files
            AR 145 1.4 TS 16v '97

Comment

Мерси за думите. Тасовете скоро ще ги разкарам, ще правя рокадата летни гуми- "летни" джанти и същото за зимните с металните.
              А за стикерчето, от доста време ми се моташе вкъщи и като проучих какво му е тълкованието- взех че го лепнах, за да е по- интересно. Иначе ми е пределно ясно, че 145 няма нищо общо с Аутоделта- компанията
              AR 145 1.4 TS 16v '97

Comment

Алфата трябва да се кара с алуминиеви джанти и зимата за да е красива!

Тия железарки да си ги карат пасатите дето казкарват банички сутрин.
                Карал съм с тасове и аз, но няма смисъл.

Има хубави алуминиеви джанти на Алфа за почти никакви пари.

Звънни като си по родния край, може да се засечем.
                145 1.6 Boxer - Alfetta GT - Sprint Veloce 16v - Lada 1500S - GTV 3.0 24v

www.ClassicCar-bg.com

Comment

Снощи бях в Перущица, за да навестя бабата и дядото и се сетих за тебе. Обаче нямаше как да се обадя посред нощите...
                  AR 145 1.4 TS 16v '97

Comment

Eто един поглед на новия пластмасов капак. Парцалчето и ВеДе40, правили чудеса!
                    Attached Files
                    AR 145 1.4 TS 16v '97

Comment

Честито и от мен със здраве да си я караш ) Имам един въпрос от къде си се снабдил с предната емблема предполага,че е оригинална ? И за какви пари става въпрос...

Comment

Първоначално публикувано от Staikov Покажи съобщение
                        Честито и от мен със здраве да си я караш ) Имам един въпрос от къде си се снабдил с предната емблема предполага,че е оригинална ? И за какви пари става въпрос...
                        Благодаря, колега.
                        Емблемката е оригинална, от Ebay си я харесах -Чисто с доставката ми излезе 62лв. Дефакто не съм мръднал никъде да обикалям по морги и магазини- цъкнах няколко пъти в нета и след седмица ми я докараха до вратата. Мързелива работа общо взето.
                        http://www.ebay.com/itm/130427805524?ssPageName=STRK:MEWNX:IT&_trksid=p398 4.m1497.l2648

AR 145 1.4 TS 16v '97

Comment

Нова придобивка.

Джантите са модел STILAUTO 15" 4x98 ET30 7J централен отвор 58мм. Дойдоха в комплект с гуми, които не стават за нищо.

А вече са обезмаслени и измити.
                          Attached Files
                          Last edited by AgentStormbringer; d.m.y г., 12:21.
                          AR 145 1.4 TS 16v '97

Comment

Пътната обстановка съобщава: 2 изкривени джанти (металните), счупен носач, изкривен калник и... един заминал пътен знак.
                            AR 145 1.4 TS 16v '97

Comment

Днес се преборих с един доста неприятен проблем.
                              От 1 седмица, колата нещо се чудеше и маеше при ниските обороти, в последствие започна да ми се губи мощността и да трещи от ауспуха като рали- автомобил ... пълна скръб!
                              След бърз преглед се оказа, че имам 2- ПРЪСТА ВОДА в 1-ви цилиндър на свещите. Това обясни бълбукането и тресенето на цялата кола...
                              Вече мога да посрещна празниците спокоен, че ще стигна там, накъдето съм се запътил с колата.
                              Весели празници и полека по пътищата!
                              Last edited by AgentStormbringer; d.m.y г., 19:26.
                              AR 145 1.4 TS 16v '97

Comment

Working...
                              X