Известие

Collapse
No announcement yet.

145 Autodelta

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

В началото на декември, смених филтъра на купето. Това което видях, като отворих пластмасите, ме навежда на мисълта, че този филтър не е бил сменян въобще.

ляво: филтър купе с активен въглен
    дясно: само въглен

“Nothing great in the world was accomplished without passion.” ~ Georg Wilhelm Friedrich Hegel
    AR 145 1.4 TS 16v '97

Comment

Maлко движение около колата имаше тази седмица:
      • Нов клаксон 14лв от Карфур
      • Нови крушки за късите и дългите- Оsram cool blue intense 10лв от Баумакс
      • Оправен счупен водач на левия фар
      • Спортен К&N Replacement филтър 32 паунда от Ebay

И тая вечер ударих една водоструйка и излязох на разходка, да пощракам малко:

Last edited by AgentStormbringer; d.m.y г., 17:21.
      “Nothing great in the world was accomplished without passion.” ~ Georg Wilhelm Friedrich Hegel
      AR 145 1.4 TS 16v '97

Comment

Вече сме преобути с летните 'жапанки
        STILAUTO 15" 4x98 ET30 7J
        UNIROYAL RAINSPORT2 195x50x15

AR 145 1.4 TS 16v '97

Comment

уникална
          Алфа Ромео 156 1.9 JTD

Comment

Браво за колата, мен. Много е добра.

Имам една единичка за задния капак, ако искаш пиши на лично, да се разберем да ти я подаря за да си я лепнеш отзад до четворката и петицата.
            145 QV
            sigpic

Comment

Огромно благодарско на Слав за подаръка
              Бях се отказал да си търся единичка и беше ми спряло да ми прави впечатление.
              Сега вече окипазеното е оправено и изглежда много по- добре.
              Attached Files
              AR 145 1.4 TS 16v '97

Comment

Мисия предни спирачки изпълнена
                AR 145 1.4 TS 16v '97

Comment

Нов гъдел за колата: алуминиеви педали ОMP закупени от Prospeed за 48лв.
                  Дилемата обаче е- как да ги монтирам? Директно върху старите гумички или да си играя да ги махам...
                  Attached Files
                  AR 145 1.4 TS 16v '97

Comment

Първоначално публикувано от AgentStormbringer Покажи съобщение
                    Нов гъдел за колата: алуминиеви педали ОMP закупени от Prospeed за 48лв.
                    Дилемата обаче е- как да ги монтирам? Директно върху старите гумички или да си играя да ги махам...
                    Супер са. Мисля правилното е да се махнат гумените и да се монторат тези директно метал на метал.

Даването на газ, води до пристрастяване!
                    Alfa Romeo 155 1.8TS by RuBig
                    Volvo V50 2.0D by RuBig

Comment

Съединителя и спирачката са лесни- само пробивам по 2 дупчици с 6мм бургия и ги завинтвам. Обаче газта ще е малко изчанчена. Като махнах пластмасата (не е гумичка) отзад се разкри L- образен педал. Т.е. няма метална плоскост, на която да се направят дупки.
                      Обмислям дали да не пробия пластмасовия педал и да сложа металният върху него...

Ето и визуализацията:
                      Attached Files
                      Last edited by AgentStormbringer; d.m.y г., 13:58.
                      AR 145 1.4 TS 16v '97

Comment

Педалиерите са готови. Отнеха ми няколко часа- цялата работа е в пробиването- метала на самият педал е дебел, разположението като цяло е труднодостъпно, неудобно и жертвах 2 бургии за да постигна този ефект. Като цяло съм доволен
                        Attached Files
                        AR 145 1.4 TS 16v '97

Comment

мн добре се е получило, браво за положения труд
                          Alfa Romeo 145 1.9jtd ex / alfa romeo 156 2.4jtd ex / fiat coupe 1.8 16v ex / alfa romeo 156 2.4 jtd ex / alfa romeo 156sw 2.4 jtd ex / alfa romeo 145 1.9jtd ex/ alfa romeo 166 2.4jtd

Comment

Днес по обяд получих студен душ, като видях колата. Не я бях карал от близо седмица, а след като бях монтирал спортните педали не бях слизал до нея от има няма 2 дена.
                            Та някой пишман бабаит е решил, че моята скромна колица, ще е перфектна за тараш- парти... харесал си е cd-то и някои други дреболии, които бяха в купето.
                            Най- ме е яд, че е счупен задният пасажерски прозорец (откъдето е влязъл) и че вътре купето е леща (заради отвореният преден пасажерски прозорец, откъдето е излязъл и заради проливният дъжд, който валя на няколко пъти през последните дни)

Много ми е болно, че ми се случва тая тъпотия, точно когато финанса ме е стиснал за гушата....

До колегите в Пловдив: ако някой се опита да ви продаде Sony като това, знайте че става въпрос за моето...
                            Attached Files
                            AR 145 1.4 TS 16v '97

Comment

Майка им да ....а,лайна мръсни,да изсъхнат дано ....
                              AR Type 939 2.4 JTDm TI Q-Tronic DPFon
                              AR Type 932 2.4 JTD Distinctive
                              sigpic

Comment

ебахти долния народ.....
                                Alfa Romeo 145 1.9jtd ex / alfa romeo 156 2.4jtd ex / fiat coupe 1.8 16v ex / alfa romeo 156 2.4 jtd ex / alfa romeo 156sw 2.4 jtd ex / alfa romeo 145 1.9jtd ex/ alfa romeo 166 2.4jtd

Comment

Working...
                                X