Известие

Collapse
No announcement yet.

И аз със 155...

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Първоначално публикувано от Lyubo Покажи съобщение
    Колега как си я направил тази капачка-емблема за газовото. Кажи може ли и аз да се сдобия с такава естествено ще кажеш какво струва.
    Колега капачката е правена от мен , трябва ти капачка от газова , и капачка от джанти , смалява се капачката от джантите така че да влиза в капачката на газовата. след това се топи с поялник за да се вкара навътре. изрязват се от пластмаса крачета и се лепят , след това с К+Д се лепи и с кит се маже. после се шкури , шприц , водна шкура и боя +лак. Доста е занимавка аз си играх бая време но стана много яко

цената реално им излиза някъде около 10-15лв.
    155 1.8 8v SUPER MY95

Comment

И така малко преди феста реших да си направя фаровете и мигачите по май вкус

Малко разяснения преди снимките,

Пръскани са от вътре като фаровете са отсякъни така че да не пречи на дългите светлини по никакъв начин,лупите също не са пипани.
      При мигачите трябваше да отлепя горната част така че да мога да пръсна от вътрешната страна ,без да опушвам средата където реално се ползва от крушката. Премахнал съм и оранжавата пластмаса за да свети в бяло (леко жълто) , а не в оранжаво.

п.с. Сега обмислям как да си направя и сектора за дълги светлини, понеже ми се иска леко и там да стане по тъмно.
      ПРЕДИ:

След моя намеса:

и една снимка от феста.

155 1.8 8v SUPER MY95

Comment

Много красива 155-ца, продължавай в същия дух
        Jet Black E46 M3
        ex - Broom Yellow Fiat Coupe 1.8 -> 2.0 16VT
        Speed Red Fiat Coupe 2.0 16VT

Comment

Най-добре направената визуално 155-ца, която съм виждал, даже я обсъждахме с Venci на феста, че няма нищо прекалено във визията и всичко е пипнато с вкус точно колкото трябва... В този аспект аз бих ти пожелал не да "продължаваш" в същия дух, а да спреш дотук, за да не "предобриш" нещата....

ПС: Колата, както всяка Алфа, на снимки не може да покаже истинския си блясък така, както на живо.

Comment

Първоначално публикувано от badmadafaka Покажи съобщение
            Най-добре направената визуално 155-ца, която съм виждал, даже я обсъждахме с Venci на феста, че няма нищо прекалено във визията и всичко е пипнато с вкус точно колкото трябва... В този аспект аз бих ти пожелал не да "продължаваш" в същия дух, а да спреш дотук, за да не "предобриш" нещата....

ПС: Колата, както всяка Алфа, на снимки не може да покаже истинския си блясък така, както на живо.
            Благодаря за хубавите думи.

Мерак ми е след време да се смени двигателя и да има лека преправка на предната броня ( но това ще е когато колата заеме мястото на 2-ра кола)

п.с. Това е автомобила както винаги съм си го представял че трябва да бъде!
            155 1.8 8v SUPER MY95

Comment

Година по късно, малко новости покрай моят пъзел

Attached Files
              155 1.8 8v SUPER MY95

Comment

Първоначално публикувано от reloading Покажи съобщение

бравоооо много готино е станало
                sigpic 155ex 159ex 530new

Comment

От каква кола е свалено RECARO-то?

Моите адмирации за автомобила!
                  AR 155 1,7TS 8v, modified - http://www.clubalfaromeo.com/forum/s...ad.php?t=29433
                  Здравословно общество е това, в което почтено и с уважение към мнението на другите и към човечността, несъгласните могат да изразят своето несъгласие.

Comment

Първоначално публикувано от Z:)m Покажи съобщение
                    От каква кола е свалено RECARO-то?

Моите адмирации за автомобила!
                    от 155-ца е колега
                    Attached Files

Comment

доста е рядък и скъп
                      155 1.8 8v SUPER MY95

Comment

доста е рядък и скъп
                        а има хора който си продадоха колата с такъв салон за без пари

Comment

Нека не си спомняме за грешките на тези хора, че ми иде да ги убия
                          155 1.8 8v SUPER MY95

Comment

това с таблета е уникално яко

моля те имаш ли нещо против да разкажеш подробно как си го направил
                            Aprilia Mojito & XTrail '06 T30 QR25 AT
                            Ex Alfa 156 1.8 TS Sportwagon '00 /Alfa164 2.0 TS /Alfa155 2.0 TS /Alfa33 1.5 4x4
                            Lancia Ypsilon '02

Comment

Разгледай в Youtube има много клипове за системата как се прави иначе за рамка съм ползвал др модол за климатроник, моя съм го срязал и лепнал към кората и се китва жули и боядисва. Доста време отнема, но е що годе добре...
                              155 1.8 8v SUPER MY95

Comment

Working...
                              X