If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Известие
Collapse
No announcement yet.
Алфа Ромео 159, 2.4 JtdM, Q4, TI ...my new passion
Не се продава...тя още ме радва как, и аз нямам този грозен лип спойлер...двигателя е различен при мен....
Единствената причина заради която бих се разделил е да взема това лято зелена карта за САЩ и да няма да се връщам в Бг...но дори тогава ще се замисля доста.
Купих колата доста поддържана, аз я направих цвете...вложих не малко пари...за да стане още по-добре. В момента няма забележка...в идеално състояние...обслужена и не ми е минавало през ум да я продам!
Мерси колеги...загубиха леко блясъка на алуминия...но поне няма да се дерат повече, нито да има следи от употреба...а да стоят като нови.
По местата, които не бяха полирани до чист алуминии, малките прорези, към гумените елементи...побеляха от химическата вана, както и там където влизат болтовете, който също полирах до блясък!
Часта, която беше побеляля (не беше третиран алуминия до полиране, а си беше на фабричното анодно оксидиране от 20микрона), боядисах. Избрах червено заради червените уреди на колата, червените шевове по салона. Използвах лак за нокти за рисуване...Колебах се между черно и червено...но приятелката ми допренесе за избора на този цвят.
Тази кола ме ужасява от хубост,красота и чистота.....
Тва да ти е жал да седнеш в нея.....а само да стоиш и да се пулиш цъкайки с език.....верно ли е....не е ли верно.
И накрая една благородна завист да те накара да си я пожелаеш.......
Ами аз вчера ходих ,но за супер бързо....престоя ми беше около час.........оглеждах се да видя някоя от алфите ти,защото знам горе/долу къде съм ти виждал сивата,но така и не успях.......ще ходя другия месец,ако съм с преспиване ще ти се обадя
Може би, ако успея да се прибера от път
Може ли един телефон на лс за всеки случай.
AR 145 , 1.6 , 76 kw- ex; GT 1.9 JTD 110 KW
Posted by Bat Vas:Алфиста трябва да има минимум две коли, ако не иска да ходи с градски транспорт от време на време.
sigpic
Comment