Известие

Collapse
No announcement yet.

да покажа и аз моята красавица

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• да покажа и аз моята красавица

Колата е моя от февруари,но седя на двора до скоро.Вече има и някой добавки по мой вкус.За съжаление не се виждат червените апарати с надпис алфа ромео,но напролет с летните цвички ще ги снимам и тях.Дано ви хареса и на вас.

Last edited by marian2784; d.m.y г., 19:20.
    alfa romeo 145 1.3 boxer K&N replacement MOMO GT2 WHEELS OMP Lowering Springs kit now on GPL rest in peace
    alfa romeo 147 2.0 ts DISTINCTIVE MY07 powered by Landi Renzo GPL

браво браво много е готина
    155 1.8 8v SUPER MY95

Comment

Сливен, Alfa Romeo 156 1.8 TS '00

Comment

Колата е много готина, обаче лично според мен - този черен цвят прави джантата малко безлична (или поне на снимката).
        Може би със сиви или дели джанти "спица", ще стои още по-добре.

Иначе другото кефи много
        Lancia Delta 1.6 i.e - ex
        Alfa Romeo 156 2.0 TS

рейтинг фотографов

Comment

Избери Твоят ... SOUND
          https://soundcloud.com/maserati_hq

Comment

Стилна...
            sigpic
            Gulfstream G650 with Italian design...

Comment

Супер е!Без аварийно галопиране по нашите пътища

Comment

без аварийна и със здраве да си я караш.
                Last edited by angel_1987; d.m.y г., 05:30.
                1,8 16v TS 144кс,1998г

Comment

Браво! Хубавица е!

Даването на газ, води до пристрастяване!
                  Alfa Romeo 155 1.8TS by RuBig
                  Volvo V50 2.0D by RuBig

Comment

Благодаря на всички за хубавите отзиви.Колата не е достигнала крайния рзултат който си представям,но и това ще стане.Следват монтиране на два обли накрайника (единия флшив за съжаление) на аспуха и боядисване на пласмасата между тях черна,както и самото гърне че ми си набива много на очи.Ако попадне някой спойлер на далавера щебъде монтиран,но в момента ми предстои сватба и трябва да пренебрегна тази милюбов заради другата,каквода се прави.
                    alfa romeo 145 1.3 boxer K&N replacement MOMO GT2 WHEELS OMP Lowering Springs kit now on GPL rest in peace

Comment

тук двете ми красавици
                      Attached Files

Comment

Безаварийно!!! Супер е!
                        трол след трол след трол

Comment

Здравей колега ! Много е хубава и с здраве да си я караш и безаварийно. Имам същия цвят GT и същите джанти и исках да ги пръсна и аз черни, че ми харесва много как стои, но до сега не бях виждал (или поне не съм се ровил ) Та мисълта ми е, колко пари ти взеха за боядисването или така си я купил ?
                          GT

Comment

Първоначално публикувано от chaveto86 Покажи съобщение
                            Здравей колега ! Много е хубава и с здраве да си я караш и безаварийно. Имам същия цвят GT и същите джанти и исках да ги пръсна и аз черни, че ми харесва много как стои, но до сега не бях виждал (или поне не съм се ровил ) Та мисълта ми е, колко пари ти взеха за боядисването или така си я купил ?
                            Колега, може би си видял моята тема за 159та в тоя раздел. Аз там съм си боядисал големите джанти с кръговете черни и ми взеха 240 лв., като човека ми е познат и после много псуваше. Каза, че принципно е трябвало над 300 да вземе, а зимните са ми такива спици и вика, че дори не би тръгнал да ги прави щото са още по кофти за боядисване. Дори и да си намериш някой ше те одруса здраво.
                            Алфа ромео 75 2.0
                            Алфа ромео 147 facelift 1.6 T.S.
                            Алфа ромео 159 2.4 JTDm

Comment

Колега колата е купена така,но има възможност джантите да са така от завода.Иначе гаранция ще те одрусат яко, много зор се боядисват подобен тип детайли.
                              Да вметна че цвета е матов ,което може да намали или оскапи още .Зависи от типа на боята ,която си избереш.
                              Last edited by marian2784; d.m.y г., 16:14.

Comment

Working...
                              X