Известие

Collapse
No announcement yet.

Новата ми придобивка, или една от най-добрите 159ки в бг.

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Новата ми придобивка, или една от най-добрите 159ки в бг.

Новото ми попълнение, най-яката кола или просто моята 159-ка 2.4 JTDm. ) Котенцето търпя и ще търпи още промени и подобрения, следващите от които:
    -надупчени вентилирани дискове и спортни накладки
    -ремап и спортни филтри, евентуално премахване на DPF
    -черен мат
    Ето и малко храна за окото, очаквайте скоро и професионални снимки, като тази от аватара ми, само че със новата визия.

Last edited by draznitelq; d.m.y г., 23:36.

Честито колега много да те радва, страшна красавица е!

Comment

Първоначално публикувано от kongogo Покажи съобщение
      Честито колега много да те радва, страшна красавица е!
      Мерси, такава е, почти винаги като се отдалечавам от нея се обръщам назад да си я гледам в захлас

Comment

С тия сините неончета и джантите, които все едно ги няма с тоя черен цвят...
        Мдааа, най-яката кола!!!!
        1996 164 Super T.S | 2003 166 20V Sportronic Distinctive + Haes & Webasto | 02/2006 159 SW JTDм 150 CAVALLI HIGH DPFon

Comment

Спокойно, след малко ще те анатемосат

ЧЕСТИТО!
          sigpic

Comment

Първоначално публикувано от Tempras Покажи съобщение
            С тия сините неончета и джантите, които все едно ги няма с тоя черен цвят...
            Мдааа, най-яката кола!!!!
            +1 Джантите са били по-хубави преди боята
            Първоначално публикувано от draznitelq Покажи съобщение
            Новото ми попълнение, най-яката кола или просто моята 159-ка 2.4 JTDm. ) Котенцето търпя и ще търпи още промени и подобрения, следващите от които:
            -надупчени вентилирани дискове и спортни накладки
            -ремап и спортни филтри, евентуално премахване на DPF
            -черен мат
            Сакън недей, още не е късно
            sigpic
            156 Facelift 1.9JTD16V 159 1.9JTDm16V 166 2.0TS(eх) Fiat Fiorino 1.3JTD
            "Странно нещо е животът - днес караш с 200, утре те возят с 20"

Comment

Ако искаш колата да ти спира като хората, то пропусни спортните накладки.

Честита да ти е.

п.п. Ама тези сини диоди къртят
              A20DTH ЖТД ама не баш
              1NZ−FXE ; 182A8.000 Брава
              Х... 330XD, Мултипла, Мареа, Либра, Пунто; 166; Брава; 146; Тема; 145; Типо; Панда

Comment

Пък аз си мислех, че мойта е най-добрата в Бг. Майтап. Лично мнение, но всякакви оптични интервенции върху това бижу са излишни, освен може би джантите. Със здраве да си я караш!
                Alfa Romeo 145 1.3 boxer-ex,146 1.4 16V-ex,156 1.8TS- ex, RAV4- ex, ML270 CDI-ex 159 3.2 V6 Q4 ex,ML270 CDI-ex, Infiniti ex 30 ex. Alfa Romeo Stelvio First edition.

Comment

Колата цепи мрака на живо с черните джанти, няма човек който да спре до мен на светофар и да не ги загледа, като цяло няма човек, особено при престоя ми в Банско на 8-ми, който да не я загледа хаха. Иначе за черния мат, просто ще стане най-бруталната и злобна алфа, лошото е че все още нямам 1500 излишни лева.

Comment

Тъкмо взе да ми липсва онова лице със 156 GTA-то
                    Alfa Romeo GTV 2.0 16V Twin Spark 150hp
                    Alfa Romeo 159 2.4 20V JTDm Q-Tronic 200hp

Comment

Че тя и сега си е най-бруталната и злобна алфа! И най-бързата! Виж как брутално и злобно свети в синьо, охааа
                      1996 164 Super T.S | 2003 166 20V Sportronic Distinctive + Haes & Webasto | 02/2006 159 SW JTDм 150 CAVALLI HIGH DPFon

Comment

Първоначално публикувано от Tempras Покажи съобщение
                        Че тя и сега си е най-бруталната и злобна алфа! И най-бързата! Виж как брутално и злобно свети в синьо, охааа
                        Къв ти е проблема бе пичага? Да нямаш запек или е нещо друго?

Comment

Честито!
                          - От тунинг орнаменти, тази кола няма нужда.
                          - Джантите са въпрос на вкус...аз лично смятам че черни такива отиват само на бяла кола...и пак не бих ги боядисал!
                          - Заради такива светлини на плафона и вратите, жената ще ме прати да спя на балкона

Аз по много неща се заглеждам по светофарите...не винаги ги харесвам!
                          Last edited by rusiq86; d.m.y г., 01:40.
                          sigpic
                          Gulfstream G650 with Italian design...

Comment

Първоначално публикувано от draznitelq Покажи съобщение
                            Колата цепи мрака на живо с черните джанти, няма човек който да спре до мен на светофар и да не ги загледа
                            Същия ефект се постига и с розови
                            sigpic
                            156 Facelift 1.9JTD16V 159 1.9JTDm16V 166 2.0TS(eх) Fiat Fiorino 1.3JTD
                            "Странно нещо е животът - днес караш с 200, утре те возят с 20"

Comment

Първоначално публикувано от code Покажи съобщение
                              Същия ефект се постига и с розови
                              Е как... Алфа с розови джанти, бе колега... То дали има такова чудо някъде по света?!
                              Alfa Romeo 147 1.9 JTD

Comment

Working...
                              X