Известие

Collapse
No announcement yet.

Още една 159 във клуба.

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Още една 159 във клуба.

Наскоро се сдобих със 159 2007 2.4 автомат и дори успях да и направя леки промени.Премахване на EGR клапи или и аз незнам точно какво е и,но ми казаха че е хубаво да се направи и получи един лек remap.Изклучително съм доволен за сега имам я от около 2 месеца и да чукам на дърво не съм правил никакви ремонти освен стандартното обсужване Ще кача снимки малко по късно днес че е много мръсна сега )

Ето я ! : )
    Attached Files

Comment

много е хубава имам същата спорт вагон на аватара ми е тя за какво ги махаш тези клапи каква е ползата и един последен въпрос колко ти харчи градско ориентиродъчно ако е таина на лично ми прати защото моята май похарчва

Comment

Ами да ти кажа и моета си похарчва 11 долу горе ги прави ноо аз и се отпускам доста на педала 😃 Много хубава разлика ми направи със remap.А за тия клапи незнам и аз точно един приятел който се занимава много със алфи ме посъветва.

Comment

какво става като си ги махнал намалява разхода повече върви или друго в кой град я караш защото има разлика аз я карам в София и разхода ми варира до 11-14 в зависимост

---------- Post added at 14:26 ---------- Previous post was at 14:24 ----------

Първоначално публикувано от V.Nedelchev Покажи съобщение
          Ами да ти кажа и моета си похарчва 11 долу горе ги прави ноо аз и се отпускам доста на педала 😃 Много хубава разлика ми направи със remap.А за тия клапи незнам и аз точно един приятел който се занимава много със алфи ме посъветва.
          ясно че и аз я по настъпвам 200 коня са за какво сам я взел

Comment

Тези клапи ли си махнал http://clubalfaromeo.com/forum/showp...&postcount=588
            Първоначално публикувано от Georgi Sartliyski Покажи съобщение
            какво става като си ги махнал намалява разхода повече върви или друго в кой град я караш защото има разлика аз я карам в София и разхода ми варира до 11-14 в зависимост
            По-скоро може малко да го вдигне, все пак те са спирали малко или много въздуха - по-малко въздух - по-малко нафта за да си докара сместа и по-малко вървене разбира се. Хубаво си направил колега и колата е много хубава честито!
            sigpic
            156 Facelift 1.9JTD16V 159 1.9JTDm16V 166 2.0TS(eх) Fiat Fiorino 1.3JTD
            "Странно нещо е животът - днес караш с 200, утре те возят с 20"

Comment

мерси подобно и твоята е супер без аварийно от мен

Comment

Ами карам я повечето във Пловдив и по дългия път ми е Пловдив-Карнобат общия разход на 10тина резервоара ми е 11 не съм я виждал да гори повече най много 11,5 А за клапите са някакви на Колекторите ли незнам и аз точно Махах ги при Един човек Радо се казва мисля че го познават доста хора във форума имаше една 145 2,4 Която стана и тя Карнобатска снаха хахах

Comment

Честито...мн да те радва!
                  sigpic
                  Gulfstream G650 with Italian design...

Comment

Първоначално публикувано от rusiq86 Покажи съобщение
                    Честито...мн да те радва!
                    Мерси много 😊 За в момента наистина ме радва много но постоянно мисля варианти какво да и направя.Ако направя джантите черно дали ще се получи добре или другия вариант на лято живот и здраве да видя дали ще и ходят едни 19ки 😃

Comment

Мерси много 😊 За в момента наистина ме радва много но постоянно мисля варианти какво да и направя.Ако направя джантите черно дали ще се получи добре ..
                      Сакън
                      sigpic

Comment

Първоначално публикувано от code Покажи съобщение
                        Сакън
                        За черното сакън или за 19ките ? 😃

Comment

За черното сакън или за 19ките ? 😃
                          На 19-ки не се мръщя
                          sigpic

Comment

Първоначално публикувано от code Покажи съобщение
                            На 19-ки не се мръщя
                            Само да остане малко свободен лев и ще я видим със 19ки че и без това много ги върти 17ките хахах 😜

Comment

А честито и от мен!!!!!
                              Късметлия хем седан,хем автомат!
                              Alfa Romeo 159 2,4 Jtdm Q-tronic
                              Citroen C2 1,6 Sensodrive

Alfa Romeo 156 GTA Selespeed - EX
                              Alfa Romeo 159 SW 2,4 Jtdm Q-tronic - EX
                              Alfa Romeo 156 2,0 TS Selespeed - EX

....расоф ат, дърта кранта без зоб не пука!

Comment

Working...
                              X