Известие

Collapse
No announcement yet.

Моята 159 ROSSO червена хубавица

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Честито колега!
    Ти си един от най-извратените притежатели на 159-тка във всички форуми на Алфа по Света.

За втори път ти цапам темата. Ама наистина си мисля, че който ти каже браво за джантите/апаратите ще е извратен и той.
    Last edited by b_angelov; d.m.y г., 00:05.
    Alfa Romeo GTV 2.0 16V Twin Spark 150hp
    Alfa Romeo 159 2.4 20V JTDm Q-Tronic 200hp

Comment

ХАХАХ с тебе искам да се запознаем, за да я видиш наживо и тогава ако не ти хареса ок. Наистина наживо изглежда доста различно от на снимките, разбира се всеки си има мнение.
      Алфа ромео 75 2.0
      Алфа ромео 147 facelift 1.6 T.S.
      Алфа ромео 159 2.4 JTDm

Comment

Първоначално публикувано от Valio606 Покажи съобщение
        ХАХАХ с тебе искам да се запознаем, за да я видиш наживо и тогава ако не ти хареса ок. Наистина наживо изглежда доста различно от на снимките, разбира се всеки си има мнение.
        ами вземи един хубав апарат изкарай я на слънце лъсни я и ни я покажи, че така по тъмното с телефони...
        156 2.4JTD 136+ PS

Comment

Така е прав си ше я снимам с фотоапарата и ше кача пак.
          Алфа ромео 75 2.0
          Алфа ромео 159 2.4 JTDm

Comment

С удоволствие бих пийнал с теб по фанта, оглеждайки и джантетата на Алфата. Ако пък ми харесат ще си върна думите назад и ще се извиня пред целия форум.

И да, вероятността за негативното ми мнение поне 20% е повлияна от лошото качество на снимките.
            Alfa Romeo GTV 2.0 16V Twin Spark 150hp
            Alfa Romeo 159 2.4 20V JTDm Q-Tronic 200hp

Comment

Това ме навежда на мисълта да ви питам откъда да си взема перфорирани (дупчени) дискове, гледах в един сайт ама са 730 лв. , ако някой може да сподели по-втино да каже.
              Колата е много хубава. За джантите аз бих избрал цвят графит.
              Сигурен ли си че искаш перфорирани дискове ? При спиране издават специфичен звук.
              Не знам каква е тази цена 730лв - за комплект 2 предни диска или за 2 предни и 2 задни ?
              330мм за 159ка виждам че се продават от следните марки : EBC (2 диска = 350лв+ ) , Tarox (2 диска = 700лв+).
              ...

Comment

Това ми искочи след 5 минути търсене в интернет, но са Брембо тези въпросните. И ставаше въпрос само за предните!
                Алфа ромео 75 2.0
                Алфа ромео 159 2.4 JTDm

Comment

http://www.europerformance.co.uk/pag...rontbrakediscs
                  Общо взето това са марките и моделите за 159 : перфорирани и набраздени.
                  На този сайт обаче липсват EBC ultimax дискове.
                  Перфорираните могат да се напукат след прегряване и минаване през локва например. Набраздените дискове спират най-добре , но пък износват най-бързо накладките.
                  ...

Comment

Супер мерси много ще ги разгледам и ще реша какво да правя.
                    Алфа ромео 75 2.0
                    Алфа ромео 159 2.4 JTDm

Comment

Working...
                    X