Известие

Collapse
No announcement yet.

Новата любовница - 156

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Аз ти казах колега моя го взех за 70 обаче при мен е нафта и има разлика от при тебе.Те моделите са три ама и на различни фирми и съответно цената. Ето тук http://www.mister-auto.bg/bg/termost...8809_g316.html откривам два модела за тебе.И ме съмнява да не е този първия и последния на снимката.Сега нека се изкаже някой с бензинка, който е сменял.
    Алфа Ромео 156 1.9 JTD

Comment

Ми сменях, ама преди три години.70-80 платих тогава, ама кой беше производителя не помня.Казваш си номера на рамата и ти казват кои стават за твоята кола -има по-евтини има и по-скъпи.Ако не забравя може да си опитам да погледна под капака ако се вижда или чете нещо.
      По-достойно е да си останеш с убежденията,отколкото
      конюнктурно на стари години да "прогледнеш".
      Alfa Romeo 156 1.8ts 1997 - ex.
      Alfa Romeo 156 1.8ts 2001

Comment

това ти е термостата

BEHR около 95 лева
        VERNET около 80 лева

аз лично пробвах и двата и мога да кажа че VERNET е по-добър за мен
        Attached Files
        Aprilia Mojito & XTrail '06 T30 QR25 AT
        Ex Alfa 156 1.8 TS Sportwagon '00 /Alfa164 2.0 TS /Alfa155 2.0 TS /Alfa33 1.5 4x4
        Lancia Ypsilon '02

Comment

До края на седмицата ще съм го сменил и дано в неделя ако се видим да се похваля с положителна промяна Мерси за помощта !!!
          Alfa 156 1.8 TS 98г.

Comment

Първоначално публикувано от indig0 Покажи съобщение
            До края на седмицата ще съм го сменил и дано в неделя ако се видим да се похваля с положителна промяна Мерси за помощта !!!
            ами не знам с кого ще се видиш но го смени задължително. по-добре е за колата и за теб. вземи си Вернет !

имам лична сантиментална връзка с твоята кола и ще ти помогна с каквото мога, само казвай ако имаш нужда
            Ex Alfa 156 1.8 TS Sportwagon '00 /Alfa164 2.0 TS /Alfa155 2.0 TS /Alfa33 1.5 4x4
            Lancia Ypsilon '02

Comment

Първоначално публикувано от KirilSol Покажи съобщение
              ами не знам с кого ще се видиш но го смени задължително. по-добре е за колата и за теб. вземи си Вернет !

имам лична сантиментална връзка с твоята кола и ще ти помогна с каквото мога, само казвай ако имаш нужда
              Еми тука в Пловдив има събиране всяка Неделя и за това казах ''ако се видим в Неделя''. Иначе съм ти много благодарен за отзивчивостта !!!
              Alfa 156 1.8 TS 98г.

Comment

Термостата е сменен. Колата поддържа около 85 градуса. Всичко е нормално Сега остана да установя и разлика в разхода
                Alfa 156 1.8 TS 98г.

Comment

Аре честито ще черпиш!! Ще има разлика но под 10 в града не очаквай!
                  Алфа Ромео 156 1.9 JTD

Comment

Честито !
                    За термостат си колега - и аз го имах този проблем . Този за 70 евтинко ми се вижда по-скоро около 100
                    Представител на Селения в Пловдив е на Цариградско след кръстовището с Източен в дясно - малко магазинче
                    Alfa Romeo 156 TS 1.8
                    Alfa Romeo 145 1.7

Comment

Аз никога не съм очаквал да гори под 10 градско. Аз ще съм щастлив при 11-12... А масло вече си взех и сега отивам да влизам в канала да го сменям. Взех Селения gold syntetic 10w40, че след термостата не останаха пари за seleniq raceing 10w60 ...
                      Alfa 156 1.8 TS 98г.

Comment

Аз никога не съм очаквал да гори под 10 градско. Аз ще съм щастлив при 11-12... А масло вече си взех и сега отивам да влизам в канала да го сменям. Взех Селения gold syntetic 10w40, че след термостата не останаха пари за seleniq raceing 10w60 ...
                        грешка си направил
                        Lancia Ypsilon '02

Comment

грешка си направил
                          Говорих с момчето от който я купих ... каза ми, че той тука с такова я е карал ... голям проблем ли е ? :S
                          Alfa 156 1.8 TS 98г.

Comment

в книжката на колата пише:
                            • масло Selenia 20K
                            • при спортно каране Selenia Racing 10w60

Selenia Gold не е за този мотор определено, но щом си го взел сменяй го...все пак е ново масло, то това е най-важното

какъв термостат сложи?
                            Lancia Ypsilon '02

Comment

в книжката на колата пише:
                              • масло Selenia 20K
                              • при спортно каране Selenia Racing 10w60

Selenia Gold не е за този мотор определено, но щом си го взел сменяй го...все пак е ново масло, то това е най-важното

какъв термостат сложи?
                              Термостата няма грешка. Behr сложих. Един приятел който има сервиз ми го купи и ми го сложи още вчера.

---------- Post added at 21:34 ---------- Previous post was at 21:34 ----------

Термостата няма грешка. Behr сложих. Един приятел който има сервиз ми го купи и ми го сложи още вчера.
                              А маслото няма да го карам повече от 5000 км....
                              Alfa 156 1.8 TS 98г.

Comment

---------- Post added at 21:34 ---------- Previous post was at 21:34 ----------

А маслото няма да го карам повече от 5000 км....
                                и не ръчкай колата
                                156 2.4JTD 136+ PS

Comment

Working...
                                X