Честито колега, със здраве и само безаварийно да си ги карате.
Известие
Collapse
No announcement yet.
Две нови Итал добичлета в Змейовото семейство Фиат Пунто 2Б ('05) § Крома ('10)
Collapse
X
-
Първоначално публикувано от ne0 Покажи съобщениеЕеее Змей качи се на Опел и се видя у кола, ще ти дойде акъла в главата...
Comment
-
Абе то който си има вкус....страхотни са, а кромата изби рибата направо.Да си ги карате със здраве и много безавариини километри
Comment
-
Първоначално публикувано от ne0 Покажи съобщениеЕеее Змей качи се на Опел и се видя у кола, ще ти дойде акъла в главата...Аlfa 164 Super 2.5TD
Comment
-
Първоначално публикувано от virusalfa Покажи съобщение159 също е Опел,само че возията на Кромата не е като в опел.И СААБ е опел,ама не е същото.
Змей аз моя ОПЕЛ го продадох.. не знам за какво ми говориш
Иначе Кромата ти е най-хубавата кола спор няма. Нали е опел как да не убава.. тунингован опел.
http://www.facebook.com/VenturaGarage
Sotiris Rokkos: "Neno you gave me scary feelings I did not ever feel before in my 30 years experience of racing... you know..."
Comment
-
Първоначално публикувано от virusalfa Покажи съобщение159 също е Опел,само че возията на Кромата не е като в опел.И СААБ е опел,ама не е същото.Last edited by trustworthy; d.m.y г., 17:24.Fiat Idea 05" 1.9 Mjet N tuning
Lancia Ypsilon 00" 1.2 Elefantino blu
Piaggio Liberty 05" 50cc 2T
Alfa 33 1.7 16v SW-ex,Alfa 145 1.6 Boxer-ex,Alfa 146 TI-ex,Alfa 159 1.9 JTDm SW-ex
Comment
Comment