Известие

Collapse
No announcement yet.

Спасяване на ранената 159 ТI, задавяща се от собствената си изтичаща кръв

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Спасяване на ранената 159 ТI, задавяща се от собствената си изтичаща кръв

Колата я помня от първия ден от както беше публикувана за продажба. Имаше много малко на брой снимки, но тогава между лутане дали да е 5 серия или 159 и предвид далечното разстояние не й обърнах голямо внимание, а беше точно такава каквато търсих ТИ със задвижване на всичките колела, Босе и т.н. След време гледам има писане за същата кола от Rusiq86( колегата ми помагаше с каквото може при 156, а сега и при 159). Чета аз с голямо любопитство що за кола е тази. Казан ли не я нарекоха, то дарак ли не беше . След нова година излезе още една TI в Дупница. На външен и вътрешен вид е добре напудрена като поп фолк певица. Два дена преди да отида да я видя колега от Пловдив пише за нея, че реалните километри са 180000, на първи и пети цилиндър дюзите не са в ред, прекъсвала… На 10 февруари тръгнах на път за Благоевград и на връщане щях да се отбия в Дупница. Срещнахме се около 12 часа с продавача в една благоевградска бензиностанция. Беше човек на 48 години. Не му отиваха на годините опитите да ме лъже, но го правеше. Въпреки, че и на тази кола й знаех слабите места аз я купих. Купих я защото сякаш чувах колата как крещи " СПАСИ МЕ ". Колата вътре не била почиствана сигурно от както я взел. Вътре миришеше на шарена сол, а де не говорим, че намерих в жабката глава чесън. Палачорин е човека какво да го правя.
    До ден днешен не съм спрял да превързвам раните й . Не съжалявам за избора си.
    Attached Files
    Last edited by ziko; d.m.y г., 17:31.
    Alfa Romeo 159 TI, 2.4 JtdM Q4
    ex Alfa Romeo 156 1.9 jtd 16v m-jet. 2005 FL

YAMAHA YZF R1 150 hp. 2003

Е, евала за избора въпреки, че много малък процент биха направили такъв избор.Особено при такава кола, като видят проблемите й! Честита да ти е много безаварийни да те радва много и колата е страхотна! Няма да се отчайваш колата е супер.За какви пари я спазари ако ти се казва?
    Алфа Ромео 156 1.9 JTD

Comment

Нека ти е честита и лека полека ще я вкараш в пътя
      156 2.4JTD 136+ PS

Comment

Честито за придобивката, ще я направиш като нова, стига да имаш желанието (и средствата).

Comment

Евала! Супер е

Alfa Romeo 146 1.6 TS '98 - EX ; Alfa Romeo 156 1.9 JTD '00 ; Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD 16v '03 - ex ; Alfa Romeo 166 2.4 20v '04 Alfa Romeo 159 SW 2.4 20v '07

Comment

Честито бе приятелю
            Както си говорехме последния път,така и направи....взе си точно автомобила който искаше.Супер,много се радвам.....милиони безаварийни и хиляди хубави моменти с Алфата.
            Изглежда много добре,а за кусурите аз лично не се притеснявам,защото съм сигурен,че ще я направиш бонбон.
            156 2.4 JTD SW 140 подивели бизона -ex.
            147 1.9 JTDM 150 дивИ прАсци -ex.
            159 2.4 JTDM SW Qtronic 200 говеда

Comment

Браво и в Разград да си имаме една истинска хубавица!!
              A.Р.33 vl 1.4 2карба 90г. Няма я вече!

Comment

Честито колега отново... Ще стане красавица...всеки проблем ще отстраниш. Мн години да те радва.
                Ще направим една фотосесия като дойдеш към Русе на двете красавици на едно място.

п.с. В Разград си имате черна Ти от доста време, преди малко повече от 16 месеца я видях в Русе с РР регестрация и точно тя ме запали по тази модификация.
                Last edited by rusiq86; d.m.y г., 19:58.
                sigpic
                Gulfstream G650 with Italian design...

Comment

Честито! Много милиони безаварийни. Купил си я със сърце - много да те радва!
                  Alfa Romeo 156 SW 122kW 2004 DISTINCTIVE
                  Lancia Y 1,2 8V 60к.с. 2001g. - на щерката
                  Skoda 100S-в пенсия и КлиоI,1,4 Energy-продадено Opel kadet 1,3 LS sedan 1989 44kW 4 скорости-по неволя-пръдливия Ханс-продаден 0878316296и 0893569553

Comment

Баци,
                    Много безаварийни км ти пожелавам и много усмивки зад волана. Жив и здрав .. не съжалявай никога .. това е просто желязо и пластмаса .. в приятно съчетание разбира се

Поздрави
                    Alfa Romeo Brera 2.4 JTDm 210 кавала ... и малко отгоре
                    Alfa Romeo 159 1.9 JTDm SW .. бързият влак
                    Renault Clio DCi 2018 .. без коментар .. да е щастлива жената

Comment

То човек като види колата и сърцето му подсказва дали е неговата отдалече... явно ти си усетил точно това! Поздравления,със здраве да си я караш, много безавариини километри да и навъртиш!
                      http://www.youtube.com/watch?v=ePjq6MqNOdo
                      159 1.9JTDm
                      156 1.8TS ...exxxx
                      145 1.4TS ...exxxx

Comment

Честито!
                        .....колата я гледах и аз за rusiq86,мърсотията по нея бе очевидна въпреки,че я гледах на тъмно,в багажника имаше два чувала зоб(зърно)....другото не коментирам,че съм технически неграмотен.
                        Тогава ме хвана яд как такава кола е попаднала на такъв чове.

Браво,че си я ибавил от мъките и дано нямаш мъки с нея!
                        Стегни я подобаващо и много безаварийни!!!!!!!!
                        Alfa Romeo 159 2,4 Jtdm Q-tronic
                        Citroen C2 1,6 Sensodrive

Alfa Romeo 156 GTA Selespeed - EX
                        Alfa Romeo 159 SW 2,4 Jtdm Q-tronic - EX
                        Alfa Romeo 156 2,0 TS Selespeed - EX

....расоф ат, дърта кранта без зоб не пука!

Comment

Първоначално публикувано от rusiq86 Покажи съобщение
                          Честито колега отново... Ще стане красавица...всеки проблем ще отстраниш. Мн години да те радва.
                          Ще направим една фотосесия като дойдеш към Русе на двете красавици на едно място.

п.с. В Разград си имате черна Ти от доста време, преди малко повече от 16 месеца я видях в Русе с РР регестрация и точно тя ме запали по тази модификация.
                          Ако тримата направите фото сесия мисля че това ще е убийствено нещо
                          156 2.4JTD 136+ PS

Comment

Не го познавам човека...знам че беше я закупил нова и че беше с РР регестрация...нито къде се подвизава...нито име...
                            sigpic
                            Gulfstream G650 with Italian design...

Comment

Първоначално публикувано от rusiq86 Покажи съобщение
                              Не го познавам човека...знам че беше я закупил нова и че беше с РР регестрация...нито къде се подвизава...нито име...
                              и две черни TI-ки ще пак страхотно нещо
                              156 2.4JTD 136+ PS

Comment

Working...
                              X