Известие

Collapse
No announcement yet.

Дойде време и аз да се похваля

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Дойде време и аз да се похваля

От петък и аз съм горд собственик на AR 156 SW 1.9 JTD 85kw колко коня се води незнам някъде казват 115 к.с. другаде 116к.с.
    Attached Files

Добре дошъл, колега и честито! Чудесен първи пост, че и със снимки! Обикновено се започва така: " ма ши взимам алфа, ама коя се чупи по-малко 1.6 или 1.8; Ама колко много се чупят алфите, малко повече от "вагините" или средно повече, ама дали да си купувам въобще, чувал съм, че окачването куца и всички ми казват да не си взимам алфа, не е ли по добре ситроен.....и т.н...." Алфа или взимаш или не! Чупи се колкото всяка друга кола.
    Двигателя, който си избрал се слави със здравината си. Много безаварийни километри ти пожелавам! Много добре изглежда!
    156 2.0TS 155hp; Suzuki GSX-R600

Comment

Честито колега и добре дошъл. Колата изглежда страхотно. Само безаварийни км.
      Alfa 156, 2.0 TS
      VW Vento 1.8- Бившата
      Не искам богатство, не искам пари, а искам на бирата и бензина старите цени !!!

Comment

Първоначално публикувано от Scarface78 Покажи съобщение
        От петък и аз съм горд собственик на AR 156 SW 1.9 JTD 85kw колко коня се води незнам някъде казват 115 к.с. другаде 116к.с.
        Колата колега се води 115 коня, и от мен честито!! Много безаварийни километри и да те слуша!!!

Comment

Благодаря ви колеги.Относно колегата danniel няма какво да питам хората дали да си купя AR все пак това ми е четвъртата италиянка имал съм Lancia Prisma 1.5,1.6 и разбира се класиката Delta HF TURBO обаче 1.6 карбуратор

Comment

Честито колега! Само приятни емоции ти желая! Арна ти е белисимата!
            Alfa Romeo 156 SW 122kW 2004 DISTINCTIVE
            Lancia Y 1,2 8V 60к.с. 2001g. - на щерката
            Skoda 100S-в пенсия и КлиоI,1,4 Energy-продадено Opel kadet 1,3 LS sedan 1989 44kW 4 скорости-по неволя-пръдливия Ханс-продаден 0878316296и 0893569553

Comment

Честито колега!
              Със здраве да си е ползваш и мноооо безаварийни.....

Първоначално публикувано от danniel Покажи съобщение
              Добре дошъл, колега и честито! Чудесен първи пост, че и със снимки! Обикновено се започва така: " ма ши взимам алфа, ама коя се чупи по-малко 1.6 или 1.8; Ама колко много се чупят алфите, малко повече от "вагините" или средно повече, ама дали да си купувам въобще, чувал съм, че окачването куца и всички ми казват да не си взимам алфа, не е ли по добре ситроен.....и т.н...." Алфа или взимаш или не! Чупи се колкото всяка друга кола.
              Двигателя, който си избрал се слави със здравината си. Много безаварийни километри ти пожелавам! Много добре изглежда!
              6+ за поста!!!
              sigpic
              Защо ти е манекенка, след като си имаш АЛФА 156
              156 JTD-110-EX, /147 JTD.EX, /156 JTD 115 EX
              147 JTDm 140-Малката манекенка
              GT- JTDm 150

Comment

Браво и честио.
                Който плюва 156 да има да взема.

Comment

Честито !Със здраве да си я караш ! За конете най-точно виж в епера . Единствения косур който аз бих посочил към 156 е окачването , но вече е доста по-евтино от преди 2 години .
                  Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD CF3 115CV {06.01г.} Progression / Limited edition (I) My love
                  sigpic

Comment

Working...
                  X