If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Мерси! Колата има някои дребни кусури, които ще оправя тия дни. СД чейнджъра отзад в багажника му сложих някакъв диск, обаче не тръгна - да няма някаква особеност? Изписва диск 1 песен 1 и дотам ..
Другото, което ме вълнува е защо при всяко палене се включва компресорът на климатика? И нямат ли борд компютър с разход и т.н.?
Откъде е внос колата,ако е от север може да има зимен пакет.Виждал съм 147 дето и тя си пали всеки път климатика и си пуска нагревателя на задни джам,ако температурата е под 10 гр. Ако е това,може да се спре с диагностиката.
Fiat Idea 05" 1.9 Mjet N tuning
Lancia Ypsilon 00" 1.2 Elefantino blu
Piaggio Liberty 05" 50cc 2T
Alfa 33 1.7 16v SW-ex,Alfa 145 1.6 Boxer-ex,Alfa 146 TI-ex,Alfa 159 1.9 JTDm SW-ex
От евтините дискове за запис , които се продават по магазините не всички ги четат СД -тата . Даже съм имал случай от една и съща опаковка 2 диска не ги чете а третия без проблем .
Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD CF3 115CV {06.01г.} Progression / Limited edition (I) My love
sigpic
Мерси! Колата има някои дребни кусури, които ще оправя тия дни. СД чейнджъра отзад в багажника му сложих някакъв диск, обаче не тръгна - да няма някаква особеност? Изписва диск 1 песен 1 и дотам ..
Другото, което ме вълнува е защо при всяко палене се включва компресорът на климатика? И нямат ли борд компютър с разход и т.н.?
Ако не оправиш чейнджъра свиркай,имам един дет ми се мотка.
Честито отново!
Откъде е внос колата,ако е от север може да има зимен пакет.Виждал съм 147 дето и тя си пали всеки път климатика и си пуска нагревателя на задни джам,ако температурата е под 10 гр. Ако е това,може да се спре с диагностиката.
Попрочетох из форума номерът със степените на вентилатора 0-1-0-1 и тн и стана, сега не се включва.
Ако не оправиш чейнджъра свиркай,имам един дет ми се мотка.
Честито отново!
Мерси, ще го имам предвид!
Днес и оправих предницата имаше долен десен носач за смяна и на горен ляв тампоните. Сега спи градът.
Засилих се да и сменям и термостата, но се оказа, че просто уредът на таблото не показва. На диагностика си показва примерно 80°С, а на табло - нищо. Някой сблъсквал ли се е с това?
Току що прочетох тази супер-полезна темичка (ecotronic - евала) сега остава да намеря някъде инфо как се сваля уреда(дано не се наложи) без да се потроши таблото Интересното е, че като я прибирах от Сливен стрелката съвсем леко мръдна от най-долно положение и отиде на 50°С ?!?
Мерси! В края на краищата се оказа, че уредът взима информация незнайно откъде, но явно не и от датчика на термостата. Смених термостата днес и се успа.
CD чейнджъра подкара някакъв стар диск на Мария Кюри, но нещо пращи?!? Диска ли е калпав що ли ..
sigpic 156Facelift 1.9JTD16V1591.9JTDm16V1662.0TS(eх) Fiat Fiorino 1.3JTD
"Странно нещо е животът - днес караш с 200, утре те возят с 20"
Мерси! В края на краищата се оказа, че уредът взима информация незнайно откъде, но явно не и от датчика на термостата. Смених термостата днес и се успа.
CD чейнджъра подкара някакъв стар диск на Мария Кюри, но нещо пращи?!? Диска ли е калпав що ли ..
А е трябвало може би само датчика да смениш Мисля че тази кола е с двуканалния датчик,единия канал за ЕКУ-то,другия за таблото,случва се да сдаде багажа само единия канал.
Alfa 33 1.7 16v SW-ex,Alfa 145 1.6 Boxer-ex,Alfa 146 TI-ex,Alfa 159 1.9 JTDm SW-ex
А е трябвало може би само датчика да смениш Мисля че тази кола е с двуканалния датчик,единия канал за ЕКУ-то,другия за таблото,случва се да сдаде багажа само единия канал.
Да двуканален е. Но не е от датчика щото му мерих съпротивленията на крачетата 2 по 2 и на стайна температура са 2,3 на вряла вода 1,1. Пък и новият термостат дойде с датчик само с 2 крачета, така, че със сигурност не се е оправила от датчика щото съм със стария.
Другото, което ме вълнува е, ако може някой да сподели как се подкарва телефона след като пъхна SIM картата в устройството в жабката??!
sigpic 156Facelift 1.9JTD16V1591.9JTDm16V1662.0TS(eх) Fiat Fiorino 1.3JTD
"Странно нещо е животът - днес караш с 200, утре те возят с 20"
Да двуканален е. Но не е от датчика щото му мерих съпротивленията на крачетата 2 по 2 и на стайна температура са 2,3 на вряла вода 1,1. Пък и новият термостат дойде с датчик само с 2 крачета, така, че със сигурност не се е оправила от датчика щото съм със стария.
Другото, което ме вълнува е, ако може някой да сподели как се подкарва телефона след като пъхна SIM картата в устройството в жабката??!
Ахъм ясно...............
Comment