Известие

Collapse
No announcement yet.

Новото попълнение 156 Sportwagon 1.9JTD 16V

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Първоначално публикувано от code Покажи съобщение
    Мерси! Колата има някои дребни кусури, които ще оправя тия дни. СД чейнджъра отзад в багажника му сложих някакъв диск, обаче не тръгна - да няма някаква особеност? Изписва диск 1 песен 1 и дотам ..
    Другото, което ме вълнува е защо при всяко палене се включва компресорът на климатика? И нямат ли борд компютър с разход и т.н.?
    Откъде е внос колата,ако е от север може да има зимен пакет.Виждал съм 147 дето и тя си пали всеки път климатика и си пуска нагревателя на задни джам,ако температурата е под 10 гр. Ако е това,може да се спре с диагностиката.
    Fiat Idea 05" 1.9 Mjet N tuning
    Lancia Ypsilon 00" 1.2 Elefantino blu
    Piaggio Liberty 05" 50cc 2T

Alfa 33 1.7 16v SW-ex,Alfa 145 1.6 Boxer-ex,Alfa 146 TI-ex,Alfa 159 1.9 JTDm SW-ex

Comment

много е готина!честитооо
      sigpic 155ex 159ex 530new

Comment

Честита Манекенка! Мноооого радост да ти носи!
        Alfa Romeo 156 SW 122kW 2004 DISTINCTIVE
        Lancia Y 1,2 8V 60к.с. 2001g. - на щерката
        Skoda 100S-в пенсия и КлиоI,1,4 Energy-продадено Opel kadet 1,3 LS sedan 1989 44kW 4 скорости-по неволя-пръдливия Ханс-продаден 0878316296и 0893569553

Comment

Честита ! С много кеф да я караш !

От евтините дискове за запис , които се продават по магазините не всички ги четат СД -тата . Даже съм имал случай от една и съща опаковка 2 диска не ги чете а третия без проблем .
          Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD CF3 115CV {06.01г.} Progression / Limited edition (I) My love
          sigpic

Comment

Честито! Лачена изглежда! Само хубави емоции да носи!
            Alfa Romeo 159 SW Q-Tronic JTDm 150hp '09
            ex Alfa Romeo 147 JTDm 120hp '05
            ex Alfa Romeo 145 TS 103hp '97

Comment

Мерси! Колата има някои дребни кусури, които ще оправя тия дни. СД чейнджъра отзад в багажника му сложих някакъв диск, обаче не тръгна - да няма някаква особеност? Изписва диск 1 песен 1 и дотам ..
              Другото, което ме вълнува е защо при всяко палене се включва компресорът на климатика? И нямат ли борд компютър с разход и т.н.?
              Ако не оправиш чейнджъра свиркай,имам един дет ми се мотка.
              Честито отново!
              Alfa Romeo 159 2,4 Jtdm Q-tronic
              Citroen C2 1,6 Sensodrive

Alfa Romeo 156 GTA Selespeed - EX
              Alfa Romeo 159 SW 2,4 Jtdm Q-tronic - EX
              Alfa Romeo 156 2,0 TS Selespeed - EX

....расоф ат, дърта кранта без зоб не пука!

Comment

Мерси, колеги!
                Първоначално публикувано от Mury Покажи съобщение
                Откъде е внос колата,ако е от север може да има зимен пакет.Виждал съм 147 дето и тя си пали всеки път климатика и си пуска нагревателя на задни джам,ако температурата е под 10 гр. Ако е това,може да се спре с диагностиката.
                Попрочетох из форума номерът със степените на вентилатора 0-1-0-1 и тн и стана, сега не се включва.

Първоначално публикувано от kaio156 Покажи съобщение
                Ако не оправиш чейнджъра свиркай,имам един дет ми се мотка.
                Честито отново!
                Мерси, ще го имам предвид!
                Днес и оправих предницата имаше долен десен носач за смяна и на горен ляв тампоните. Сега спи градът.
                Засилих се да и сменям и термостата, но се оказа, че просто уредът на таблото не показва. На диагностика си показва примерно 80°С, а на табло - нищо. Някой сблъсквал ли се е с това?
                Току що прочетох тази супер-полезна темичка (ecotronic - евала) сега остава да намеря някъде инфо как се сваля уреда(дано не се наложи) без да се потроши таблото Интересното е, че като я прибирах от Сливен стрелката съвсем леко мръдна от най-долно положение и отиде на 50°С ?!?
                Last edited by code; d.m.y г., 18:59.
                sigpic
                156 Facelift 1.9JTD16V 159 1.9JTDm16V 166 2.0TS(eх) Fiat Fiorino 1.3JTD
                "Странно нещо е животът - днес караш с 200, утре те возят с 20"

Comment

Ако се беше обадил. можеше да се видим, щом си я взел от Сливен, хем да я полеем
                  Alfa 156, 2.0 TS
                  VW Vento 1.8- Бившата
                  Не искам богатство, не искам пари, а искам на бирата и бензина старите цени !!!

Comment

Честито и от мен Ицо,много да те радва белисимата,наистина много добро спортвагонче.Щях да питам дали е от Сливен,но по горният пост ми отговори.

Comment

Мерси! За тази тема ставаше въпрос по-горе, пропуснал съм да я постна http://clubalfaromeo.com/forum/showthread.php?t=81944
                      sigpic

Comment

Честито и от мен!Страхотна е!
                        ALFA ROMEO 75 2.0 ts
                        sigpic
                        Нещо което работи - не се пипа!

Comment

Мерси! В края на краищата се оказа, че уредът взима информация незнайно откъде, но явно не и от датчика на термостата. Смених термостата днес и се успа.
                          CD чейнджъра подкара някакъв стар диск на Мария Кюри, но нещо пращи?!? Диска ли е калпав що ли ..
                          sigpic

Comment

Мерси! В края на краищата се оказа, че уредът взима информация незнайно откъде, но явно не и от датчика на термостата. Смених термостата днес и се успа.
                            CD чейнджъра подкара някакъв стар диск на Мария Кюри, но нещо пращи?!? Диска ли е калпав що ли ..
                            А е трябвало може би само датчика да смениш Мисля че тази кола е с двуканалния датчик,единия канал за ЕКУ-то,другия за таблото,случва се да сдаде багажа само единия канал.

Alfa 33 1.7 16v SW-ex,Alfa 145 1.6 Boxer-ex,Alfa 146 TI-ex,Alfa 159 1.9 JTDm SW-ex

Comment

Първоначално публикувано от Mury Покажи съобщение
                              А е трябвало може би само датчика да смениш Мисля че тази кола е с двуканалния датчик,единия канал за ЕКУ-то,другия за таблото,случва се да сдаде багажа само единия канал.
                              Да двуканален е. Но не е от датчика щото му мерих съпротивленията на крачетата 2 по 2 и на стайна температура са 2,3 на вряла вода 1,1. Пък и новият термостат дойде с датчик само с 2 крачета, така, че със сигурност не се е оправила от датчика щото съм със стария.
                              Другото, което ме вълнува е, ако може някой да сподели как се подкарва телефона след като пъхна SIM картата в устройството в жабката??!
                              sigpic

Comment

Да двуканален е. Но не е от датчика щото му мерих съпротивленията на крачетата 2 по 2 и на стайна температура са 2,3 на вряла вода 1,1. Пък и новият термостат дойде с датчик само с 2 крачета, така, че със сигурност не се е оправила от датчика щото съм със стария.
                                Другото, което ме вълнува е, ако може някой да сподели как се подкарва телефона след като пъхна SIM картата в устройството в жабката??!
                                Ахъм ясно...............

Comment

Working...
                                X