Известие

Collapse
No announcement yet.

Вървим ние двама, особено аз!

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Вървим ние двама, особено аз!

Осинових Алфонсо, миналата година.Той жално ме погледна с дръпнатите си очи, с по един ечемик от вътре.И аз разрах,
    веднага ходих на врачка да развали магията,но уви и ето ни сега в дъжда.Той се оказа, много болнав, въпреки ,че беше раснал в заможно семейство, където дори и без любов получаваш всичко необходимо по рецепта,без никакво закъснение или скъперничество.За мен беше , голям стрес да разбирам, че собствничката и сменяше по нещо, и за една година плати за лечение 7000лв., не подскачайте,допълнително консумативи, още не скачайте , говорим за 2011 г. сега скачайте и я пребийте с камъни.А той продължаваше да страда, собственичката се отказа от него в замяна на консултация и покупка на друг автомобил.
    Сега това го пускам и после ще продължа ,защото историята за Алфонсо де Твинспарк ел Сийлспид 2.0-ри тепърва започва.

---------- Post added at 12:28 ---------- Previous post was at 12:19 ----------

И понеже имаме проблем, ще го направим ,като американски сериал.Минало ,настояще и пак и т.н. Сега сме 22.Юли 14 13:22. Тихо, почти не усетно се сипе дъжда върху главите ни, ни е сме в двора на кооперацията,където помолихме за един бърз 2 часов преглед, преди два дни.Ако не ни валеше дъжда , щяха да ни целят с камъни.Ровя си аз буксички, почиствам си ,защото Алфонсо кашляше.И гледам термосензора на блока кабел няма.И се питам ,следователно и Вас-"Ся ко прайми?"

...
    Last edited by nickgaidarov; d.m.y г., 00:20.

Comment

тъкмо щях да трия, това жена ми, няма такова..... аз и казах да напише проблема , тя писала !!!Било трябвало да се прдстави, стоим под дъжда ,а аз иначе си пиша в чата.И сега просветна, питам отговори ли някой,НЕ. Как не ? Ами ,кой да ти отговори,като си писала не си питала?
      Last edited by angel_on; d.m.y г., 14:22.

Comment

...
        Last edited by nickgaidarov; d.m.y г., 00:20.

Comment

Working...
        X