Известие

Collapse
No announcement yet.

такааа да се похвалим и ние с новата макина

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• такааа да се похвалим и ние с новата макина

Ами време е и ние да се похвали малко по-официално и тук.
    До сега избягвах да пиша каквото и да е тук, понеже имах много яка серия след, като се похвалих във сурат-тефтера.
    Все едно някой ми завидя много...
    Малко пред-история. След като с голям късмет продадох старата алфа и купих новата в един и съши ден на следващия ден се започна: Изгоряха двата телевизора, единия чисто нов(не се покрива от гаранцията), на другия ден изгоря прахосмукачката, после изгоря и вентилатора в банята, на следващия ден отказа и пералнята, а по някаква причина и съдомиялната се скапа и наводни новия паркет който тъкмо бях наредил и сега трябва да сменям една част.
    Мислех си, че с това ще спрем, но уви... на другия ден отивайки на работа за да напусна и да си изгубя работата, както бях умислен в едно задръстване блъснах и новата кола (с 5км/ч ама се смачка капака)... и сега търся преден капак
    Та сега лека по лека се възстановявам и с лек страх реших да се похваля и тук. Във форума съм срещнал основно приятели, така че реших да поема риска
    Та новата макина
    Алфа Ромео 147, 1.9 JTDm 16v, 150 кончета, 2006г.
    има си почти всичко което съм искал.
    Двуозонов климатроник, темпомат, сила, хубави капли 17-ки, светъл салон, 5 врати... абе красавица.

Имам няколко неща които ще трябва да добавя в интериора, но за тези проектчета мааалко по-късно.
    Първия жокер е че вече се сдобих с волан с пера
    скоро и старт бутон
    СЪДБАТА ПОМАГА НА СМЕЛИТЕ
    сегашната: Алфа Ромео 1.9 JTDm 150 кончета под капака

Страхотна е братле. Да сте живи и здрави и да се водите дълго дълго време. Дано скоро я видя на живо.
    sigpic
    33-(1.3),(1.5 TI),(1.7 8V),(1.7 16V),145-(1.4TS),(2.0TS),(1.7 16V Boxer),146-(1.4TS),156-(2.4 JTD),(1.9JTDm),164-(2.0 V6 Turbo)
    Само черна Алфа може да бие друга черна Алфа

Comment

Честито!!!
      Само безаварийни!!!!!
      Alfa Romeo 159 2,4 Jtdm Q-tronic
      Citroen C2 1,6 Sensodrive

Alfa Romeo 156 GTA Selespeed - EX
      Alfa Romeo 159 SW 2,4 Jtdm Q-tronic - EX
      Alfa Romeo 156 2,0 TS Selespeed - EX

....расоф ат, дърта кранта без зоб не пука!

Comment

Най-накрая някой да отвори правилната тема в правилния раздел,щото се напълни с хора който направо са объркали форума с разните му там изневери на марката,Алфисти с Волва и т.н.
        Колега нали знаеш че след всеки дъжд изгрява слънце?Надявам се и при теб лошият период да е приключил и слънцето да изгрее на твоята улица!
        Нека новата придобивка да ти носи само усмивки и добри спомени!

Поздрави!
        Alfa Romeo 156 2.4 JTD 2003 г 150+sigpic

Comment

Убавица е.
          Айде да ти е на късмет от тук нататък!
          Пу , пу ,да не ти е уроки
          Alfa Romeo 1.9 JTD 00 sigpic

Comment

Честито и от мен! Много много се радвам за вас и за прекрасния автомобил с който сте се сдобили. Пожелавам Ви много и само хубави моменти с него! С твоята помощ (даде ми правилния контакт) преди време и аз се сдобих с подобен автомобил. Ако ти трябва бояджия, който лично съм го ползвал няколко пъти на Алфата, ми се обади! Борислав, 0888 634260.
            Alfa Romeo 147, 1.9 JTD 16 V

Comment

Честито ! ! ! Много безаварийни километри , колата е супер!
              Alfa Romeo 145 Twin Spark 1.6 120hp

Comment

Честито! Оправяй бързо макината и тест на Калояново на 13 Септември.
                Alfa Romeo 156 SW 122kW 2004 DISTINCTIVE
                Lancia Y 1,2 8V 60к.с. 2001g. - на щерката
                Skoda 100S-в пенсия и КлиоI,1,4 Energy-продадено Opel kadet 1,3 LS sedan 1989 44kW 4 скорости-по неволя-пръдливия Ханс-продаден 0878316296и 0893569553

Comment

честито и много да те радва !

Comment

Честито и тук и само радости от тука нататък !!!
                    Alfa 147 Q2 1.9 150 hp, Alfa GT 2.0JTS '05 ex, Alfa 159SW 1.9JTDM 150hp+ ex, Alfa 156SW 1.9JTD FL '04ex, Alfa 156 2.0 TS 16V 155hp '99 ex, Alfa 147 1.9JTD 115hp+ '04ex

Comment

Честита да ти е госпожицата. Безброй километри и нютонметри.

Comment

След тая черна серия, която описа, човек да го е страх да ти пожелае хиляди безаварийни Но, честито, много да ви радва.
                        Давай смело, да видим какво следва след перата на волана.
                        166 JTD '02 ; 155 1.9TD BASE MY.95 ; 146 1.6TS Junior '98 - бракувана, продава се на части ; 155 1.8TS SILVERSTONE '94 -продадена

Comment

Първоначално публикувано от phoenix Покажи съобщение
                          Първия жокер е че вече се сдобих с волан с пера
                          скоро и старт бутон
                          Това чак сега го прочетох ''волан с пера'',какво ще правиш с този волан,да не я роботоавтоматоселеспийдираш красавицата?))))
                          Alfa Romeo 159 2,4 Jtdm Q-tronic
                          Citroen C2 1,6 Sensodrive

Alfa Romeo 156 GTA Selespeed - EX
                          Alfa Romeo 159 SW 2,4 Jtdm Q-tronic - EX
                          Alfa Romeo 156 2,0 TS Selespeed - EX

....расоф ат, дърта кранта без зоб не пука!

Comment

супер е дано да ти донесе само хубави моменти и безпроблемно занапред
                            Alfa Romeo 145 1.9jtd ex / alfa romeo 156 2.4jtd ex / fiat coupe 1.8 16v ex / alfa romeo 156 2.4 jtd ex / alfa romeo 156sw 2.4 jtd ex / alfa romeo 145 1.9jtd ex/ alfa romeo 166 2.4jtd

Comment

Честито, дано много да те радва, дано само хубави моменти....
                              sigpic
                              Gulfstream G650 with Italian design...

Comment

Working...
                              X