Известие

Collapse
No announcement yet.

Алфа и всички останали :)))))

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Алфа и всички останали :)))))

Най -накрая сме в отбора.Колата е 147 1,6 120 италиянски жребеца още малко подробности :климатроник, темпомат,мултиволан СД-то е оригиналното бежов салон изключително запазен без дупки надрано и т.н. С две думи алфата много ме радва.Днес ходихме в кат да минем процедурите голяма хамалогия но мина и вече сме Па-ПА Ето няколко снимки на красавицата Когато остана малко по айляк ще я наснимам по- детайлно че тея бяха набързо. За напред сиг. ще имам доста въпроси надявам се да не бъда досаден. :д :д 1-вият ми 8л бенз на 100км със каране в диапазона 120-160км.ч по магистралата нормален ли е??
    Attached Files
    Last edited by Ханкоо; d.m.y г., 20:51.
    Алфа Ромео 147 1,6 Т.Спарк 120 h.p.
    New Alfa GT 1.9 16V JTDm турбосамолет

Екстра е колицата,със здраве и много километри да и въртиш.Ако караш повече слагай газ и заспива.

Comment

Хиляди безаварийни! Нали знаеш, че сега в събота на 13-и има италфест на пистата на Калояново до Пловдив. Заповядай да я покажеш на живо, а и да видиш още италиански красавици...
      145, 1.6 boxer
      156, 2.4 JTD - ex
      Giulietta, 2.0 JTDm

Comment

Честито!!!
        Разхода....ъмммм,1,6 си арчи почти колко 2,0 ама има по-малко кончета.
        Last edited by Кайо; d.m.y г., 02:48.
        Alfa Romeo 159 2,4 Jtdm Q-tronic
        Citroen C2 1,6 Sensodrive

Alfa Romeo 156 GTA Selespeed - EX
        Alfa Romeo 159 SW 2,4 Jtdm Q-tronic - EX
        Alfa Romeo 156 2,0 TS Selespeed - EX

....расоф ат, дърта кранта без зоб не пука!

Comment

Първоначално публикувано от pa4ito Покажи съобщение
          Хиляди безаварийни! Нали знаеш, че сега в събота на 13-и има италфест на пистата на Калояново до Пловдив. Заповядай да я покажеш на живо, а и да видиш още италиански красавици...
          Ooх знам за Италфеста но съм плътно на бачкане от 11 до 8 и тази година няма да мога догодина живот и здраве.Иначе мерси за пожеланията А да попитам сбирки в пазарджик организират ли се още????

---------- Post added at 08:41 ---------- Previous post was at 08:37 ----------

Първоначално публикувано от Кайо Покажи съобщение
          Честито!!!
          Разхода....ъмммм,1,6 си арчи почти колко 2,0 ама има по-малко кончета.
          Разхода мисля да сложа ГИ. Относно газта мисля да е БРЦ, Ловато или Тартарини. Коя от 3-те бихте ми препоръчали

Comment

Първоначално публикувано от Ханкоо Покажи съобщение
            Ooх знам за Италфеста но съм плътно на бачкане от 11 до 8 и тази година няма да мога догодина живот и здраве.Иначе мерси за пожеланията А да попитам сбирки в пазарджик организират ли се още????

---------- Post added at 08:41 ---------- Previous post was at 08:37 ----------

Разхода мисля да сложа ГИ. Относно газта мисля да е БРЦ, Ловато или Тартарини. Коя от 3-те бихте ми препоръчали
            fobos
            ех. AR 166 FL 2.0 TS еx. AR 164 2.5 TD Super ex. AR 75 2.0 TS ex. AR 146 BOXER

Comment

Честито!
              Колата е страхотна! Със здраве да я караш и много безаварийни!
              За срещите - събираме се, но вече по-рядко.
              Поздрави!
              Alfa Romeo 159 SW Q-Tronic JTDm 150hp '09
              ex Alfa Romeo 147 JTDm 120hp '05
              ex Alfa Romeo 145 TS 103hp '97

Comment

8/100 е малко повече от очакваното за тази модификация
                кайо е прав - харчи почти колкото 2.0TS
                на мен с постоянни 140 за 300км ми дава 7.2/100
                '45 QV 155hp

Comment

Много хубава кола, да ти е честита и много безаварийни километри с нея.

Comment

Много яка колега !!! Както ти сам си казваш вече ти пълни яко душата но съм сигурен че още и още ще го прави Такъв разход на тези километри мисля че е нормален се пак за мотора е 1.6 само безаварийни
                    Alfa Romeo 156 2.4 20v "TI" - Ex ..
                    Alfa Romeo 147 2.0 TS Selespeed - Ex ..
                    Fiat Bravo 1.9 JTD 105hp - Ex..

Comment

Колеги проблема в моето СД ли е или на всички е Алфи с оригинално сд е така.Днес пуснах 1диск от старата ми кола (сд-то там е Сони) и в алфата изписа ерор диска имаше около 40-50 песнички.Да не би оригиналното сд да не чете Мп3-ки и да трябва да записвам на обикновен диск с по 20 парчета.. И 1 друг проблемец гърнето има доста корозия по него и на места почти се, е пробило та ще трябва скорошна смяна .Кажете ми ориентировъчна цена и читав майстор в Пазарджик или Пловдив.

Comment

Колеги проблема в моето СД ли е или на всички е Алфи с оригинално сд е така.Днес пуснах 1диск от старата ми кола (сд-то там е Сони) и в алфата изписа ерор диска имаше около 40-50 песнички.Да не би оригиналното сд да не чете Мп3-ки и да трябва да записвам на обикновен диск с по 20 парчета.. И 1 друг проблемец гърнето има доста корозия по него и на места почти се, е пробило та ще трябва скорошна смяна .Кажете ми ориентировъчна цена и читав майстор в Пазарджик или Пловдив.
                        Привет,
                        Ако на самия плеър има MP3 надпис - значи чете mp3, но може да има зацапана оптика. Ако няма MP3 надпис - това означава, че чете само CD Audio. Но може да се смени фърма на плеъра и да започне да чете и mp3. Зависи от няколко неща като цяло, но няма невъзможни. За Пазарджик аз си правих гърнето на околовръстното - преди гробищата завиваш в ляво и веднага след първия десен завой има "грънчар", който работи доста добре и евтино.
                        Alfa Romeo Brera 2.4 JTDm 210 кавала ... и малко отгоре
                        Alfa Romeo 159 1.9 JTDm SW .. бързият влак
                        Renault Clio DCi 2018 .. без коментар .. да е щастлива жената

Comment

Благодаря, колега не съм се заглеждал дали има надпис на СД-то ще видя после.Ще погледна и майстора за гърнето щом ти си останал доволен значи човека си отбира от работата. А, да питам ще сменям маслото мисля да сложа Селения 10в40 казаха ми в сервиза 22лв литъра.Досега не съм сипвал селения това нормална цена ли е или искат да ме извозят???

Comment

Благодаря, колега не съм се заглеждал дали има надпис на СД-то ще видя после.Ще погледна и майстора за гърнето щом ти си останал доволен значи човека си отбира от работата. А, да питам ще сменям маслото мисля да сложа Селения 10в40 казаха ми в сервиза 22лв литъра.Досега не съм сипвал селения това
                            нормална цена ли е или искат да ме извозят???
                            За тези пари по-добре си сложи 10w60, хем и да ти е мирна главата.
                            От всички Селении, с които съм карал само Racing 10w60 си оправдава парите. Другите за мен не си заслужават.
                            Може да разгледаш и други марки като Agip/Eni, Motul и др.
                            Поздрави!
                            Alfa Romeo 159 SW Q-Tronic JTDm 150hp '09
                            ex Alfa Romeo 147 JTDm 120hp '05
                            ex Alfa Romeo 145 TS 103hp '97

Comment

Working...
                            X