Известие

Collapse
No announcement yet.

Още една 159 в отбора :)

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Още една 159 в отбора :)

Здравейте, преди около две седмици и вече 1000 км се сдобих с АР 159 1.9 1.9 JTDm, автоматична кутия. 2008-ма година. Като първи впечатления от първата ми италианска кола, първия ми дизел в живота и първия ми автомат в живота са доооста добри. Надявам се занапред да не ме разочарова.

някой преди мен е премахнал ДПФ и ЕГР, за мен остава удоволствието от ремапа
    ex: VW Golf 3 GT, Opel Astra GSI 2.0 16V, VW Golf 4 1.8T GTI, BMW E36 318is, Subaru Legacy 2.0 Turbo, BMW E46 318i 143, Honda Civic 1.6 VTI, Audi S3 1.8T, BMW E46 330Cd

Alfa Romeo 159 1.9 JTDm AT

...
    Last edited by nickgaidarov; d.m.y г., 17:35.

Comment

Честито, колега!!! Дълго и безаварийно шофиране
      Гледам и кожен салон има, явно не се е щадил предишния собственик
      Може ли да те помоля да споделиш впечатлението си относно работата/вървежа на автоматика?
      Съдейки по подписа ти, ще можеш да направиш съпоставка от първа ръка с други марки и модели
      sigpic

Comment

Честито! Утре на събор, да я видим на живо! Или пусни повече снимки.
        Alfa Romeo 156 SW 122kW 2004 DISTINCTIVE
        Lancia Y 1,2 8V 60к.с. 2001g. - на щерката
        Skoda 100S-в пенсия и КлиоI,1,4 Energy-продадено Opel kadet 1,3 LS sedan 1989 44kW 4 скорости-по неволя-пръдливия Ханс-продаден 0878316296и 0893569553

Comment

Честито!
          Alfa Romeo 159 2,4 Jtdm Q-tronic
          Citroen C2 1,6 Sensodrive

Alfa Romeo 156 GTA Selespeed - EX
          Alfa Romeo 159 SW 2,4 Jtdm Q-tronic - EX
          Alfa Romeo 156 2,0 TS Selespeed - EX

....расоф ат, дърта кранта без зоб не пука!

Comment

Честито много е красива (хах че то имали грозна алфа
            Алфа Ромео 147 1,6 Т.Спарк 120 h.p.
            New Alfa GT 1.9 16V JTDm турбосамолет

Comment

честитооо много много да те радва
              sigpic 155ex 159ex 530new

Comment

Първоначално публикувано от Kuku Покажи съобщение
                Честито, колега!!! Дълго и безаварийно шофиране
                Гледам и кожен салон има, явно не се е щадил предишния собственик
                Може ли да те помоля да споделиш впечатлението си относно работата/вървежа на автоматика?
                Съдейки по подписа ти, ще можеш да направиш съпоставка от първа ръка с други марки и модели
                автомата бе най-голямото ми притеснение като купувах колата. четох доста, разпитах видни алфисти, запознати с модела. знаехме какво да гледаме, като купуваме и нямам ядове засега.
                превключва плавно нагоре и също така добре връща предавки надолу. далеч е от ZF автоматите от това поколение (имам възможност да карам всякакви автомобили, работя в Madness Motorsport), но за нуждите, за които ми трябва е ок
                Last edited by devil_vas; d.m.y г., 19:23.
                ex: VW Golf 3 GT, Opel Astra GSI 2.0 16V, VW Golf 4 1.8T GTI, BMW E36 318is, Subaru Legacy 2.0 Turbo, BMW E46 318i 143, Honda Civic 1.6 VTI, Audi S3 1.8T, BMW E46 330Cd

Comment

според мен колата е супер ,но трябваше да е ръчка ... ;(((( Дано да не се разочароваш от иначе много красивия и приятен автомобил
                  Last edited by tqnbtb; d.m.y г., 19:58.
                  alfa romeo 145 QV 15.38 (400m)
                  Fiat punto GT in progress ~200hp

Comment

159

Честито колега,със здраве да си я караш.Автомат е по добре.
                    Алфа Ромео 159

Comment

Честиткааа... абе с тоя ник си ми познат от тунинг форума... имаше една астра преди години май май..

Comment

имах, имах
                        Last edited by devil_vas; d.m.y г., 11:42.

Comment

Първоначално публикувано от devil_vas Покажи съобщение
                          имах, имах

загледах ти подписа и ми замириса на силен,дизелов, пловдивски кораб

Comment

Аз именно за това попитах, как е динамиката на 1.9 с автоматик, в сравнение с други коли?
                            sigpic

Comment

Първоначално публикувано от Kuku Покажи съобщение
                              Аз именно за това попитах, как е динамиката на 1.9 с автоматик, в сравнение с други коли?
                              динамика няма, има статика но няма как цял живот да се карат бегачки

Comment

Working...
                              X