Известие

Collapse
No announcement yet.

Още една 159-ка в отбора

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Първоначално публикувано от yollie Покажи съобщение
    Още веднъж, много благодаря за посрещането в клуба!

Що се отнася до майстора - препоръчаха ми да отида при Лисан. Вече говорих с него по телефона и ми се стори много отзивчив. Ако някой го познава, нека да каже какво му е мнението?
    Дано успее да настрои и компютъра, че сега ми говори на италиански и не се разбираме

Вече сме трети ден с тази красавица заедно и всеки път, когато я погледна се усмихвам вътрешно!
    ела ако искаш да пием по едно кафе, ще ти покажа някой неща от компа да не даваш излишни пари
    за такива неща. ще ти покажа моята кочина, и ще обменим инфо. иначе е много голям кеф 159ката. един ден ще я сменя с 159ка :Д ама последната излязла като модел, 4е моята е от първите
    Alfa Romeo 159, 2.4 JTDm, 20V, 200hp NO EGR/DPF/flappers

Comment

Още веднъж, много благодаря за посрещането в клуба!

Що се отнася до майстора - препоръчаха ми да отида при Лисан. Вече говорих с него по телефона и ми се стори много отзивчив. Ако някой го познава, нека да каже какво му е мнението?
      Дано успее да настрои и компютъра, че сега ми говори на италиански и не се разбираме

Вече сме трети ден с тази красавица заедно и всеки път, когато я погледна се усмихвам вътрешно!
      http://clubalfaromeo.com/forum/forumdisplay.php?f=26
      Тук ще намериш отговори на въпросите ти ..
      Alfa Romeo 156 2.4 20v "TI" - Ex ..
      Alfa Romeo 147 2.0 TS Selespeed - Ex ..
      Fiat Bravo 1.9 JTD 105hp - Ex..

Comment

Бъди здрав!
        и със здраве да си я караш от мен
        155 осем хиляди клапана 16 вериги
        0884650778 токи4а

http://www.youtube.com/watch?v=JLPSY...eature=related

Comment

Честита 59-ка,много радост с нея и безаварийни километри ти желая,колата е много хубава,грижи се да остане такава!
          AR Type 939 2.4 JTDm TI Q-Tronic DPFon
          AR Type 932 2.4 JTD Distinctive
          sigpic

Comment

Мерси!
            сега остана да й намеря хубави зимни гуми (харесах Bridgestone) и да сменя някои части и всичко ще е 6!

Да споделя - вчера си я измих, даже дадох бакшиш на този от автомивката, за да се погрижи повече за светлия салон. Но, има някаква котка, която си е харесала капака на колата и сутрин намирам лапички от животното на черната кола! С тези гадинки оправия няма!
            Alfa Romeo 159 2,4 Sportwagon 200hp
            Suzuki Swift Sport 1,6 136hp

Comment

Мерси!
              сега остана да й намеря хубави зимни гуми (харесах Bridgestone) и да сменя някои части и всичко ще е 6!

Да споделя - вчера си я измих, даже дадох бакшиш на този от автомивката, за да се погрижи повече за светлия салон. Но, има някаква котка, която си е харесала капака на колата и сутрин намирам лапички от животното на черната кола! С тези гадинки оправия няма!
              на моята лежеше куче, лошо ми стана.
              Не всички, които се скитат, са изгубени.

Comment

Вярно си е през ден , някои път и всеки ден все котки ... особено като се прибера вечер и е топла ...
                Alfa Romeo 156 2.4 20v "TI" - Ex ..
                Alfa Romeo 147 2.0 TS Selespeed - Ex ..
                Fiat Bravo 1.9 JTD 105hp - Ex..

Comment

т'ва с котките е факт, моята цялата е в лапички. около млока има много котки, но напоследък са си харесали едно ауди, че моята я нямаше 4 дена

Comment

Ами освен да наръся малко валериан по колите на досадните съседи и така да си реша проблема. Пусто, не влиза в гаража!

Comment

Колега , честито и от мен , гледам 1 седмица след мен си взел същото животно . Така като гледам и аз като теб бях тръгнал за 1.9 мотор и се прибрах с 2.4 след около 5-6 дена търсене по автокъщите из България . Та сега карам една с 210 кончета
                      sigpicAlfa Romeo 159 2.4 JTDm 210 hp , no dpf & egr

Comment

Честита и на тебе да е! Със здраве да си я караш!

Моята мина на майстор, всичко е 6 по колата. Сменихме само консумативите, голям кеф!

Comment

екстра, колкото повече 159ки, толкова повече

Comment

Някой може ли да ми каже как да разбера дали колата има блутут система? (предварително се извинявам, ако въпросът е глупав)

Comment

Някой може ли да ми каже как да разбера дали колата има блутут система? (предварително се извинявам, ако въпросът е глупав)
                              тва е добър въпрос, до колкото знам в менюто трябва да имаш графа Blue&Me или нещо от сорта , и като натиснеш слушалката на волана, трябва да ти излизат менюта по дисплея на колата

честно колкото и да се ровя, не можах да намеря нищо за въпросната система, как се пуска и ала бала. но има много добри навигации които отиват на мястото на оригиналното аудио и имат много много повече функции от вградените системи. аз събирам в момента за една такава, мисля yavor ми я беше препоръчал

Comment

Привет колега. Честито и много безаварийни километри пожелавам. Относно питането за Лисан, аз си поддържам при него ( Сашо се казва) колата и съм доволен.
                                Alfa Romeo 159 1.9 JTDm, SW, Lancia Delta II 1,6
                                ".... 150 На превала Ляв 5 и веднага Десен 5! спирай, че си ебало майката за Ляв 2 на скок !!!ХОРАТА... "

Comment

Working...
                                X