Известие

Collapse
No announcement yet.

Нов член на клуба 146 тс

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Нов член на клуба 146 тс

Здравеите колеги, от миналата седмица съм горд собственик на алфа ромео 146 1.4 тс дългата база, колата е черна на цвят супер доволен съм, хем красива хем много върви но уви неслучих на жена хора дадох и я за 5 часа да иде до мола и сега сменям цял двигател, термостата си заминал жената негледала температурата и ИЗПУШИЛА пред молл софия, благодаря на форума и на колегите че ми препоръчаха оторизирани сервизи за нашите коли, а не поредния баи ганьо които разбира от всичко

...
    Last edited by nickgaidarov; d.m.y г., 18:38.

Comment

и ти си прав : ))) но сега 2 седмици без кола ,,, направо нз а тамън падна снега ...

Comment

...
        Last edited by nickgaidarov; d.m.y г., 18:38.

Comment

Честита придобивка ,и по малко я давай не жената за да си караш по дълго колата .
          Alfa Romeo 156 2.4 20v "TI" - Ex ..
          Alfa Romeo 147 2.0 TS Selespeed - Ex ..
          Fiat Bravo 1.9 JTD 105hp - Ex..

Comment

Честита да ти е алфата колега много безаварийни километри и ако имаш някоя снимка да качиш да я видим
            ALFA ROMEO 145 1.8TS ex ALFA ROMEO 156 2.4JTD ex
            ALFA ROMEO 147 1.9JTD ex
            ALFA ROMEO 155 2.5 v6 ex
            ALFA ROMEO GT 1.9JTD now

Comment

...
              Last edited by nickgaidarov; d.m.y г., 18:39.

Comment

Първоначално публикувано от nickgaidarov Покажи съобщение
                Виждам, че си от Перник, и като видях този пост се сетих за следния виц:

"Перничанин се оплаква на баща си:
                - Татко, днес пак набих жена си. Тя каза, че вече не издържа повече на тормоза, събра си багажа и се изнесе от къщи.
                Бащата му отговаря: - Ех, сине, сине, няма да излезе човек от тебе. Да си ме виждал някога така да набия майка ти, че след това тя да има сили да си събере багажа и да се изнесе от къщи?! "

Майтап бе, Уили...
                xa xa xa Знам го вица и е много як , сега аз ще кажа 1 и спирам да спамя темата на колегата
                -Ядат си мъж и жена в пернишко семейство , обаче жената започнала да сърба супата че била топла . Мъжа много се издразнил и и набил една песница
                -Жената се разпищяла и го питала защо ме ударяш
                -Той отговорил : щото сърбаш ма ... И започнали пак да се хранят но слез известно време пак сръбнала и мажа пак и ковнал една ... Жената вече много се уплашила и започнала да яде страшно тихо ... Минала се минута две и мажа се обарнал и и вкарал още една много яка !
                -Жената го питала добре а сега защо ме удари
                -Той : Малииии ма като се сетих как сърбашеее ....

Лек ден
                Alfa Romeo 156 2.4 20v "TI" - Ex ..
                Alfa Romeo 147 2.0 TS Selespeed - Ex ..
                Fiat Bravo 1.9 JTD 105hp - Ex..

Comment

...
                  Last edited by nickgaidarov; d.m.y г., 18:39.

Comment

Благодарско колеги, изкарам ли я от сервиза ще щрака 2 3 снимки да се види по добре , : ) имам питане затъмнявате ли си задния прозорец и задните 2 ? един куп хора ми казаха да не го правя пък мен мн ме радва но нз дали закона го позволява, като по опитни може ли да споделите

Comment

Задното стъкло без ограничение на VLT.
                      Задните странични стъкла без ограничение на VLT. Допуска се само при наличие на огледала за виждане назад от двете страни на автомобила.
                      Това беше последно като затъмнявах но може и да са направили промяна на закона.
                      sigpic
                      166 JTD - Ex.
                      164 Super T.S.
                      145 T.S.

Comment

Защо набеждаваш жената като сам каза, че колата ти изпушила на 10км от Плевен на път за Сф?

Comment

набеждавам жената защото изрично я питах ТРЪГВАМЕ ЛИ ? на твоя отговорност ... хем бе наясно с колата че нещо не е наред и вика тръгваме и нали нащо съсловие трябва да се сългасява и да става каквото става : ))

Comment

Working...
                          X