Известие

Collapse
No announcement yet.

Първата ми Alfa

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Аз естествено също съм притеснен как ще поверя такава мощна кола на начинаещ шофьор. Когато я купувах беше спъната заради дебитомера и продавача не знаеше че е чипосана и то толкова жестоко. Мога да я върна на 150 коня, но съм очарован от пъргавината и разхода и не ми се иска да го правя. Вече две седмици я карам и виждам че може да се кара спокойно . Не ми беше лесно обаче да свикна със съединителя. Особенно при потегляне си е изкуство да потегли плавно без да притресе. Това ще е по трудно за млад шофьор. Иначе и с 65 коня кола може също да я засилиш и да се пребиеш ако си неразумен.
    А относно зетя, надявам се той да е поне с кросвагон

Comment

Аз просто казвам понеже изолацията на колата е добра а дизела е безшумен почти до 2300 оборота на 5 скорост си поне 120 ,130 при тея обороти това е увличането .
      sigpic Алфа Ромео 156 1.8 ГИ T.S 98 г.by The Cleaner (Радко шарниро избивача , човека с големия чук!!!)
      Фиат Пунто 1.1 6 спид Агу Ex.

И да не забравим да сложим бяла роза върху кубчето скраб което ще остане някой ден от алфати ни ...
      Ramstein - Benzin
      https://www.youtube.com/watch?v=SEGLhUZRZdY

Comment

Честито придобивка и от мен.Алфите са супер колици,проблема е докато се качиш в такава,после каквото и да ти говорят ти е все тая.Един път качил ли си се трудно се сменява с друга кола освен ако не е ферари или мазерати .Със здраве да си я ползвате и много безаварийни километри.

Comment

Първоначално публикувано от tancho Покажи съобщение
          Честито придобивка и от мен.Алфите са супер колици,проблема е докато се качиш в такава,после каквото и да ти говорят ти е все тая.Един път качил ли си се трудно се сменява с друга кола освен ако не е ферари или мазерати .Със здраве да си я ползвате и много безаварийни километри.
          Абе има нещо в тия дрегели

Баща ми ме обяви за тотално откачен , като купувах третата
          Alfa Romeo 155 1.8 8v '95 - Ex ... Alfa Romeo 156 2.0 TS '99 - Ex ...
          Alfa Romeo 156 SW Facelift 2.4 JTD M-JET 20v '04 +++
          Alfa Romeo GTV Phase 1 2.0 20v Тurbo '95 + Още едно 2.0 ТС ....

Comment

Ако теб са те обявили за тотално откачен, какво да кажа аз.
            Навремето жената не даваше дума да се изкаже за Алфа Ромео (имахме чисто нова Шкода), но кризата си каза думата и се наложи продажба.
            Та след дълги семейни спорове и уговорки изпадна 156-ца 2002 дизел. И се метнах въпреки нейното мнение. И от тогава всички коли в които се е возила и управлявала ги сравнява с Алфа Ромео.
            Дори наскоро мислех на БМВ да се мятаме. Ходихме, тествахме, карахме и накрая Жената отрече.
            "- Не е достатъчно добра като Алфата! Никакъв дизел! Алфа, и то бензинова!"
            И така си купихме нова Жулиета...(тук помогна много и колегата NЕО)
            Та ще видим тези новите как ще бъдат. Но със сигурност има нещо в тез автомобили, което много други нямат.
            Alfa Romeo 156 SW 2002 1.9JTD 115hp
            Alfa Romeo Giulietta 2014 1.4MA 170hp TCT Exclusive

Comment

Това с жената важи и в моето семейство !
              След първата Алфа (155) си взехме Джип (3 годишен), жената на пук на всички и всичко - искам си пак Алфа и така до ден днешен.
              Alfa Romeo EX 155 1.8SS,147jtd,156TS,156jtd,
              159 1.9 няколко. 2.4 няколко, Auto, ръчка - всичко
              NEW 159 2.0 JTDm Black TI

Comment

И при мен Жената кара фиата , ама като кара алфата и не може да и слезне усмивката от лицето
                sigpic Алфа Ромео 156 1.8 ГИ T.S 98 г.by The Cleaner (Радко шарниро избивача , човека с големия чук!!!)
                Фиат Пунто 1.1 6 спид Агу Ex.

И да не забравим да сложим бяла роза върху кубчето скраб което ще остане някой ден от алфати ни ...
                Ramstein - Benzin
                https://www.youtube.com/watch?v=SEGLhUZRZdY

Comment

Working...
                X