If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Гале, не че не съм ти я честитила,ама айде пак честито и безаварийно да си я караш. Да знаеш безкрайно съм щастлива, че първата ми количка попадна именно в теб, защото знам че е в добри ръце, освен това ще си я виждам от време на време, знаеш че си ми е слабост
Ако е към мен това - каня ги, защо да не ги каня? Какво по-хубаво от фенки на марката Малко да разнообразим коч обстановката
Браво, "Дизелист"!
Ето едно момче, което не е комплексиран пубер, а ясно си заявява мъжките претенции! Само така!
Честито, колежке с придобивката!
Много безаварийни и само радост да ти носи!
Едит: предишният ми пост беше на лаптопа, където линукса, въпреки горещите уверения на наш форумен разбойник, не ще да пише на кирилица!
На където и да се въртиш, задника ти пак ще е отзад!
Интелектуален кръг БКАР.sigpic Няма тема, която да не превърнем в плюскане и пукница.
Иво, не стигнахме ли вече 5-та страница, да го обърнем на едене и пиьене,хн?
По-достойно е да си останеш с убежденията,отколкото
конюнктурно на стари години да "прогледнеш".
Alfa Romeo 156 1.8ts 1997 - ex.
Alfa Romeo 156 1.8ts 2001
По-достойно е да си останеш с убежденията,отколкото
конюнктурно на стари години да "прогледнеш".
Alfa Romeo 156 1.8ts 1997 - ex.
Alfa Romeo 156 1.8ts 2001
както има една приказка у нашия форум ... НЯМА тема, която да не се превърне в пукница и т.н.
sigpic
33-(1.3),(1.5 TI),(1.7 8V),(1.7 16V),145-(1.4TS),(2.0TS),(1.7 16V Boxer),146-(1.4TS),156-(2.4 JTD),(1.9JTDm),164-(2.0 V6 Turbo)
Само черна Алфа може да бие друга черна Алфа
Гале, не че не съм ти я честитила,ама айде пак честито и безаварийно да си я караш. Да знаеш безкрайно съм щастлива, че първата ми количка попадна именно в теб, защото знам че е в добри ръце, освен това ще си я виждам от време на време, знаеш че си ми е слабост
Герии, аз съм повече от щастлива че я взех, защото знам че е пазена и гледана :* а и да ти кажа имате пръст в това да се запаля по марката
Comment