Известие

Collapse
No announcement yet.

Хайде и аз... :)))

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Хайде и аз... :)))

Здравейте!
    Казвам се Калоян и се занимавам с модна фотография.
    На 23 години съм от София.
    Като човек, ценящ красотата и детайлите - още преди 4 години се влюбих в Алфа Ромео 147 и не можах да си представя да карам друго. Е, преди седмица се сдобих с моята красавица и съм ужасно щастлив, че една от мечтите ми се сбъдна. Досега карах едно старо Поло, което беше ужасно здраво, но не беше моето

Не разбирам много от коли, но съм отворен да уча и смятам, че съм на правилното място, пък и ви следя от има няма 3,4 години вече

Фейслифт, 2005та година, 150 коня, JTD16V, 17ки. Ще пусна няколко снимчици отвътре съвсем скоро. Цветът е много интересен, леко бежав и пясъчен/микс, но на снимките не може да се прецени.

Май, май се получи онзи момент, в който наистина сърцето ми тропна, когато я видях и съвсем откровено мога да кажа, че Алфа се избира с душата
    Не се впечатлявам лесно, но уви, тя успя)

Предстоят ми зимни гуми и джанти, спойлерчета...а си мислех, че само фотографията ме влудява откъм детайли. Абе... любовница

Надявам се, че няма да ми е последната Алфа, също, че и ще ме извинявате, ако понякога задавам на пръв поглед глупави въпроси.

Благодарско,
    Кала
    Attached Files

Честито колега,белисимата е страхотна,желая ти само хубави моменти с нея.Предполагам е TI ако съдя по джантите?

Comment

Ееее колега евала за ентусиазма.Екстра е колицата мн да те радва.Алфите са си красавици а ,тези снимки са направоо Добре дошъл в сектата
      Алфа Ромео 147 1,6 Т.Спарк 120 h.p.
      New Alfa GT 1.9 16V JTDm турбосамолет

Comment

Честито.Да ти носи много радост и положителни емоции.

Тези джанти ми приличат на джанти от 166-ца, фейслифт TI.
        Alfa Romeo 159 2.4 JTDm -200 алфистки коня+ 30/40/ до 50 тунинговани коня

Comment

Честито. Със здраве да си я караш и много да те радва.
          Alfa Romeo 147 JTDm

Comment

Благодаря, да ви се връща!
            Доколкото разбрах - джантите са от друг модел, да.

Comment

Честито колега, супер ти е количката и си хванал и супер моторчето ... много ще те радва колицата да знаеш САМО безаварийни !
              Alfa Romeo 156 2.4 20v "TI" - Ex ..
              Alfa Romeo 147 2.0 TS Selespeed - Ex ..
              Fiat Bravo 1.9 JTD 105hp - Ex..

Comment

Много добро представяне! Честито и безаварийни километри! Определено си на правилното място. В търсачката на форума има доста полезни теми А Алфата умее добре да позира пред обективите
                Alfa Romeo 147 1.9 JTD 8v Distinctive
                Fiat Punto Mk1 1.2 Fire
                Ex: BMW E61 530 Xi

Comment

Браво страхотна е !!!!!! Безаварийно !!!!!!

П.С.Джантите са си от 147 TI.
                  Fiat Idea 05" 1.9 Mjet N tuning
                  Lancia Ypsilon 00" 1.2 Elefantino blu
                  Piaggio Liberty 05" 50cc 2T

Alfa 33 1.7 16v SW-ex,Alfa 145 1.6 Boxer-ex,Alfa 146 TI-ex,Alfa 159 1.9 JTDm SW-ex

Comment

Браво за изборът! Много хубави снимки на красив автомобил! Със здраве да се кара!

Даването на газ, води до пристрастяване!
                    Alfa Romeo 155 1.8TS by RuBig
                    Volvo V50 2.0D by RuBig

Comment

1лайк и от мен
                      Alfa Romeo 159SW 2.4JTDm/20V 200* коня + 1 магаре зад волана.
                      Ако искаш да си бърз-тръгни сам, ако искаш да стигнеш далеч-тръгни с приятели!!!
                      Горе главата, нищо че е празна...

Comment

..

Хубаво е човек да сбъдва мечтите си особено толкова млад

Comment

Честита да ти е новата кола. Снимките, които си направил са страхотни.

Comment

Working...
                          X