Известие

Collapse
No announcement yet.

Alfa 147 1.6 120hp 2002. Бензин

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Alfa 147 1.6 120hp 2002. Бензин

Здравейте пичаги, от седмица съм собственик на споменатият автомобил. Изпадна ми на оферта и я взех. Кристиан се казвам на 18 от Перник .Млад шофьор - Имам книжка от едва 6 месеца. Преди това карах Brava-та на майка ми, но за късмет почнах работа и със малко помощ взех тази машинка. За момента съм доволен от колата. Разхода е нормален 5 извън и 8-9 градско което за мен е добре. Единственото нещо което ме дразни е ръждясалото гърне отзад ако може да се види на снимката. След седмица-2 мисля да го сменя. Някакви предложения от къде и какво да взема. Единственото изискване ми е да не бучи като трактор.

Поздрави,
    Attached Files

Първоначално публикувано от LegendaryChris Покажи съобщение
    Здравейте пичаги, от седмица съм собственик на споменатият автомобил. Изпадна ми на оферта и я взех. Кристиан се казвам на 18 от Перник .Млад шофьор - Имам книжка от едва 6 месеца. Преди това карах Brava-та на майка ми, но за късмет почнах работа и със малко помощ взех тази машинка. За момента съм доволен от колата. Разхода е нормален 5 извън и 8-9 градско което за мен е добре. Единственото нещо което ме дразни е ръждясалото гърне отзад ако може да се види на снимката. След седмица-2 мисля да го сменя. Някакви предложения от къде и какво да взема. Единственото изискване ми е да не бучи като трактор.

Поздрави,
    ако цялото е изгнило смени цялата генерация ако не само крайното със същото
    sigpic Алфа Ромео 156 1.8 ГИ T.S 98 г.by The Cleaner (Радко шарниро избивача , човека с големия чук!!!)
    Фиат Пунто 1.1 6 спид Агу Ex.

И да не забравим да сложим бяла роза върху кубчето скраб което ще остане някой ден от алфати ни ...
    Ramstein - Benzin
    https://www.youtube.com/watch?v=SEGLhUZRZdY

Comment

Първоначално публикувано от LegendaryChris Покажи съобщение

Поздрави,

Добре дошъл колега и честито ! За гърнето се поразтърси малко в раздела на 147/156/ГТ и ще намериш .. има мн изписани теми + това си и заслужава да се смени ... за мен е грозно
      Безаварийни и успех !
      Alfa Romeo 156 2.4 20v "TI" - Ex ..
      Alfa Romeo 147 2.0 TS Selespeed - Ex ..
      Fiat Bravo 1.9 JTD 105hp - Ex..

Comment

Честито колега и безаварийно Моето не беше ръждясало ама и мене ме дразнеше. Като леген е..имаш супер много опции за нашия модел кола Избираш си един дет те кефи и слагаш. Не е кой знае каква работа. Мен за 30 лева с монтажа и без рязане на тръби,понеже наще са със щипки на тръбата. Само се разтяга да се махне старото и се слага новото. Само да те предопредя. Не избирай голямо (дълго), понеже не е направено за такова. Гледай да е средо/късо.Да покажеш как е станало Ето как е на моята!
        147 1.6TS 2005 120bhp.
        The beauty is real...you just have to find it!

Comment

Ако не е пробито и е оригинално не го сменяй, вземи едно флаконче и го пръсни.....няма да намериш по-хубаво и по-яко от оригинала.....
          Alfa Romeo 146 1.6 t.s.

Comment

Точно оригиналното гние, че не знае :Д Моето е като ново..но не ме кефи даже ще го пусна се продава. Се едно е ново../ама не ме кефи. Седи в гаража. Та по-добре да го смени с нещо, което го кефи колегата
            147 1.6TS 2005 120bhp.
            The beauty is real...you just have to find it!

Comment

Със сигурност ще го сменя щото както казваш е като леген... Мисля да сложа някой от тези - http://unique.bg/%D1%81%D0%BF%D0%BE%...%82%D0%B0.html Не знам обаче кои са по-къси за които ми говориш. Можеш ли да ми предложиш някой от тези като размери?

Поздрави,

Comment

Working...
              X